Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Sonarka
28.1.23 19:39
@drewlet píše:
kdo představuje tu slušnost a férovost, prosím pěkně? Ta kariérní guma? 8o

Nekterym lidem staci malo…neudelas nic.

• Upravit
Mango_Lassi
28.1.23 19:39
@drewlet píše:

Copak copak.
Ty jsi volit nebyla.

• Upravit
12503
28.1.23 19:40
@Sonarka píše:
Nekterym lidem staci malo…neudelas nic.

Ano, třeba mně ano, stačí mi málo.

• načítám...
12805
28.1.23 19:41
@liggy píše:
Mohli jsme si vybrat mezi bývalým spolupracovnikem stb a bývalým členem tajné policie.
Nevidím důvod ke slavení. Spíš bych se ptala, jak je možné, že 30 let po revoluci není lepší kandidát.
Nehledě na to, že kdo je novou loutkou v nějaký německý kolonii asi nikoho vcelku nezajímá.

nechápu, že slaví. :zed:

• načítám...
1305
28.1.23 19:41
@Kipa22 píše:
Vy máte radost, že budeme mít prezidenta, který vystudoval za komunistů vojenskou školu? Na tu se přijímaly děti pouze z prověřených rodin, které byly vůči komunistům loajální. Za to jsme v roce 89 bojovali? Asi půjdu hodit klíče do kanálu. To už tu jednou bylo. Čeká nás vláda jedné strany, resp. pětikoalice, která ukradla vítězství straně ANO. Od spoda až na hrad bude vláda jedné strany. Protiváha nebude žádná. Ti tak budou myslet na lidi. Si s vámi vytřou akorát zadnici.

Přesně. Myslíte si, že mu jde o zájmy občanů, nebo státu? Ani omylem. Všichni politici zastupují zájmy své peněženky a v horším případě zájmy cizích mocností. Proto máme nejhorší kvalitu za vysoké ceny a obchodujeme ma Lipske burze.
Za ty prachy, kterýma je dotujeme z našich (!!!) platů, bych si představovala trochu lepší výkon.
A zatímco se tady plácáte po ramenou, nebo si dáváte do zubů, těm nahoře je to úplně buřt. Jsme jen otroci a tohle je divadlo, abysme si připadali svobodní.

• načítám...
12805
28.1.23 19:43
@Mango_Lassi píše:
Copak copak.
Ty jsi volit nebyla.

jasně, že ne, nebylo koho. Mám si vypíchnout pravé oko, nebo levé? Mám mít choleru, nebo mor? Ani jednomu bych nedala hlas.

• načítám...
Mango_Lassi
28.1.23 19:44
@drewlet píše:
jasně, že ne, nebylo koho. Mám si vypíchnout pravé oko, nebo levé? Mám mít choleru, nebo mor? Ani jednomu bych nedala hlas.

Na volbě ses nepodílela. Proč si stěžuješ?

• Upravit
Prostě Vodnář
28.1.23 19:45

Mě tedy kandidátka vyloženě zklamala. Scházela na ní osobnost, která by vrátila důstojnost a noblesu tomu úřadu. Viděl jsem na ní jenom kompromisy, nic víc.

@Sonarka píše:
Oni tam lepsi kadidati byli, ale vypadli uz v prvnim kole…nebot nemeli tak dobrou reklamu a nebyli tolik protezovani medii 8) Kdo si mysli, ze tohle je nejaka vyhra, tak je fakt kratkozraky. Cely je to komedie.
  • Upravit
Mango_Lassi
28.1.23 19:46
@drewlet píše:
nechápu, že slaví. :zed:

Normálně nepiju, ale dnes to udělám. Jednou za rok můžu :D

• Upravit
12805
28.1.23 19:47
@Mango_Lassi píše:

podílela, v prvním kole.

• načítám...
10030
28.1.23 19:47
@drewlet píše:
jasně, že ne, nebylo koho. Mám si vypíchnout pravé oko, nebo levé? Mám mít choleru, nebo mor? Ani jednomu bych nedala hlas.

Tak co se vyjadrujes?

• načítám...
605
28.1.23 19:49
@Mango_Lassi píše:

A koho volit?
Zloděje Babiše, nebo gumu Pavla?
Celý je to smutný že 30 let po revoluci není koho volit..
Tak holt budeme mít generála, no bude to asi zajímavé.

• načítám...
3503
28.1.23 19:49
@drewlet píše:

Znáš nějakou gumu? Znáš ho osobně? A slušnosti jsme viděli v průběhu kampaně dost.

• načítám...
10030
28.1.23 19:51
@elpiska píše:
Znáš nějakou gumu? Znáš ho osobně? A slušnosti jsme viděli v průběhu kampaně dost.

A jak by za tu “gumu” (brrr) byla rada, kdyby se potrebovala evakuovat pri prirodni katastrofe.

• načítám...
1305
28.1.23 19:52
@Mango_Lassi píše:

Asi jako kdyby si každý mohl vybrat, jestli si chce nechat uriznout pravou nebo levou ruku.
Já si vybrala, že si nenechám uříznout žádnou. A pak bych řekla:
„hele, lidi, není to divný, že jste si takhle vybrali, vždyť bez ty jedny ruky je to na pytel…“ a někdo by mi odpověděl „buď sticha, ty máš ruce obě!“
Dokud nezačneme používat mozek a nepřebereme zodpovědnost za svoje životy a rozhodnutí, nic se tady k lepšímu nezmění. A nemůžou za to ani komunisti, ani Babiš, ani Pavel. Můžou za to lidi, kteří si nechaj uříznout jednu ruku, protože je snazší někomu slepě věřit, než se ptát a přemýšlet.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová