Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky no ja už chci mit po přijímačkach,jsem docela nervozni:-//
Rhi dívala jsem se na zootechniku, ale teď koukám na ty Speciální chovy v Praze co jsi mi o nich psala. Tam je taky kombinované že? Já bych měla prvně vystudovat čtení infomrací na webových stránkách vysokých škol
nějak se v tom nevyznám
nebo mi zamrzl mozek ![]()
Díky
sylva píše:
Rhi dívala jsem se na zootechniku, ale teď koukám na ty Speciální chovy v Praze co jsi mi o nich psala. Tam je taky kombinované že? Já bych měla prvně vystudovat čtení infomrací na webových stránkách vysokých školnějak se v tom nevyznám
nebo mi zamrzl mozek
Díky
Jojo, taky kombinované, dělala jsem to tak
Byli u nás lidi z celé ČR.
dexonka píše:
ahoj holky no ja už chci mit po přijímačkach,jsem docela nervozni:-//
Já jsem hlavně nervní, že ještě a stále nic pořádně neumím
![]()
aaale prosim te ty budes nervni i kdyz budes vse u met na 150 procent:-) nemam o tebe strach:-))
Rhi jsme dobře ? http://www.af.czu.cz/cs/?…
Jinak taky nic neumím, ani nevím co umět mám
teď je mi blbé se učit na přijímakčy a nepřipravovat se na maturu, takže to nechávám na poslední chvíli:-)
sylva píše:
Jinak taky nic neumím, ani nevím co umět mámteď je mi blbé se učit na přijímakčy a nepřipravovat se na maturu, takže to nechávám na poslední chvíli:-)
no sylviku moc ti tu matoritu teda nezavidim,jeste ze uz je to za mnou,je jasny ze je prednejsi nez prijimacky…moc drzim pesti…
sylva píše:
Jinak taky nic neumím, ani nevím co umět mámteď je mi blbé se učit na přijímakčy a nepřipravovat se na maturu, takže to nechávám na poslední chvíli:-)
Jojo, je to bakalářské kombinované
Výuka jednou za měsíc pátek - sobota, ale být tam nemusíš. Pak v lednu a květnu týden cvičení - většinou to ani není na celý týden, ale spíše celé dny, to si musíš brát v práci dovo. Jinak zkoušky pohoda, na dálkaře jsou hodní ![]()
Pokud bys chtěla přijímačkové testy z biologie, můžu poslat mailem, kamarádka dělala vloni, celé to měnili ![]()
A to nemluvě o tom, kolik mám materiálů ke zkouškám k všem předmětům a chytáky
![]()
Budeš maturovat z biologie? To by ti přijímačky dost ulehčilo…
dexonka píše:
aaale prosim te ty budes nervni i kdyz budes vse u met na 150 procent:-) nemam o tebe strach:-))
Znáš mě, jaký jsem flákač
vloni jsem uměla půlku a jak jsem dopadla ![]()
rhi.pry flakac:-))) loni ti pouze nepralo stesti,za to jsi nemohla holt:-/
taky ste holky porad tak unaveny z toho pocasi????
Ahoj holky, tak nějak si taky pohrávám s myšlenkou se pokusit dostat na VŠ - už jsem chtěla loni, ale víkend před podáním přihlášky jsem zjistila, že čekám další mimi a tak jsem to rovnou vzdala. Řekla jsem si, že mám po poslední šanci. A teď si říkám, že tu poslední šanci bych mohla mít až letos… Ale pořád nevím, jestli do toho jít nebo ne. Na druhou stranu - za pokus nic nedám, ne? ![]()
Rhi určitě to tentokrát zvládneš! Hlavně dělej menší části ale ze všech předmětů ať nedopadneš tak že jeden předmět budeš umět celý a druhý vůbec. Ale věřím že to dáš,třeba ta chemča je celkem v poho, si to nějak rozděl ty otázky, já si jak pako tak rozplánovávám každý předmět,kolik stránek se musím naučit denně ![]()
Dex, já jsem unavená šíleně a to mě ještě čekají 2 zkoušky, takže do 10. budu makat a 14.už zas máme školu na LS
a to jsem si myslela že si odpočinu ![]()
dex, unavená jsem taky a děsně
Už chci jaro a sluníčko!!
Míšo, dík rozplánovaný to mám, tak uvidíme ![]()
makapi, jasně, že do toho musíš jít!! Aspoň to zkusit!
Však jsme ještě mladý a do důchodu daleko, tak co
Kam se chceš hlásit?
rhiannon píše:
klárko, nebojKdyž už se učíš, tak to zvládneš levou zadní..
Já mám spočtené už všechny modelové příklady z fyz i chem, kromě pár, na který zaboha nemůžu přijít (samozřejmě jsou to jednoduchý věci, že jo
![]()
), takže jsem spokojená. Teď jen do hlavy navalit teorii, u fyziky to bude teda bléééé…
RHI si velice milá, díky za podporu. Já vím, proč o sobě pochybuji, jsem lempl, a učím se vždy až hoří, ale to pak jsou výkony, jenže to bylo dříve a teď, škoda mluvit ![]()
jsi dobrá, že tolik příkladů už spočtené, já teprve začínám, a pak zase končím, se mnou je to těžké, chci to zadarmo, a to jak vidno, nelze, jsem nepoučitelná ![]()
Tak já se k vám taky přidávám
Zbývá mi poslední rok na bakaláře na ekonomce, takže musím na dálkový a k tomu musím udělat přijímačky - tedy v podobě scia testů ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat