Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
577
19.5.12 01:17

Capri u me denni studium taky nehrozi, ja zas nevim kam bych takhle kazdy den davala malyho (10m).

• načítám...
15404
22.5.12 15:02

Holky, mně už začíná být z těch přijímaček nějak šoufl :| Mám k řešení milion věcí - kromě učení…až mi to s*re :zed: Ale co nadělám.

• načítám...
Dellynka
22.5.12 16:28

Ahoj holky,tak jak jste na tom?Máte ted někdo přijmačky?
Já se omlouvám,že nejsem v obraze :oops:.Mě zítra čeká „zkouška dospělosti“…Mám pocit,že nic neumim a to jsem se 14 dní fakt drtila,ale všechno se mi motá,hlavně už tři dny jsem se nevyspala,protože maturuju i v noci :oops: :roll: …A do toho už je mi zle od žaludku,jsem hrozný trémista a nervák,takže jestli to zítra dopadne,tak to bude zázrak..
Už si tak rikám,co chci dělat na VŠ :? …

• Upravit
3352
22.5.12 17:34

Tak mi na netu naběhla pozvánka na přijímačky 14.6. v 8, v VŠPJ. Tak teď mi to přijde jako definitivní, u žaludku uzel, a pocit, že na to nemám. Jdu se učit němčinu, mějte se a ať se Vám daří :mavam:

• načítám...
15404
22.5.12 18:48

Dellynko, moc držím palce!!! :palec: :palec: :hug: Hlavu vzhůru!!

Ségra odmaturovala dneska - AJ za 3, ČJ za 2, účto za 2 a ekonomika za 1. A ještě je trubka zklamaná, že nemá vyznamenání :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

klárko, chvilku mi o tom povídej…

• načítám...
577
22.5.12 19:44

Dellynko taky moc drzim palce!! Ja maturovala pred deseti lety (23.5.2002) a ty nervy predtim si pamatuju dodnes. Musim rict, ze zkousky, kterymi jsem potom prochazela na VS, uz mi tak hrozne nepripadaly, takze tady bych to nevidela tak tragicky:-) V kolik tam zitra jdes? Sice se nezname, ale budu na tebe zitra myslet a fandit ti:-)

• načítám...
2847
22.5.12 19:59

Dellynko držím pěsti, ať ti to zítra dobře dopadne ;)

• načítám...
Dellynka
22.5.12 20:23

@rhiannon tak to je sefra dobrá :palec: .Já jsem momentálně ve fázi,že známka je mi jedno,hlavně at to je :lol: .
@Gretchen Děkuju moc :).Jdu zítra hned v 8,ale končím až ve 14 hod :?.A kam ty se hlásíš na školu?Asi jsme se tady ještě nepotkali :) .
@madla21 Děkuju :hug:

• Upravit
sterezie
22.5.12 22:19

@Dellynka
taky se připojuji k držení všech palců a neboj, to zvládneš :hug: já maturovala před dvěma lety a zpětně se tomu už směju( no v té chvíli mi moc do smíchu nebylo, neboť jsem byla v 9tt a bylo mi dost šoufl :lol: )
A jinak ad přijímačky- dost to flákám :oops: :mrgreen: nechcete mě někdo namotivovat? ;) naše milovaná ratolest má nějaký debilní období (samozřejmě v období, kdy se to nejvíc hodí žejo :P ) a prostě nechce spát :nevim: večer chodí v 11, vstává mezi sedmou osmou a pak nechce spát ani přes den, takže v podstatě moc ani teď nevím, kde ten čas brát, ale asi ho musím hodně rychle najít :think:

• Upravit
Dellynka
22.5.12 22:39

@sterezie Díky moc :).Mě je špatně i normálně a to nejsem těhotná,takže si to neumím představit jak Ti asi mohlo být.Ale každopádně Vás všechny maminy,které studujete a při tom už máte ratolesti,tak opravdu obdivuju!Já to nezvládám a to se starám jen o sebe :lol: .
Takže holky opravdu klobouk dolů :pankac: :hug:

• Upravit
sterezie
22.5.12 22:53

@Dellynka
já už si to taky moc nepamatuju :lol: ale vím, že jsem Julii dala zabrat :lol: nějak jsem totiž měla tušení, že už nejsem úplně sama, ale chtěla jsem to najisto vědět až po maturitě, abych zbytečně neobracela svou pozornost jinam :mrgreen: no a večer před ústní jsem se celou noc do rána šrotila děják :lol: a tedy u mě není co obdivovat, momentálně nestuduju a dítě mě občas musí z postele vytáhnout násilím :mrgreen: :mrgreen:
hlavně si odpočiň, nehoň nic na poslední chvíli :lol: , ráno se hezky nasnídej, dej si kafe a bude fajn :kytka:

• Upravit
25123
23.5.12 08:31

capricorn - to vůbec neřeš .......já třeba když to vyjde budu jezdit z Aše do Plzně nebo do Prahy což máš 150-250 km :lol: dálkově se stejně učíš doma z knížek, ve škole ti toho moc neřeknou (vlastní zkušenost - když sem studovala ekonomku bc…ale to sem jezdila jen do Chebu občas do Plzně) …ted´to holt bude dál ..............ale o tom to není, jestli chceš studovat tak to udělej ;)

prostě s dětma a při práci už to denně nejde :)

• načítám...
25123
23.5.12 08:37

rhi - segra je dobrá :potlesk:

dellynka - držim palce na maturu ..........to dáš  :palec:

já maturovala 21.5.1998 a proti Makru Mikru, statistice, operačnímu výzkumu a dalším chutóvkám na Vš byla matura proházka růžovou zahradou ..............

jinak já sem momentálně ve fázi, kdy to nechávám osudu :lol:

• načítám...
5799
23.5.12 08:38

holky tfuj tfuj tfuj to dáte ;) :mrgreen:
já si udělala ukázkový test co mají na netu a z 20 bodů 17 :zed: u těch 3 jsem si nebyla jistá :roll: já to nedááááááám :nevim: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
15404
23.5.12 11:42
@šóšannáh píše:
holky tfuj tfuj tfuj to dáte ;) :mrgreen:
já si udělala ukázkový test co mají na netu a z 20 bodů 17 :zed: u těch 3 jsem si nebyla jistá :roll: já to nedááááááám :nevim: :zed: :zed: :zed:

šoš, to je dobrý skóre :palec: Náhodou, myslím, že se nemusíš echt nervovat ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze