Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
788
28.1.23 18:54

Mně přijde velmi smutné, že se v prezidentské volbě rozhodovalo mezi dvěma bývalými komunisty. Asi lidem totalita a nesvoboda zas tak nevadí.

• načítám...
Uslava
28.1.23 18:55
@Pidulka1991 píše:
Mě by spis zajímalo od kdy je to v kompetenci prezidenta :think:, snad nám to @karinka poví

Vidíš, to je pravda. Na to jsem zapomela. :kytka:

• Upravit
22017
28.1.23 18:55
@Lena69 píše:
No měl ze všech prezidentů co jsme měli nejvyšší IQ. Bohužel.

Jen IQ neznamená vůbec, ale vůbec nic a o osobnosti člověka to vypovídá málo. Zvláště, pokud bylo IQ měřeno za mladí, před X hektolitry alkoholu a stařeckou demenci navazující na demenci alkoholickou.

• načítám...
484
28.1.23 18:57
@Kfětoslava píše:
Znova - fandové Babiše, vím, že je vám blízké hulvátství, jděte si ho šířit jinam, děkuji. Nebo se opijte na žal a nepruďte furt. S váma bych chtěla dvojdomek :zed:

A pravý volič komunisty Pavla. Jak má někdo jiný názor tak je…vše možně špatný… to je ta demokracie.
Opij se a běž tu svou radost šířit jinam. :P

• načítám...
18151
@Mango_Lassi píše:
Volby jsou sice dílem PR agentury, to ano. Pak už ale každý jede sám za sebe. Pavlovi k vítězství dost pomohli lidi z PR týmu Čaputové. Jsou to profíci.
A nevěřím tomu, že člověka může PR tým vyloženě předělat, vždyť to vidíš sám. Ani kapesní Jezulátka, ani hraní si na hodného strejdu AB výrazně nepomohlo. PR tým pomáhá zdůraznit klady, trochu potlačit zápory, radí, ale zase neumí zázraky. Moc nechápu toto neustálé strašení a varování že „ještě uvidíte“. Zní to ublíženě.Příspěvek upraven 28.01.23 v 18:49

Z týmu Čaputové? :think: To jsem nevěděla. Tak to je fajn, to si vybral dobře. :palec:
S tím Babšem máš pravdu, že to, co pak hrál za šaškárny, třeba s tím Jezulátkem, to už bylo tak trapné, že tomu nemohl věřit snad nikdo.
A tady to strašení, že uvidíme…nepřipomíná ti to něco? Není to jak přes kopírák s tím očkováním? Jak uvidíme, až na to budeme houfně umírat? ;)

• načítám...
4501
@Kipa22 píše:
Babiš lidem posílá už deset let peníze. Jenom ze svého platu už daroval 35 milionů. To je vám málo? A kde byl generál? Předevčírem ho vyčarovali a už je opěvovaný a to pro lidi neudělal vůbec nic. Vyhrál, protože média šíří nenávist proti Babišovi. Mnoho lidí ho volilo jen proto, že Babiš je zlo a musí se odstranit. Kdyby kandidoval Rákosníček z rybníku Brčálník, vyhrál by také.

A jak víš jistě, že pan Pavel nepřispívá pravidelně nějaké organizaci nebo že nic pro ČR neudělal? :nevim:
Když jsme u těch penez, tak spousta slavných osobností přispívá, ale pak jsou tady ti, kteří se tím musí chlubit, aby to bylo, co nejvíc vidět a jinak nedělají vůbec nic. Navíc se dá jen polemizovat o tom, kde k těm penězům zrovna Babiš přišel…
Navíc si myslím, že kdo se trochu v politice a celkovém dění v ČR orientuje a má všeobecný přehled, tak o Pavlovi určitě slyšel.

Je spíš smutné, že někdo plive po někom, koho nezná. Místo toho očividně věří fake news a nic si ze spolehlivých zdrojů nezjistí a radši dá přednost někomu, kdo se tady „předvedl“ už dost…

• načítám...
3868
28.1.23 18:58

Já jsem nikdy nechápala, proč si vsichni tak moc stezovali na Mildu Zemana, protoze ja kdyz ho vidim a slysim, tak zahrnuje vsechno to, co vetsina obyvatel nasi republiky je, proste typicky Čech 😅 A k te nove volbe nevim, proc by ti, kteři nejsou spokojeni s Pavlem meli byt automaticky pro Babiše. Mne se pricily obe volby a to i po tom, co jsem se nejak snazila vypichnout alespon nejake veci, se kterymi bych z nejake vetsi casti souhlasila. Nakonec jsem z toho vseho byla akorat znechucena a tesila se, az tahle fraška skonci, protoze vetsina naroda se opet ukazala jako parta hulvatu, neschopnych akceptovat vzajemne nazory at jsou jakýkoli.

• načítám...
35352
28.1.23 18:58
@Kipa22 píše:
Vy máte radost, že budeme mít prezidenta, který vystudoval za komunistů vojenskou školu? Na tu se přijímaly děti pouze z prověřených rodin, které byly vůči komunistům loajální. Za to jsme v roce 89 bojovali? Asi půjdu hodit klíče do kanálu. To už tu jednou bylo. Čeká nás vláda jedné strany, resp. pětikoalice, která ukradla vítězství straně ANO. Od spoda až na hrad bude vláda jedné strany. Protiváha nebude žádná. Ti tak budou myslet na lidi. Si s vámi vytřou akorát zadnici.

A jak myslis, ze se dostal Babis na mezinarodni obchod? Vis, jakou funkci mela jeho matka v KSC? Jak myslis, ze se Babis dostal do Maroka? Za usmev, nebo za odmenu?

• načítám...
484
28.1.23 18:59
@mado píše:
Jen IQ neznamená vůbec, ale vůbec nic a o osobnosti člověka to vypovídá málo. Zvláště, pokud bylo IQ měřeno za mladí, před X hektolitry alkoholu a stařeckou demenci navazující na demenci alkoholickou.

To nerozporuji, jen říkám že mu to myslelo.

• načítám...
22017
28.1.23 18:59
@biedronka105 píše:
Asi mi vypadlo z ucha naslouchátko s pokyny. Narcise tohle jinak nenapadne.

Vzdyt je tam všechny měl Nerudovou, Fišera, Hilšera… Mě jako jeho nevoliče v prvním kole, jeho projev k tzv. poděkovani stačil, nepotřebuji jmenovitě.

Příspěvek upraven 28.01.23 v 19:03

• načítám...
35352
28.1.23 19:01
@PETRAKIM píše:
@Prostě Vodnář mno, časová souvislost neznamená automaticky kauzální. Což znamená, že se nabízí svest očko na své problémy, když se nenabízí nic jiného. Blbe je, že populace ČR je dost obézní, vyšší tlak, minimum pohybu, stres, prediabetes… A ty spouští časem i ony kardiovaskulární problémy. No když se tito lidé zaockuji, tak své potíže snadno svedou na očko namísto na svůj dosavadní způsob života, cest vyjimkam. A takto bohužel se chovají v mé sociální bublině i ti, co volili pana Babiše. Za moje potíže může ten či onen, ne já sám… Hledá se viník, i když jej často vidím v zrcadle, opět cest vyjimkam. Ale o tom tato diskuze není. Věřte v lepší zítřky, osud ví, proč se tak děje.

A navic…behem Covidu se kardiologicka pece proste moc nekonala, neslo to. Takze to fakt neprekvapuje.

• načítám...
Uslava
28.1.23 19:02
@ida007 píše:
Mně přijde velmi smutné, že se v prezidentské volbě rozhodovalo mezi dvěma bývalými komunisty. Asi lidem totalita a nesvoboda zas tak nevadí.

Od revoluce uplynulo teprve 34 let. V KSČ bylo velmi mnoho lidí. Snad dva miliony? Nevím. Než tii všichni zemřou, bude to trvat dlouho. Takže nic Nenaděláš, bude to tu dlouho a to si je mezitím začne někdo idealizovat a vůbec nevíš, co se stane.
Takže nebuď smutná a žij s tím, co je, a buď ráda, že zatím nemusíš za zvuku bomb s jednou taškou a dětmi běžet někam na západ, kde se na tebe budou dívat jako spousta našich na ukrajince. To nechceš.

• Upravit
9085
28.1.23 19:02

Mám velkou radost, čekala jsem to, ale přece jen tak výrazný výsledek ne. Myslím, že vzhledem k tomu, co má president dělat, má Pavel pro to všechny předpoklady. Uvidíme, šance tu je. Třeba budeme časem zklamaní, ale zatím to vidím velmi optimisticky. Bude zajímavý další vývoj hnutí ANO, čekám jeho rozpad.

• načítám...
35352
28.1.23 19:03
@Prostě Vodnář píše:
Muselo by se to evidovat, což se neděje, takže statistiky na to nejsou, pokud myslíte toto.

Nepovidej…statistily samozrejme jsou. Ale ona se zadna tragedie nedeje.

• načítám...
66816
28.1.23 19:03
@ida007 píše:

no, nikdo treti na vyber nebyl

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová