Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Bublana píše:
Holky, moc vás prosím, můžete mi poradit? Jsem na rodičovcské dovolené a nevím, co mám vyplnitdo přihlášky, do kolonky Uchazeč se hlásí. Ze zaměstnání, z domácnosti nebo odjinud? Moc vám děkuju.
já psala, že z domácnosti ![]()
- Upravit
Viktorie Vivien píše:
To jooo, není to taková hrůza, odkud jsi?
já jsem od Dobříše..na pytel je, že tu není pořádná silnice na D1 a je lepší jet přes Prahu, což přeci jen je zajížďka.. ![]()
- Upravit
sterezie píše:Terrezka píše:Ahoj, teď se nehlásím, ale hlásila jsem se ve čtvrťáku, na jaký obor, přímo na FSV?
Ahoj holky, nečetla jsem všechny příspěvky, nehlásí se některá na Sociální vědy UK v Praze? Já se budu tento týden objednávat na kurzy NSZ… Už teď se teda začínám učit
Ahojky, jojo přímo na FSV na mediální studia, to je skoro jediný co jde dálkově, protože denně bych to fakt nedávala
Dáváme malou do školky, ale jestli jí v dnešní době přijmou to je ve hvězdách, pže přednost mají samozřejmě ty starší a jí jsou v červnu 3…no a chci samozřejmě i nějakou prácičku stíhat
A na co jsi se hlásila Ty? A dostala jsi se? Myslím, že ty testy nejsou zase tak těžký, ale zase jsou lidi, kteří je narozdíl ode mě udělají na 100 %
takže mám teda v plánu právě i ty přípravné kurzy, tak snad to vyjde…
ViktorieVivien, vítám tě
A holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala
![]()
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk! ![]()
Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju
Kamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu ![]()
bublana, taky jsem psala z domácnosti ![]()
sterezie píše:Bublana píše:já psala, že z domácnosti
Holky, moc vás prosím, můžete mi poradit? Jsem na rodičovcské dovolené a nevím, co mám vyplnitdo přihlášky, do kolonky Uchazeč se hlásí. Ze zaměstnání, z domácnosti nebo odjinud? Moc vám děkuju.
Taky jsem napsala z domácnosti ![]()
rhiannon píše:
ViktorieVivien, vítám těA holky, přestaňte s tím obdivem ještě jsem se nika nedostala
![]()
Ona se ta medicína zdá hrozná, když máte dítě, domácnost, atd., ale kdybyste viděly, kolik jsem za ten rok našla mamin studujících medinu, a pracujících studující medinu…habakuk!![]()
Jinak k psychologii v Praze - z první ruky vím, že je to extra masakr, a to jako fakt…hlásí se strašně moc lidí, berou minimum, přečti si podmínky přijetí, musíš mít setsakra načteno a taky mít praxi,co si pamatuju
bublana, taky jsem psala z domácnostiKamarádka se tam hlásila a připravovala se rok dopředu - k ničemu
K té psychologii teda, je to fakt masakr
Je to můj sen a i jsem se tomu dost věnovala, když jsem byla na střední, ale ty přijímačky bych na 99 % teda nedala
!!! Chtěla jsem nejdřív na nějakou vyšší, kde se studuje psych. abych si udělala pořádný základy a pak to zkusit na Uk, ale nakonec jsem se rozhodla udělat něco jednoduššího, alespoň zatím
Nevím kdo se tu na tu psych. hlásí, ale dřím moc palce teda ![]()
Děkuju za info, holky. To mě strašně překvapuje. Hrozně mě bavila na střední i na vš, ale netušila jsem, že je masakrální. Mrknu na ty školy Brno a Prahu. Dnes mi poslali aktuální rozvrh z Ostravy a asi to na dojíždění tam nebude. Trávila bych život na cestě, bohužel ![]()
Viktorie Vivien píše:
Děkuju za info, holky. To mě strašně překvapuje. Hrozně mě bavila na střední i na vš, ale netušila jsem, že je masakrální. Mrknu na ty školy Brno a Prahu. Dnes mi poslali aktuální rozvrh z Ostravy a asi to na dojíždění tam nebude. Trávila bych život na cestě, bohužel
V Brně jsou přijímačky o dost jednodušší
Tuším, že dexonka se tam hlásí, snad se ozve ![]()
Teda holky já jsem pako a pak, že studovat. Já jsem si nepřečetla všechny ty možnosti odkud se hlásím a napsala jsem, že z VOŠ
Teď jsem to měnila na z domácnosti, ale stejně už mi tam uložili tu VOŠku ![]()
Ahoj,
Sylvo pochopila jsi to správně letos maturuju
.Já jsem vlastně úplně nezapadám žádný dítko zatím nemám a momentálně ani nečekám.Jednou jsem něco hledala a narazila jsem na emimino a tak už jsem tu tak nějak zustala
.Ty taky maturuješ?Co máš za obor?
Rhi snad máš pravdu,ale musíme si věřit a podporovat se
.
Oter zdravím
![]()
sterezie taky bych to zatím nenazývala tou správnou přípravou
.Ty jo francouština,to je krásnej jazyk,to budeš studovat na pedaku?
Psychologie je to fakt mazec,hodně přihlášených,málo přijatých.Jinak psychologie se dá ještě studovat na UK-padag.fakulta společně se speciální pedagogikou.
Příspěvek upraven 08.02.12 v 20:00
- Upravit
madla21 píše:
Teda holky já jsem pako a pak, že studovat. Já jsem si nepřečetla všechny ty možnosti odkud se hlásím a napsala jsem, že z VOŠTeď jsem to měnila na z domácnosti, ale stejně už mi tam uložili tu VOŠku
Já si myslím, že to máš fuk
Stejně to mají pro nějakou statistiku či co, nevím na co by to mělo vliv. Já to u jedné přihlášky měla, u druhé ne…
Děvčata, prosdím, kdo se vyzná v tom rozvrhu,může mi poradit? Nerozumím kolonce týden… Vůbec tedy nechápu, co ty čísla a zkratky L a J znamenají - sudý a lichý týden to asi není, čísla týdnů mi taky neodpovídají.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
šóšannáh - když by jsi chtěla ještě nějaké info,tak se ptej. Mám i materiály k předškolní pedagogice, psychologii.Nevím, zda by to šlo poslat e-mailem.Je toho docela hodně.