Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3368
6.2.12 09:37
rhiannon píše:
makapi, jasně, že do toho musíš jít!! Aspoň to zkusit! ;) Však jsme ještě mladý a do důchodu daleko, tak co ;) Kam se chceš hlásit?

Na PF v ČB, nevíte, jestli přihláška může být jen stažená z netu nebo to musí být nějaký origoš papír?

• načítám...
3234
6.2.12 10:05
makapi píše:
rhiannon píše:
makapi, jasně, že do toho musíš jít!! Aspoň to zkusit! ;) Však jsme ještě mladý a do důchodu daleko, tak co ;) Kam se chceš hlásit?
Na PF v ČB, nevíte, jestli přihláška může být jen stažená z netu nebo to musí být nějaký origoš papír?

si přečti požadavky fakulty,někde chtějí poslat jen elektornickou,jinde vytisnout a poslat poštou.

• načítám...
6.2.12 10:10
makapi píše:
rhiannon píše:
Na PF v ČB, nevíte, jestli přihláška může být jen stažená z netu nebo to musí být nějaký origoš papír?

Makapi a jaký obor? Já jsem tam také chtěla, ale nevyhovujou mi studijní pátky, tak budu zkoušet teologickou.

• načítám...
3368
6.2.12 10:14

michaelo - to já bych poslala poštou, jen váhám, jestli jim stačí vyjetá přihláška z pc nebo musím pro nějakou originální přihlášku, to lejstro, na nějakou školu… :think:

Bublano - MŠ, ale nevím, jestli to má smysl se 2 dětma :think: Ale zase na druhou stranu, až budu chodit do práce, tak už to nedám vůbec… A taky už nejsem nejmladší…

• načítám...
6.2.12 10:19
Bublano - MŠ, ale nevím, jestli to má smysl se 2 dětma :think: Ale zase na druhou stranu, až budu chodit do práce, tak už to nedám vůbec… A taky už nejsem nejmladší…

No, přesně to si taky myslím, že teď je na to relativně čas. Já mám teda zatím jedno dítko, ale taky se toho bojím. Říkám si, že za zkoušku nic nedám. A zkusit se má všechno ;) . Až budu v ráci, tak už se nepřinutím.

• načítám...
3368
6.2.12 10:22
Bublana píše:
No, přesně to si taky myslím, že teď je na to relativně čas. Já mám teda zatím jedno dítko, ale taky se toho bojím. Říkám si, že za zkoušku nic nedám. A zkusit se má všechno ;) . Až budu v ráci, tak už se nepřinutím.

Tak jsem si to právě naplánovala loni, že do toho s jedním prckem půjdu, během studia přibude druhý, ale už bude škola rozjetá a nějak to dám… A fakt v podnělí jsem chtěla poslat přihlášku a v pátek před tím jsem měla //, takže jsem celý víkend přemýšlela a nakonec to vzdala. Možná jsem aspoň mohla zkusit ty přijímačky… :roll:
Odkud jsi?

• načítám...
6.2.12 10:27

Makapi: Jééé, tak to je dobrá náhoda :) .
Já jsem z ČK a Ty?

• načítám...
15404
6.2.12 10:38

makapi, pošli normoš tu co vytiskneš z PC ;) Jen tam nalep ústřižek a podepiš. taky jsem to tak udělala, i moji známí ;)

• načítám...
3368
6.2.12 10:39

No - dobrá náhoda, spíš jsem byla pěkně naštvaná a musela to několik týdnů, možná i měsíců rozdejchávat… Až jsem se pak za to bobískovi tiše omlouvala :oops:
Jsem z Písku

• načítám...
3368
6.2.12 10:40
rhiannon píše:
makapi, pošli normoš tu co vytiskneš z PC ;) Jen tam nalep ústřižek a podepiš. taky jsem to tak udělala, i moji známí ;)

díky, loni jsem to tak udělala a neřešila, až pak mi došlo, jestli nechtějí nějaký originální formulář. ;)

• načítám...
3234
6.2.12 11:24

já bych taky poslala normoš tu vytisklou. ale origoš formulář by se dal taky sehnat někde v papírnictví,jsou takové oranžové, teda aspoň co si pamatuju,ani nevím jestli se to vůbec ještě vyrábí :mrgreen:

Holky klíííd, to zvládnete. Já budu končit teoreticky pokud se nic nepos..e v červnu 2014 a rodičák mi končí v květnu 2013, takže rok musím skloubit školu s prací a domácností a to teda navím jak. Navíc ve třeťáku v LS tam máme 540h praxe+napsat bakalářku+naučit se na státnice :think: :roll: Tak to se budu muset asi rozčtvrtit nebo co :roll:

• načítám...
3368
6.2.12 11:37

Kdybych se letos dostala, tak mi právě taky vyjde ten posl rok už do práce a to musí být mazec! To bude mazec i bez školy!!! :mrgreen:

• načítám...
15404
6.2.12 11:47

Míšo, tak se rozčvtrť, to neva, tě pak sešiju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
341
6.2.12 15:38

Ahojky,
Rhi, tak z biologie bohužel maturovat nebudu, dělám věřejnou správu, takže právo, veřejná správa atd. :-)
Co jste tam měli za předměty?

Holky, držím vám všem palce:-) a já se uklidňuju tím že když to nevyjde letos, tak příští rok snad jo :-)
Hezký den :mavam:

• načítám...
5799
6.2.12 16:03

Makapi no né to je náhodička tak na pedák do ČB jo, já už se pilně připravuji na testy :mrgreen: ta moje hlava děravá se né a né nacpat rozumy :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze