Přijímačky 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
9.4.24 21:38

@kocourGarfield A když ano, tak na ni přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
9.4.24 21:57

U nás nervy trochu pracují
Doma chce zůstat ve čtvrtek, že už ve škole stejně nikdo nebude. Navíc by stejně odcházel dřív, má ve vybrané škole motivační pohovor.
Jinak všem dětem držím moc palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
9.4.24 22:05

@TetaBeata jj, jinak by je nedělal ;)

• Citovat
  • Upravit
74217
9.4.24 22:07

Nabízela jsem holce, jestli chce zítra zůstat doma. Nemám problém, abych ji omluvila. Nechce. Dneska se jí podařilo namalovat obrázek, jak si představovala. Seděla s tím venku na vzduchu. Tak se trochu uklidnila. Ale zas jiný soudek. Nadávala, že nedá tělocvik. Protože je dneska v tělocviku zničila. Tak si míchala magnézium. Jen zbytečně nervuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.4.24 22:12

A dopoledne přišla do dipsy od jedné školy zpráva. Upozorňují, že jsou nějaké dopravní komplikace cestou. Ať se vyrazí dostatečně včas. Pozdní příjezd nebudou akceptovat. To je jasné. Ale asi raději upozorňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
9.4.24 22:19
@Blondiena píše: Více

Mě zajímá taky digitalizace a jestli ten systém opět klekne. Čekám, že o přijetí se dozvíme v červnu, protože určitě nastane system error (zase) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38948
10.4.24 08:00
@mamoch píše: Více

No jo, ještě tohle, vlastně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38948
10.4.24 08:01
@Veveří píše: Více

Tak co učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
10.4.24 08:02
@TetaBeata píše: Více

Od zavedení GDPR školy uvádí jen osobní číslo místo jména, ale seznam přijatých a nepřijatých uchazečů byl většinou zveřejněn a dokonce i počty bodů z jednotlivých testů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
10.4.24 08:38

Taky mne to zajímá, i když dcera dělala přijímačky před rokem a dostala se na školu, kterou měla interně jako druhou v pořadí.
Je tam spokojená a určitě by si to nechtěla zopakovat.

Na naší škole (chem. průmka Praha) jsou uvedeny výsledky příjímacího řízení za několik posledních let.
Je tam hezky vidět jak se zvyšoval počet bodů potřebných k přijetí, resp. hranice pro přijetí před odvoláním (60% JPZ, 40% ZŠ)
Vloni to bylo 84, předloni 79 a ve školním roce 2018/2019 68.
Jsem zvědavá jak to bude letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
10.4.24 08:57

@evi3 ty body potřebné pro přijetí jsou jenom za testy nebo jsou přičtené známky i za vysvědčení? Na jeden gympl, co chce dcera měl loni poslední přijatý z čj 41 a za matiky 39..Na druhý o něco méně.
Jinak dcera je zatím v klidu, já už tedy začínám trochu nervoznět, hlavně když to leckde čtu, jak se děti připravují. U nás to probíhá tak, že si jednou v týdnu napíše test z M, češtinu prý umí, tu nedělá. Mě třeba vůbec nenapadlo nechat ji ve čtvrtek doma, ani neříkala, že by ostatní neměli v plánu přijít 8o..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
10.4.24 10:09

@renap je to už přepočítané celkem, koukla jsem se na to
za zš - průmer 1 - 100, čj 39, m 34 celkem za jpz 73 - celkem po přepočtu přes procenta 84.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.4.24 10:16

@Veveří taky to očekávám. Bude to zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
10.4.24 10:20

@Veveří myslím si, že den před Cermatem to nikdo řešit ve škole nebude.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
10.4.24 10:22

@evi3 jenže to odvolání s tím dost mávala pak ne? U kluků třeba o 5 míst dolu dle počtu přihlášených.
Mě spíš zajímá ten výsledek, protože obě školy kluků mají rekordní počty přihlášek. Jako 400 a berou 30,atd …. Ale je to těmi 3 přihláškami a silným ročníkem.

Příspěvek upraven 10.04.24 v 10:25

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí