Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak se taky pridavam do klubu neucicich, ale svatosvate si slibuju, ze od pondelka uz opravdu zacnu:-D tak uvidime:-) Ja bych ty prijimacky opravdu hodne moc potrebovala udelat a k prvnimu oborovymu testu uz se mi to krati - 7.6. Jo a casy taky jeste nemam zopakly
Cha, cha - trumfněte mě, přijímačky z biologie mám zítra, včera jsem si hřála záda na chalupě a dneska se jdu „učit“ do zoo
(a umím tak leda latinský název pro hýžďový sval
)
JJ, já jsem se učit šla zrovna teď a vidíte, zatím brouzdám na netu a ne a ne se donutit ![]()
ja se taky neučím,ale to pro to že ani nevím,jak se na kulturní přehled naučit:-/
Poppy, budu na tebe myslet, moc držím palce!!!
![]()
My byli na chalupě, naučila jsem se 2 strany otázek
To je na pikaču…ale švagrová furt mele, a furt mele…
![]()
rhi- díky, budu to potřebovat. Jen zázrak mi zítra snese správné odpovědi a vzhledem k tomu, že jsem ještě někde chytla střevního bacila, tak to zítra bude „zajímavé“ ![]()
Podám info.
Taky jsem se vůbec tento týden neučila, chlap dovolenou, byla vývařovna pro něj a pak pro mne s dětmi, chci totiž také zhubnout
Ale od pondělí už zase zasednu nad němčinou.
No vlastně jsem se na to párkrát koukala, ale nic z toho nebylo. ![]()
@Poppy píše:
rhi- díky, budu to potřebovat. Jen zázrak mi zítra snese správné odpovědi a vzhledem k tomu, že jsem ještě někde chytla střevního bacila, tak to zítra bude „zajímavé“
Podám info.
Myslím na tebe, jak se podařilo ![]()
Teda, měsíce na to člověk čeká a pak 30 minut a je po. Test probíhal přes počítač a to mě trochu vykolejilo, ale těch 22 bodů ze 40 to bohužel neomluví. Moc jsem tomu nedala a nejsem na sebe ani trochu pyšná. Ale uznejte - koho dneska zajímá, co je to ostěra, kapřivec nebo podobné nesmysly ![]()
Tak uvidíme ![]()
Poppy, super, že už to máš za sebou
Zase tak strašný výsledek to není, budu držet palce
![]()
Výsledky máš mít kdy?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat