Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dellynka držím palce
snad jsi to dala
![]()
@brumdinka dík
no příští rok to jistí, asi se nakonec odhodlám, když vidím, kolik z vás do těch škol dojíždí a z jakých dálek
Do Prahy to mám dvě hodiny cesty, tak to by se dát mohlo. ![]()
Jinak jsem se ještě chtěla zeptat, studujete všichni veřejné VŠ? Nebo jste na soukromých?
jak to dáváte se školným? ![]()
Capricorn, jsem na veřejné, a chci na veřejnou. Pokud bude školné, jak se o tom teď mluví (zápisné za semestr), tak to nějak dohromady dám…i když nerada
Ještě k tomu budu muset připočíst peníze za další studium.
capri - jdu na veřejný, ale jinak je to vpodstatě šumák, já platila i na veřejný cca 20 tisíc
a když nedám příjmačky tak znova zaplatim na veřejný 23 500,– Kč ![]()
Holky tak jsem to dala
!!Psychologie a sociální péče za 1!Čestina taky plný počet bodů a angličtina 23 bodů,minimum bylo 18
…Mám takovou radost,opravdu to byla zkouška dospělosti,ted si připadám dospělejší
.
Moc děkuju,že jste mi držely palce
.
Jinak já chci taky na veřejnou,sice mě zaujala soukromá škola UJAK,je tam obor specialni pedagogika-ucitelstvi.Ale ty prachy za t??Bohužel nekradu
.
Holky přeju hezký den ![]()
- Upravit
Dellynko gratuluji ![]()
Já jsem taky pro veřejné školství. Na soukromé by se možná ty peníze někde našly, ale zase je spousta jiných věcí, do kterých se musí vrazit ![]()
Dellynko, gratuluju!!!!
Jsi šikulka ![]()
Co se týče UJAKu, na něj slyším akorát samé negativní věci
![]()
Dellynko - gratuluji
![]()
jinak na Ujak se vykašli, tenhle obor je i na jiných školách ......na UJAKU bych měla strach že dřív nebo později přijde o akreditaci ........
Dellynko ode mě taky velká gratulace!
![]()
Jinak u mě je v podstatě jedno, jestli veřejná nebo soukromá VŠ, protože na veřejné (na jakékoli) musím platit poplatky za delší studium, což jsou nemalé peníze
ale je fakt, že v kvalitu těch soukromých moc důvěru nemám. Na UJAK bych se taky raději vybodla, spec. pedagogika se dá studovat i jinde ![]()
AHoj!
tak dneska uz si mne prisla pozvanka
a to az na 27.6. v 11h
bude to tak na dve hodky. Takze to si ty knizky prectu jeste jednou ![]()
@Dellynka gratuluju k mature!!
jinak ja jsem psala na studijni jeste pred podanim prihlasky a na FSS na MU kdyz jsem v lednu radne ukoncila studium titulem Ing. nebudu platit poplatky za delsi studium
(6 let uz mam vycerpano na VUT
jeden rok jsem si roztahla a byla jsem na pri tom na pracovni stazi
)
@Dellynka
no vidíš, že jsi to zvládla
gratulace
a na UJAK bych ted nešla… ![]()
jinak jestli to někoho zajímá, tak já se vůůůůůůbec neučím
místo toho zkrášluju balkón, dělám pořádek v PC
klasika ![]()
- Upravit
@sterezie píše:
jinak jestli to někoho zajímá, tak já se vůůůůůůbec neučím![]()
místo toho zkrášluju balkón, dělám pořádek v PC
klasika
Tak to jsme dvě s tím neučením ![]()
@madla21 píše:
Tak to jsme dvě s tím neučením
asi by jsme měly něco začít dělat
já se třeba ještě nedostala ke všem časům, achjo, začínám propadat panice ![]()
- Upravit
děvčata tak s tim neučením je nás víc
.........spoustu věcí okolo
já se ještě nedostala k informatice a 6.6.mám UK, kde je zk.z Ma + Inf. pak ještě 28.6. jen Matika v Plzni (to mi ještě nepřišla pozvánka - ale tam mají ukončení přihlášek až 8.6.tak to příde až potom)......měla bych si zajistit z toho 5.na6.6.v Praze ubytování …ale vzheledem k tomu, že nic neumim to asi bude vpodstatě jen výlet do Prahy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat