Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dellynko, držím palce!!!
![]()
Čekám, až se ozve šoš ![]()
Je to hrozný, že už je to tady, takovou dobu na to člověk čeká…mně už začíná být blbě, jen si na to vzpomenu
V hlavě mám jeden velký guláš a nařezala bych si, že se to člověk neučil průběžně…ale stejně bych to zapomněla ![]()
holky děkuji ale slova obdivu příjmám až po 18.6.až to bude jasný jestli to stačilo .....jinak je to bezpředmětný
![]()
Holky já jsem asi divná,ale já z toho zase takový stresy nemám
..Když si vzpomenu ty stresy před maturitou tak jsem relativně v klidu bud to dopadne nebo ne
![]()
Taky mě zajímá co ta šoš ![]()
- Upravit
a já jsem v pérdeli
sem to totálně pos… no takže příští rok to nejpíš jistí, sem na sebe naštvaná, že jsem se tomu nevěnovala více, ale pozdě bych honit že
nu což uvidí se v pondělí, ale nepočítám, že bych se dostala, leda by to zdělaly i ostatní účastkyně
šmarjá já mám vztek
![]()
šoš - nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko ........třeba to ty ostatní pokakaly víc než ty ![]()
šoš, přesně jak píše brumdinka
Uvidíš v pondělí
Myslela jsem na tebe celý den ![]()
holky díky díky díky, naděje umírá poslední se vždy říká, ale teda u mě zůstala jen opravdu maličká, ale moc díky za podporu jste bezvadnééééé
![]()
přesně tak, buď v klidu, ono to mohlo fakt vypadat blbě, ale v pondělí se ukáže. Držím palce ![]()
jj přesně tak, ty to aspon budeš vědět už v pondělí, já musim čekat do 18.6. ![]()
@brumdinka no to by mě mrsklo, ale vzhledem k tomu, že je pokračující druhé kolo, tak to musí udělat rychle, alespoň že tak ![]()
sem se koukla na pár otázek, co jsem si vzpomněla a jednu mám blbě a 3 dobře ostatní mi nějak vypadly z kebule
z všeobecného bylo 20 za každou bod takže
ale jste fakt skvělé ![]()
šos - já nemám pořádně správně ani jeden příklad
…uklidňuje mě jen to, že se dávaj body za postup .....takže se modlim, aby se to na těch 40 bodů tam někde posbíralo ![]()
a musim se donutit učit na tu Plzeň (28.6.) už ted´a né čekat jak sem dopadla tady .....
Tak druhé přijímačky mám taky za sebou a až na tu kupu lidí, která tam byla a trochu popohnala můj tlak směrem vzhůru to nebylo tak špatné. Uvidíme, výsledky mají být už zítra, tak se nebudu tak dlouho nervovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat