Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7954
23.5.12 16:19

@Dellynka držím palce :palec: snad jsi to dala :pankac: :palec:

@brumdinka dík ;) no příští rok to jistí, asi se nakonec odhodlám, když vidím, kolik z vás do těch škol dojíždí a z jakých dálek :palec: Do Prahy to mám dvě hodiny cesty, tak to by se dát mohlo. :pankac:

Jinak jsem se ještě chtěla zeptat, studujete všichni veřejné VŠ? Nebo jste na soukromých? :think: jak to dáváte se školným? :think:

• načítám...
15404
23.5.12 17:04

Capricorn, jsem na veřejné, a chci na veřejnou. Pokud bude školné, jak se o tom teď mluví (zápisné za semestr), tak to nějak dohromady dám…i když nerada :mrgreen: :mrgreen: Ještě k tomu budu muset připočíst peníze za další studium.

• načítám...
35029
23.5.12 17:16

ahoj .. studujete některá nějaký technický obor? :think:

• načítám...
25123
23.5.12 20:23

capri - jdu na veřejný, ale jinak je to vpodstatě šumák, já platila i na veřejný cca 20 tisíc :lol: a když nedám příjmačky tak znova zaplatim na veřejný 23 500,– Kč :P

• načítám...
Dellynka
24.5.12 09:55

Holky tak jsem to dala :D !!Psychologie a sociální péče za 1!Čestina taky plný počet bodů a angličtina 23 bodů,minimum bylo 18 :P …Mám takovou radost,opravdu to byla zkouška dospělosti,ted si připadám dospělejší :lol: :lol: :lol: :lol: .
Moc děkuju,že jste mi držely palce :hug: .

Jinak já chci taky na veřejnou,sice mě zaujala soukromá škola UJAK,je tam obor specialni pedagogika-ucitelstvi.Ale ty prachy za t??Bohužel nekradu :roll: .

Holky přeju hezký den :x

• Upravit
2847
24.5.12 10:29

Dellynko gratuluji :kytka:
Já jsem taky pro veřejné školství. Na soukromé by se možná ty peníze někde našly, ale zase je spousta jiných věcí, do kterých se musí vrazit ;)

• načítám...
15404
24.5.12 10:58

Dellynko, gratuluju!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: Jsi šikulka ;)

Co se týče UJAKu, na něj slyším akorát samé negativní věci :? :nevim:

• načítám...
25123
24.5.12 12:16

Dellynko - gratuluji :potlesk: :potlesk: :pankac:

jinak na Ujak se vykašli, tenhle obor je i na jiných školách ......na UJAKU bych měla strach že dřív nebo později přijde o akreditaci ........

• načítám...
577
24.5.12 13:13

Dellynko ode mě taky velká gratulace! :kytka: :potlesk: :pankac:

Jinak u mě je v podstatě jedno, jestli veřejná nebo soukromá VŠ, protože na veřejné (na jakékoli) musím platit poplatky za delší studium, což jsou nemalé peníze :zed: :zed: ale je fakt, že v kvalitu těch soukromých moc důvěru nemám. Na UJAK bych se taky raději vybodla, spec. pedagogika se dá studovat i jinde :)

• načítám...
7954
24.5.12 14:02

@Dellynka Mooc gratuluji! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
5570
25.5.12 10:30

AHoj!
tak dneska uz si mne prisla pozvanka :dance: a to az na 27.6. v 11h :-) bude to tak na dve hodky. Takze to si ty knizky prectu jeste jednou :lol:

@Dellynka gratuluju k mature!!

jinak ja jsem psala na studijni jeste pred podanim prihlasky a na FSS na MU kdyz jsem v lednu radne ukoncila studium titulem Ing. nebudu platit poplatky za delsi studium :pankac: (6 let uz mam vycerpano na VUT :oops: jeden rok jsem si roztahla a byla jsem na pri tom na pracovni stazi :D )

• načítám...
sterezie
25.5.12 15:09

@Dellynka
no vidíš, že jsi to zvládla :kytka: gratulace :hug: a na UJAK bych ted nešla… 8)

jinak jestli to někoho zajímá, tak já se vůůůůůůbec neučím :jazyk: :mrgreen: místo toho zkrášluju balkón, dělám pořádek v PC :lol: klasika :P

• Upravit
2847
25.5.12 16:34
@sterezie píše:
jinak jestli to někoho zajímá, tak já se vůůůůůůbec neučím :jazyk: :mrgreen: místo toho zkrášluju balkón, dělám pořádek v PC :lol: klasika :P

Tak to jsme dvě s tím neučením ;)

• načítám...
sterezie
25.5.12 17:18
@madla21 píše:
Tak to jsme dvě s tím neučením ;)

asi by jsme měly něco začít dělat :lol: já se třeba ještě nedostala ke všem časům, achjo, začínám propadat panice :mrgreen:

• Upravit
25123
26.5.12 14:47

děvčata tak s tim neučením je nás víc :zed: .........spoustu věcí okolo :P já se ještě nedostala k informatice a 6.6.mám UK, kde je zk.z Ma + Inf. pak ještě 28.6. jen Matika v Plzni (to mi ještě nepřišla pozvánka - ale tam mají ukončení přihlášek až 8.6.tak to příde až potom)......měla bych si zajistit z toho 5.na6.6.v Praze ubytování …ale vzheledem k tomu, že nic neumim to asi bude vpodstatě jen výlet do Prahy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze