Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2847
19.6.12 15:54

U nás taky zatím žádné výsledky :( Asi taky budeme muset čekat až do toho 25. :(

• načítám...
25123
19.6.12 18:25

Rhi - no vidíš jak si krásně strávila den :lol: :pankac:

jinak já na to čučim každou chvíli a furt tam nic neni..dávaj si na čas :zed:

tak se musim donutit začít víc učit na tu Plzen. zatim si to jen sem tam přečtu :roll:

• načítám...
byron
19.6.12 18:43

Já taky nakukuju ale pořád nic. Já jen doufám, že jsem to správně pochopila a výsledky budou do konce tohoto týdne, v pondělí odjíždím a nevím, jetsli budu mít možnost někde nahlédnout :nevim:

• Upravit
577
20.6.12 08:30

Ahoj holky, velka gratulace vsem prijatym:-) Ja jsem v pondeli byla na poslednich prijimackach v Brne, vsechny vysledky by mely byt behem pristiho tydne, ale i tak xkrat za den cucim na eprihlasku:-D Z toho cekani asi zezelenam:-/ Ke vsemu jsem vcera zjistila, ze jsem nejspis ztratila maturitni vysvedceni…se z toho pos…:-(

• načítám...
20.6.12 08:30

No tak mě nevzaly… takže budu podávat odvolání… ani nevím jak se píše :nevim:

• načítám...
15404
20.6.12 12:07

Ahoj holky,

tak já byla dnes na druhých přijímačkách na dvojce v Motole a mám z nich teda o mnoho lepší pocit než z těch pondělních na jedničku :D Výsledky se dozvím zítra, resp. to, jestli postupuju k ústnímu pohovoru. Jsem zvědavá a nervní, o Motol mi fakt jde.

Nicméně chyb jsem udělala spoustu, v příkladech zejména, jak jsem v presu, jsem schopná pohnojit i trojčlenku :roll: :zed: :zed:

• načítám...
5799
20.6.12 13:07

Rhi super a fakt pevně držim palce :palec:
já se vsledky dozvím až 8 července nejdřív :,(
gratulace budoucím studentkám!!! :kytka:

• načítám...
15404
20.6.12 13:12

šoš, díky :hug: Jestli postoupím do druhého kola, tak to taky nebude žádná slast, bude záležet na komisi a jak jim sednu :? Ale dost by mě mrzelo, kdybych se dohrabala do druhého kola a pak nic :( Jde teda o to, jestli jsem vedle odbornýho testu nepohnojila ještě všeobecný předpoklady, věci smotaný v průheldný krychli byly fakt jedlý :roll: :roll: :pocitac:

• načítám...
5799
20.6.12 13:17

Já ti věřím ;)

• načítám...
577
20.6.12 14:12

Rhi moc držím palce ať ti to vyjde :palec:

• načítám...
byron
20.6.12 14:56

Taky držím palce- všem… Já jdu nakouknout na výsledky. Jsem nervozní, i když vím, ajký bude výsledek :(. nějak jsme rozklepaná

• Upravit
sterezie
20.6.12 15:04

Rhi, tak to je super, moc držím palce, aby Ti Tvůj sen vyšel :kytka:
Byron, tak jak??? :hug:
Holky já zezelenám nedočkavostí :cert: ale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat :lol:

• Upravit
577
20.6.12 15:27
@sterezie píše:
Holky já zezelenám nedočkavostí :cert: ale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat :lol:

Já tam zvědavě nakukuju i tak, nějak si nemůžu pomoct :mrgreen:

• načítám...
2847
20.6.12 16:48
@sterezie píše:
Holky já zezelenám nedočkavostí :cert: ale aspoň už máme v epřihlášce, že výsledky oborovým testů a rozhodnutí o přijetí opravdu budou v pondělí, tak tam třeba pořád nebudu zvědavě nakukovat :lol:

JJ, taky to tam už mám :( Ach jo, to je docela opruz. Doufala jsem, že to tam bude dříve :(

• načítám...
byron
20.6.12 17:35

@sterezie ještě tam nic není a vypadá to, e jsme s epřeslechla na přijímačkách, na jejích stránkách je až do 6.7.- to se asi zblázním… Děkan tam něco říkal o druhé půlce tohot týdne, tak to možná mluvil o magisterských oborech :think:, já prd slyšela, za mnou tam kecaly tři kamrádky neustále.
No nic, aspon můžu žít déle v naději(ikdyž tomu neveřím, malinká naděje tam stejně je)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze