Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AvajBr píše: Více
Odklady to číslo moc neovlivní, protože to, přidaly odklady ročníku 2008 zase uberou odklady dětí z ročníku 2009.
Masakr bude, jestli odklady opravdu zakážou, jak se uvažuje. Pak ten první ročník po zákazu/omezení bude mít o 20-25 % dětí víc. Nechci vidět jak se to bude řešit.
@evi3 tak syn taky je spokojený. Jen si v loni podával přihlášku na školu kde ze 700 brali 90, tak to chce letos zkusit znovu. Letos víc natrénoval fyzickou přípravu.
@kocourGarfield píše: Více
poslední přijatý po všech aktualizacích
průměr 1.10 - 93, čj - 37, m - 33, celkem jpz 70 - finálně 79 - 150. z 309, brali 98
@Kelsey mně takhle stresovaly holky. Taky takhle šílely před maturitou, přijímačkama na VŠ. Stresují před zkouškovým
Jsko všechno vždy nakonec udělají většinou za 1. Ale kdo to má s nima doma vydržet
Kluci to mají víc na háku. Tváři se že nic a pak to dají. A roky zpět z nich vyleze, že vlastně dřeli, učili se jen nějak bez zraku okolí ![]()
Věřím, ze to u vás dopadne OK. Jen ať nervozitu nechá doma. ![]()
@evi3 mne to přijde OK. Ten průměr 36 na Cermat není nic na co by se nedal napsat. A z 309 98 je v loňském roce super. To je pořad skoro 1/3.
Ječná má letos 700 přihlášek a berou 96.
Policejní jich má 514 a berou 84.
@kocourGarfield taky myslím, koukla jsem i na to, jak to mají teď, celkem mají taky něco přes 300, otevírají 3 třídy a jako první volbu to má nějak kolem 150 dětí.
Na elektroprůmce velkem masakr…
Ale čistě profesionálně (jsem IT) jsem zvědavá, jak to vyhodnotí algoritmus
.
@Blondiena
Možná záleží na škole. My tím, že máme IT školy, tak ty nemají žádné PDF s čísly. Jsou tam vyhledávače a tam se člověk dozví informací. Umí si to přeci jen hravě naprogramovat…
IT na Proseku 266 přihlášek, berou 30.
Tak letos tam nebude 700 přihlášek, ale 900??
@TetaBeata na jedné škole mají 100 přihlášených berou 10 ( obor IT) ve SČ
@Jahru píše: Více
no, jak by. Nijak. Nechaji to vyhnit. Tak jako nechali tohle.
Jinak zalezi, ktery rocnik ma tech odkladu vic. To by muselo byt sulnul.
Ja si pamatuji u starsiho ditete, jak jsem rikala, kdyz se dostal do skolky s odrenyma usima ve ctyrech letech, ze stejny problem se s nim potahne cely zivot. Preplnena prvni trida, ted prijimacky na stredni, VS… ![]()
Příspěvek upraven 10.04.24 v 13:53
@evi3 píše: Více
Kde se to da najit, prosim?
EDIT: nebo tohle jsou udaje, ktere uvadi nejaka konkretni skola? Ja myslela, jestli neni nekde neco centralne a verejne. ![]()
@AvajBr píše: Více
já to našla na stránkách přímo těch škol. Měly to tam všechny, teď už jenom jedna. Lepší asi nevědět, ono stačí vidět ten převis. Já jí to říkala, že je to risk psát si dva gymply a jedno lyceum. Nedala si říct ![]()
@Jahru píše: Více
Záleží kolik je děti. Když jich bylo 80tis. a 20% odkladů, tak šlo do minulého roku méně odkladu než když se přesunuli 20% z 110tis. dětí. No a pokud je tento ročník malinko slabší, tak ubyde odklady třeba 20% z 105tis.