Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4200
2.3.12 20:24
Terrezka píše:
Oter píše:
Terrezka píše:
dexonka píše:
holky psaly ste si toho 5.termín???
Myslíš OSP, to je zítra 3.3, ne? Já tam teda jdu ráno v 9 :zed: No myslím, že šanci mám až na toho 31.3. :nevim:
Neboj se, zítra to dáme levou zadní ;)
Jéé, ahoj Oter :D Ty to dáš určitě, když už předtím jsi měla 85, ale já sotva, sice jsem si teď dělala jeden test, co jsme dostali jako součást prezenčních kurzů a ten jsem měla na 78, což je dobrý, ale jiný, co jsem si dělala potom, zase na 60, tkaže zatím nic moc, ale snažím se každý den se věnovat té matice a zkoušet si různé úlohy, takže myslím, že za ten měsíc nebo dva by to mohlo vyjít :think:

Tak dej pak vědět, jakou variantu jsi dostala a jak jsi dopadla :lol: Jestli budu mít druhou, tak ti to pak zase pošlu, ať můžeš trénovat. ;)

• načítám...
195
2.3.12 20:34

Jj, dám vědět a Ty dej taky, ju? Tak děkuju a držím palce :) Dobrou :mavam:

• načítám...
195
2.3.12 20:50
brumdinka píše:
Ahojte holky sice absolutně nevim o čem mluvíte :mrgreen: ale nějaký vzorový testy na matiku by se mi hodili …nevíte prosím o něčem :?:

Ahojky, my řešíme OSP a tam je jeden oddíl takovej matematickej, viz. učivo základky, což já už jsem napůl pozapomněla a navíc už 4 roky nejsem zvyklá se učit, takže to do té hlavy leze trochu pomaleji :zed: A jaké děláš testy Ty?

• načítám...
25123
2.3.12 20:58

jo vy na mě se zkratkama, já vim prd a šišky :mrgreen: jinak právě že bych nějaký testy na středoškolskou matiku potřebovala k těm příjmačkám ..................

• načítám...
747
4.3.12 19:45

ahoj holky.chápe někdo z vás úsudky? nějak mi to nejde:-/

• načítám...
15404
4.3.12 20:59
dexonka píše:

dex, moc ti neporadím, musíš si fakt pozorně přečíst daný článek a postupně promýšlet, co vyplývá. Analyzovat text, analyzovat odpovědi. Vím, že na to jsou dokonce matematické vzorce, ale nevím, jestli bys zrovna to chtěla :D

• načítám...
747
4.3.12 22:13
rhiannon píše:
dexonka píše:
dex, moc ti neporadím, musíš si fakt pozorně přečíst daný článek a postupně promýšlet, co vyplývá. Analyzovat text, analyzovat odpovědi. Vím, že na to jsou dokonce matematické vzorce, ale nevím, jestli bys zrovna to chtěla :D

takové ty lehčí si umím logicky zdůvodnit,ale ty těžší jsou pravě dle těch tabulek a to ja nechápu :roll: ten test nemůžu prostě nikdy dát :nevim: :zed:

• načítám...
4.3.12 22:46

Ahoj holky můžu se k vám přidat??? jsem 4roky po matuře mám 9 měsíčního hošíčka a podala jsem si přihlášku na kombinovanné studium do Pardubic na FZS na ober všeobecná sestra. Pokud se nás bude hlásit mín jak 20 obor neotevřou pokud se nás bude hlásit do 50 nebudu dělat přijmačky. Jinak přijmačky se dělají z biologie a angličtiny… Na školu jsem se hlásila těsně po škole to sem neudělala přijmačky z angliny o bod druhý rok sem se taky hlásila to v PArdubicích sem udělala přijmačky ale nevzaly mě byla sem asi moc pod čarou a pak sem se hlásila do Hradce na speciální pedagogiku tam sem byla taky pod čarou a blbka sem si nepodala odvolání takže nic… mno další rok sem otěhotněla… mno a tak ted to zkouším na kombinovanné studium před tím sem zkoušela denní… tak sem zvědavá… :nevim:

• načítám...
15404
5.3.12 07:41

Pusinko ahoj :D :mavam: :mavam: Taky se hlásím do zdravotnictví ;) U vás se dělají na sestru přijímačky z angličtiny? 8o To teda koukám…

dex, tako tabulkách nevím vůbec :nevim: A to jsem TSP taky dělala :think: Strhávají vám body za špatnou odpověď?

• načítám...
747
5.3.12 08:01
rhiannon píše:
Pusinko ahoj :D :mavam: :mavam: Taky se hlásím do zdravotnictví ;) U vás se dělají na sestru přijímačky z angličtiny? 8o To teda koukám…dex, tako tabulkách nevím vůbec :nevim: A to jsem TSP taky dělala :think: Strhávají vám body za špatnou odpověď?

strhavaji nam prave ze ctvrt bodu,takze nechci riskovat…

• načítám...
747
5.3.12 08:02

ahoj Pusinko ,dobrej nick :palec: držím pěsti ať obor otevrou,ale určitě je tam nával že:-)

• načítám...
5.3.12 09:54

jj i z angliny ;) rhian jj všimla sem si medicína tě láká…mno minulý rok se tam hlásilo na to kombinované přes 160uchazečů 136 jich dělalo přijmačky a vzaly jich jen 51 a 7po odvolání ;) a přijmačky budu dělat i když to ještě nevím ale myslím že asi určitě 6.6.2012 :palec:

• načítám...
15404
5.3.12 10:23

pusinko, jojo, medicína a v záloze sestra ;) ta anglina mě teda ale dostala…

dex, to je na h*vno, že strhávají :cert: :cert: To je taková pakárna, nechápu proč to dělají :evil:

• načítám...
2847
5.3.12 11:01

dex taky bych potřebovala vědět jak na ty úsudky. Zatím mi to moc nejde :(

• načítám...
5.3.12 12:06
rhiannon píše:
pusinko, jojo, medicína a v záloze sestra ;) ta anglina mě teda ale dostala…dex, to je na h*vno, že strhávají :cert: :cert: To je taková pakárna, nechápu proč to dělají :evil:

No anglina… a ty předpokládám asi budeš studovat denní studium vid?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze