Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
madla21 píše:
Holky taky se vám v tom hezkém počasí tak nechce učit???
jo už sem na to 2 dny nesáhla
ale mám umytý okna ![]()
jinak sme furt venku, já ti tahám všude ssebou, ale stejně mi to do hlavy nějak neleze..musim vymyslit nějakej systém ![]()
ahoj holky,co nového?? konečně jsem se pořádně vrhla do těch TSP,nějak mi začíná docházet že termín se blíží:-/
dex, já ještě nechytla ten správný grif a samotnou mě to štve
Ale už začínám být nastartovaná na učení a studium, tak myslím, že už se mozek připravuje a začne
Doufám ![]()
rhian - jo já taky furt doufám, ještě sem pořádně nenastartovala, ale už mám plán ![]()
holky s tím pořádně vrhla znamena,jen pauza po obědě a pak večer:-)) víc si nemůžu a ani nechci dovolit..pořád říkám že nechci nic na úkor rodiny…i když to asi bude hoodně těžké…
madla- no zatím nic moc,teď se začínám učit ty úsudky,třeba kulurní přehled je o náhodě,kritický myšlení ok,rovnice atd,to je jak kdy.....co ty????
rhi- no ja ted byla nemocna par dní,ale ted už jsem ok a čas tak nějak tlačí,začátek května je tu co by dup…neboj taky to přijde ta chuť
brum-ty by ses mi na ty příjímačky fakt hodila,škoda že nebydlíš někde blízko ![]()
rhi-jestě jsem ti ani nepochvalila,tu super tabulku co jsi udělala,je fakt supr ![]()
@brumdinka píše: ¨dex - a prosim tě čim
no dívala jsem se kam se hlásíš a fakt klobouček
potřebovala bych někoho kdo by tu se mnou seděl a některý matematický věci mi vysvětlil…já jsem sice matiku měla ráda,ale připadá mi že už jsem toho hoooodně zapomněla ![]()
dex tak já a matika třeba vůbec
Co se těch ostatních věcí týče, tak přesně jak píšeš, něco je náhoda, něco se musí naučit atd… Snažím se to procházet a zkoušet, ale zatím to na moc nedávám ![]()
@dexonka děkuju, to mě těší - no že se tam hlásim ještě neznamená, že se tam dostanu
já se tam hlásím spíš proto, že mě nic jinýho nezbejvá, jelikož se chci vrátit do školství a nechci skončit ve fabrice, což by mě jinak zřejmě v tomhle regionu čekalo a to že mám Bc.ekonomku je mi tady na dvě věci ![]()
takže mám 2 možnosti - bud´ zkusit to na co se hlásím což by bylo ideální anebo když to nevyjde si od září zaplatit magisterský na ekonomce (což je 23 600,–) a pak si k tomu udělat pedagog.minimum
jinak sem zjistila, že sem spoustu věcí taky dávno zapomněla a už nevim jak se počítá a třeba s geometrií a funkcema se moc nekamarádim
a nejhorší je že času je málo a chut´ nepřichází ![]()
O matice si můžeme chvilku povídat
Drtím ji do stávající školy, a nesnáším to
A hlavně ty jednodušší věci - nerovnice, definiční obor,atd. mi nelezou do hlavy, líp chápu třeba integrály, apod
Tak nevím, jsem marná
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat