Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás taky zatím žádné výsledky
Asi taky budeme muset čekat až do toho 25. ![]()
Rhi - no vidíš jak si krásně strávila den
![]()
jinak já na to čučim každou chvíli a furt tam nic neni..dávaj si na čas ![]()
tak se musim donutit začít víc učit na tu Plzen. zatim si to jen sem tam přečtu ![]()
Já taky nakukuju ale pořád nic. Já jen doufám, že jsem to správně pochopila a výsledky budou do konce tohoto týdne, v pondělí odjíždím a nevím, jetsli budu mít možnost někde nahlédnout ![]()
- Upravit
Ahoj holky, velka gratulace vsem prijatym:-) Ja jsem v pondeli byla na poslednich prijimackach v Brne, vsechny vysledky by mely byt behem pristiho tydne, ale i tak xkrat za den cucim na eprihlasku:-D Z toho cekani asi zezelenam:-/ Ke vsemu jsem vcera zjistila, ze jsem nejspis ztratila maturitni vysvedceni…se z toho pos…:-(
No tak mě nevzaly… takže budu podávat odvolání… ani nevím jak se píše ![]()
Ahoj holky,
tak já byla dnes na druhých přijímačkách na dvojce v Motole a mám z nich teda o mnoho lepší pocit než z těch pondělních na jedničku
Výsledky se dozvím zítra, resp. to, jestli postupuju k ústnímu pohovoru. Jsem zvědavá a nervní, o Motol mi fakt jde.
Nicméně chyb jsem udělala spoustu, v příkladech zejména, jak jsem v presu, jsem schopná pohnojit i trojčlenku
![]()
Rhi super a fakt pevně držim palce ![]()
já se vsledky dozvím až 8 července nejdřív ![]()
gratulace budoucím studentkám!!! ![]()
šoš, díky
Jestli postoupím do druhého kola, tak to taky nebude žádná slast, bude záležet na komisi a jak jim sednu
Ale dost by mě mrzelo, kdybych se dohrabala do druhého kola a pak nic
Jde teda o to, jestli jsem vedle odbornýho testu nepohnojila ještě všeobecný předpoklady, věci smotaný v průheldný krychli byly fakt jedlý
![]()
Taky držím palce- všem… Já jdu nakouknout na výsledky. Jsem nervozní, i když vím, ajký bude výsledek
. nějak jsme rozklepaná
- Upravit
Rhi, tak to je super, moc držím palce, aby Ti Tvůj sen vyšel ![]()
Byron, tak jak??? ![]()
Holky já zezelenám nedočkavostí
ale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat ![]()
- Upravit
@sterezie píše:
Rhi, tak to je super, moc držím palce, aby Ti Tvůj sen vyšel
Byron, tak jak???
Holky já zezelenám nedočkavostíale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat
Já tam zvědavě nakukuju i tak, nějak si nemůžu pomoct ![]()
@sterezie píše:
Rhi, tak to je super, moc držím palce, aby Ti Tvůj sen vyšel
Byron, tak jak???
Holky já zezelenám nedočkavostíale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat
JJ, taky to tam už mám
Ach jo, to je docela opruz. Doufala jsem, že to tam bude dříve ![]()
@sterezie ještě tam nic není a vypadá to, e jsme s epřeslechla na přijímačkách, na jejích stránkách je až do 6.7.- to se asi zblázním… Děkan tam něco říkal o druhé půlce tohot týdne, tak to možná mluvil o magisterských oborech
, já prd slyšela, za mnou tam kecaly tři kamrádky neustále.
No nic, aspon můžu žít déle v naději(ikdyž tomu neveřím, malinká naděje tam stejně je)
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat