Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to mám taky
Dívala jsem se až teď včera jsem tady už nebyla. Jsem ráda ![]()
Já Polytechnickou v Jihlavě, obor Finance a řízení, kombinovaně.
Já Slezskou univerzitu v Opavě, obor Česká literatura (kombinovaná).
Všem přijatým gratuluji ![]()
Rhi já jsem studovala na 3.LF všeobecnou sestru, není to sice medina, ale i tak je to krásný a zajímavý obor, člověk je v kontaktu s pacientem víc než lékaři, mě to moc bavilo, chtěla jsem si pak udělat NMgr. v intenzivní péči, ale jaksi zdravotní důvody mi to překazily, pak už na to nebyla ta správná doba atd…když už by ti nevyšla ta medina, tak tohle taky není úplně pitomá alternativa ![]()
@Gretchen píše:
Madlo, sterezie, kdy máte zápis? Já 19.7.
Já až 24.7. v 10:00
Holky, když byste chtěly, můžeme zase stávající diskuzi šoupnout do uzavřené skupiny, jako jsme to udělaly vloni
Správcuju jí a myslím, že to nebude problém, záleží na Vás ![]()
Jsem taky pro uzavřenou skupinu. A jinak mi Rhi prosím doplň do tabulky u práva bohužel
a ten Francouzský jazyk a literatura - přijata ![]()
Prozatím doplněno ![]()
Jinak děkuji za odsouhlasení, ještě počkám, až se vyjádří další a pak adminku poprosím ![]()
@madla21 píše:
No to doufám, taky mě to zajímá.
Na anglistice ve studijnim katalogu uz to mame, vyuka bude petkrat za semestr vzdycky v patek, tak asi to budete mit nejak podobne ![]()
Jinak ja jsem klido taky pro uzavrenou skupinu a kdybyste me chtely pridat do tabulky, tak jsem se dostala na FF MU - Anglicky jazyk a literatura
A jeste cekam na vysledky na PedF MU - Lektorstvi Aj
No já jsem tam taky našla, že výuka je vždy v pátek, 4× za semestr myslím. Ale nevím, jestli je to aktuální nebo to bylo pro minulý rok.
Rhi tak to opravdu zamrzí, ale dáváš si ještě šanci příští rok ne
nebo vyjde jiná ![]()
sakra proč se musí čekat tak dlouho na výsledky to je fakt opruz ![]()
všem studentíkům gratuluji!!!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat