Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
No montagne basse jsem tipla to vallée, ale jen kvůli tomu, že u ostatních mi vždycky něco nesedělo. Hovězí jsem taky něco tipla, ale už nevím co. No a chyb já mám tak 15, ale fakt nevím. Teda začíná mi připadat, že to mám celé blbě ![]()
@madla21
tak montagne mám jako to s tím élevée
protože vallée mi nepřišlo jako přesný opak, ale fakt nevím, tohle mě dost rozsekalo..i ta nemocnice…tam jsem dala myslím Il n´est plus a l´hospital…a ty chyby…no něco tam mlátilo do očí ihned, třeba bateaus
ale něco jsem četla několikrát a až pak se horko těžko rozhodovala
jo a tabulka sloves byla vcelku fajn, ale nemohla jsem vůbec dojít k Lis (boire- futur) ![]()
- Upravit
Tak s tím jsem taky měla problém. Myslím s futurem od boire. Nemocnici jsem dala stejně jako ty, bateaus byla první chyba kterou jsem objevila
Ale i tak z toho začínám mít docela špatné pocity ![]()
Ahoj holky, zdravím po návratu z chalupy
![]()
Poppy, mooooc gratuluju, šikulko!!!!!
![]()
Ráda bych pak do naší tabulky napsala, co komu vyšlo, atd., tak kdo ví, a je rozhodnutý, nahlašte mi co a jak ![]()
Jinak já o víkendu dojela opáčko otázek z biologie, ale mám v tom takový maglajs, že nevím co je kodon a antikodon…od zítřka začínám opáčko (spíš doučení) chemie, to musím stihnout do pátku a pak ve zbývajících 3 dnech fyzika (to musí stačit, páč mě nebaví a stejně jí nechápu).
Tak nám, kterým ještě přijímačky zbývají, posílám hodně sil! ![]()
rhi - dík no já se hlavně musim donutit k tomu zase sednout …jak si sem ted´ve fázi, že jedny mám za sebou a at´to dopadlo jakkoli házím bobek
ale už sem si to rozplánovala po dnech ..ted´to ještě dodržet a hlavn+. aby to k něčemu bylo ![]()
@brumdinka Taky to mám teď rozplánované doslova po dnech. Potřebuju co nejvíc info vstřebat na poslední chvíli, protože opakovat si to průběžně celý rok, na to nemám psychicky
Akorát, že tenhle systém je trochu na cvokhaus ![]()
Jinak v pondělí jsem měla jít na tu přírodovědu, ale nejdu, potřebuju se učit a ta přírodověda byla taková berlička, ani nevím proč…
rhi - já zas ted´odmítla jednu brigádu a to by se mi penízky docela hodili ......ale musim se donutit učit …
mno nic, ted´musim jí vařit, učení snad potom
pa
Poppy gratulace obrosvká, si šikula
![]()
já bych se to měla dozvědět zítra, ale … já chci takýýýýý ![]()
Ahoj holky, tak koukam prijimacky v plnym proudu:-) Ja jsem byla ve ctvrtek na anglistice, test byl pekelne tezkej, zpotila jsem se u toho az na pr…Neco jsem vedela, neco ne, tezko rict jak to dopadne:-/ Vysledky budou az 25.6., to je strasne dlouho, do te doby se ucekam k smrti:-( Pristi pondeli me jeste cekaji prijimacky na lektorstvi Aj, tak se jeste potrebuju ucut, ale moc to nedavam, tak se aspon snazim cist v Aj, mam rozectene Little Women.
Jinak Poppy taky se pridavam s gratulaci:-) a nam ostatnim drzim palce:-) Uceni zdar!:-D
@Gretchen
taky jsem nervní a nedočkavá jak sáňky v létě ![]()
Všem holkám, co se ještě šprtí posílám co nejvíce sil, oslnivých studijních zážitků a píle
![]()
- Upravit
Takže holky… přijmačky sem udělala otázkou je… jestly mě vemou… bylo nás tam docela dost a berou jen necelých 60 ![]()
jinak všem co udělali moccc gratuluju.. já sem se ted sem k vám dlouho endokopala bud lítám s prckem venku nebo sem se šrotila…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@madla21
já těch chyb mám asi dvacet, ale ruku do ohně za ně nedám, třeba v prvních třech, čtyřech větách nemám ani jednu opravu
jo nesedělo mi tam jamais, ale něvěděla jsem jak to nahradit…a ty opaky? ty první dva ještě šly, ale ty zbylý tři? třeba montagne basse?
nebo ta zaškrtávačka před slovesama, něco s tím vejcem a hovězím?!to jsem tipla
no jsem dost zvědavá 
jé, tak to jsme měly stejnou variantu