Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Capri u me denni studium taky nehrozi, ja zas nevim kam bych takhle kazdy den davala malyho (10m).
Holky, mně už začíná být z těch přijímaček nějak šoufl
Mám k řešení milion věcí - kromě učení…až mi to s*re
Ale co nadělám.
Ahoj holky,tak jak jste na tom?Máte ted někdo přijmačky?
Já se omlouvám,že nejsem v obraze
.Mě zítra čeká „zkouška dospělosti“…Mám pocit,že nic neumim a to jsem se 14 dní fakt drtila,ale všechno se mi motá,hlavně už tři dny jsem se nevyspala,protože maturuju i v noci
…A do toho už je mi zle od žaludku,jsem hrozný trémista a nervák,takže jestli to zítra dopadne,tak to bude zázrak..
Už si tak rikám,co chci dělat na VŠ
…
- Upravit
Tak mi na netu naběhla pozvánka na přijímačky 14.6. v 8, v VŠPJ. Tak teď mi to přijde jako definitivní, u žaludku uzel, a pocit, že na to nemám. Jdu se učit němčinu, mějte se a ať se Vám daří ![]()
Dellynko, moc držím palce!!!
Hlavu vzhůru!!
Ségra odmaturovala dneska - AJ za 3, ČJ za 2, účto za 2 a ekonomika za 1. A ještě je trubka zklamaná, že nemá vyznamenání
![]()
klárko, chvilku mi o tom povídej…
Dellynko taky moc drzim palce!! Ja maturovala pred deseti lety (23.5.2002) a ty nervy predtim si pamatuju dodnes. Musim rict, ze zkousky, kterymi jsem potom prochazela na VS, uz mi tak hrozne nepripadaly, takze tady bych to nevidela tak tragicky:-) V kolik tam zitra jdes? Sice se nezname, ale budu na tebe zitra myslet a fandit ti:-)
@Dellynka
taky se připojuji k držení všech palců a neboj, to zvládneš
já maturovala před dvěma lety a zpětně se tomu už směju( no v té chvíli mi moc do smíchu nebylo, neboť jsem byla v 9tt a bylo mi dost šoufl
)
A jinak ad přijímačky- dost to flákám
nechcete mě někdo namotivovat?
naše milovaná ratolest má nějaký debilní období (samozřejmě v období, kdy se to nejvíc hodí žejo
) a prostě nechce spát
večer chodí v 11, vstává mezi sedmou osmou a pak nechce spát ani přes den, takže v podstatě moc ani teď nevím, kde ten čas brát, ale asi ho musím hodně rychle najít ![]()
- Upravit
@sterezie Díky moc
.Mě je špatně i normálně a to nejsem těhotná,takže si to neumím představit jak Ti asi mohlo být.Ale každopádně Vás všechny maminy,které studujete a při tom už máte ratolesti,tak opravdu obdivuju!Já to nezvládám a to se starám jen o sebe
.
Takže holky opravdu klobouk dolů
![]()
- Upravit
@Dellynka
já už si to taky moc nepamatuju
ale vím, že jsem Julii dala zabrat
nějak jsem totiž měla tušení, že už nejsem úplně sama, ale chtěla jsem to najisto vědět až po maturitě, abych zbytečně neobracela svou pozornost jinam
no a večer před ústní jsem se celou noc do rána šrotila děják
a tedy u mě není co obdivovat, momentálně nestuduju a dítě mě občas musí z postele vytáhnout násilím
![]()
hlavně si odpočiň, nehoň nic na poslední chvíli
, ráno se hezky nasnídej, dej si kafe a bude fajn ![]()
- Upravit
capricorn - to vůbec neřeš .......já třeba když to vyjde budu jezdit z Aše do Plzně nebo do Prahy což máš 150-250 km
dálkově se stejně učíš doma z knížek, ve škole ti toho moc neřeknou (vlastní zkušenost - když sem studovala ekonomku bc…ale to sem jezdila jen do Chebu občas do Plzně) …ted´to holt bude dál ..............ale o tom to není, jestli chceš studovat tak to udělej ![]()
prostě s dětma a při práci už to denně nejde ![]()
rhi - segra je dobrá ![]()
dellynka - držim palce na maturu ..........to dáš ![]()
já maturovala 21.5.1998 a proti Makru Mikru, statistice, operačnímu výzkumu a dalším chutóvkám na Vš byla matura proházka růžovou zahradou ..............
jinak já sem momentálně ve fázi, kdy to nechávám osudu ![]()
holky tfuj tfuj tfuj to dáte
![]()
já si udělala ukázkový test co mají na netu a z 20 bodů 17
u těch 3 jsem si nebyla jistá
já to nedááááááám
![]()
@šóšannáh píše:
holky tfuj tfuj tfuj to dáte![]()
já si udělala ukázkový test co mají na netu a z 20 bodů 17u těch 3 jsem si nebyla jistá
já to nedááááááám
![]()
![]()
![]()
šoš, to je dobrý skóre
Náhodou, myslím, že se nemusíš echt nervovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat