Přestal volat, ale hodně píše
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Psat je jednodussi, nez volat. Muzes si promyslet, co napises. Tezko rict, co se mu honi hlavou. Muze to byt prirozeny vyvoj, stejne tak muze couvat. Hlavne nedelej z komara velblouda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sama jsi mu řekla, že jste hodně věcí přeskočili, tak zvolnil, aby na
tebe nebyl moc hrrr a ty zas, že nevolá. Holka, tobě se člověk moc nezavděčí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele je to začátek, nikdo ti nezaručí, že spolu budete do smrti. Moc to analizuješ, užívej si, dřív volal teď píše, ty mu řekneš, že jste něco přeskočili, tak zpomalil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přijde mi to v pořádku, pokud stále píše a má o tebe zájem nevidím
na tom nic špatně.
Třeba to nechce jen uspěchat, po tom co jsi mu řekla, že jste hodně věci
přeskočili. Dej tomu čas a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Chápej to přesně tak, jak ti to řekl. Bud´ ráda, že poslouchá, co říkáš a vychází ti vstříc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Taktinevím @Annastaziaa @Jolka86 @Lil Kitkatt zakl. Jen mi není moc jasné, jak souvisí to, abychom něco nepreskakovali a pomalu se poznavali s tím, ze mi přestane volat…?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Taktinevím @Annastaziaa @Jolka86 @Lil Kitkatt zakl. Jen mi není moc jasné, jak souvisí to, abychom něco nepreskakovali a pomalu se poznavali s tím, ze mi přestane volat…?
Asi že tě nechce tak uhánět ne. Nehledej problém tam, kde není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co mu třeba říct, že ti chybí to denní volání? Třeba nechce, aby
došlo na situaci, kdy si zavoláte a nebudete si mít co říct.
My ti asi ne povíme, proč to dělá. Jsou to jen spekulace a úplně o ničem
- stejně tak ti někdo může napsat, že přestává mít zájem a budeš
klidnější?
Přestaň hledat problémy, kde nejsou, užívej si vztahu a nauč se
komunikovat s ním. Na vztah jsou třeba dva a tak musíte se nejlépe brzy
naučit, jak spolu vycházet, mluvit a řešit věci.
Představ si třeba i to, že vám to nemusí vyjít a ve finále si nebudete
rozumět.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
A to nechapu, co ti vadilo, ze jste preskocili? Jak jako preskocili, co to
znamená? Asi to pochopil tak, ze se krátce znáte a ze má zatím hodit
zpátečku.
Já bych to sdělení nepochopila vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Semtex poznali jsme se sice před 4 lety a to mě strašně chtěl, ale oba jsme byli zadani. A teď se mi po těch letech ozval a dvakrát jsme spolu byli zasportovat a pak jsme spolu něco měli. Jen jsem mezi řeči prohodila, ze jsme hodně preskocili, myslela jsem tím takové to randění. Pochopil to, říkal, ze nad tím přemýšlel hodně a ze by teď rad tedy tak randil a poznaval mě. Jen mi proste nejde do hlavy, že přestal tak volat, když před tím volal i dvakrát denně.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A co jste podle tebe přeskočili?
Vidíte se, pisete si, volate si, sex probehl…co tam chybi? Mne to přijde
jako normální začátek vztahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co takhle mu říct, že tě mrzí, že už nevolá, že ti to chybí? Pokud volat opět nezačne, máš jasno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Venetia ano, ale prave poslední týden je jiný v tom, že přestal nějak volat. Když jsem mu říkala, ze z nej mám jiný pocit, tak řekl, ze jsem trdlo, ze se nic nezměnilo. Jen premyslel a taky řekl, ze se lekl vlastně toho závazku, tak ze by to teď rad nechal plynout a poznávat se. Ale proste mě štve, ze přestal volat. Tím mě od sebe jen odhani…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Psssssst taky mě to napadlo, ale nechci to mít vynucené. Říkám si, ze přeci kdyby to chtěl nechat vychladnout, tak mi přestane psát… takhle píše sám od sebe a celkem dost.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Manžel chce, abych se přestala bavit s kamarádem.
- Nateklé stydké pysky v těhotenství mám volat Dr?
- Syn se s námi přestal bavit
- Znáte někoho, kdo přestal pít a změnil se?
- Skoro 5 měsíční miminko se přestalo přetáčet
- Píše si SMSky s kolegyni
- Batole přestalo říkat slova, které dříve říkalo
- Jak pomoci alkoholikovi, kde léčit, kam volat?
Ahoj, něco se snažím pochopit. S jedním klukem jsme se začali vídat. Je hodně akční, když nebyl v práci, byl se mnou. Nastavil to tak, že mi dvakrát za den i volal. Něco jsme pak spolu měli. Asi týden na to jsme se bavili a řekla jsem mu, ze jsme tedy hodně veci přeskočili za tu chvíli. On už i začal o létě a ze v létě jeden kamarád opouští jeden byt a naznačoval, že by tak do budoucna chtěl bydlet se mnou, ale dodal, že nechce predbihat. Bavili jsme se i o tom jak chceme aby ten vztah vypadal, tak říkal, ze určitě chce vážný vztah. Teď posledních 6 dni se změnil. Stále mi tedy hodně píše a zajímá se, ale nějak nevola. Když zavolám já, tak se dlouho bavíme a vše OK. Včera jsem mu říkala, že z nej mám jiný pocit a chtěla bych, aby se mnou jednal na rovinu, jestli se něco změnilo. Řekl, ze nic se nezměnilo, jen hodně přemýšlel nad tím, ze jsem řekla, ze jsme toho hodně preskocili a rad by, kdybychom to neoreskakovali a teď by mě chtěl tak pomalinku poznávat. Rekl, ze jedna na rovinu. Jsem z toho jelen… hlavně nechápu, ze přestal od sebe volat, ale stále hodně píše. Jak to mám chápat?