Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, kdo dělal přijímačky online? Já jsem se zaregistrovala a mám je dělat v sobotu. Dneska jsem zkoušela scanovat pokoj a seznámila jsem se s pravidly. Přišlo mi to praktičtější, jelikož ještě kojím, a chci to vlastně jen tak zkusit, nepřipravovala jsem se a moc od toho nečekám, v plánu bylo přihlásit se až za rok, ale na obor kam se chci hlásit vyhlásili druhé kolo, tak jsem si řekla proč ne… Jen mě dneska tchýně uplně vynervovala. Povídala mi, jak kolegyně z práce má dceru, která se prej jen poškrábala na kotníku a vyloučili jí, protože umělá inteligence vyhodnotila že podvádí pod stolem.
Je to prosím možné? Celkem jsem z toho dostala strach![]()
Já je dělala. Musíš si na to dávat bacha a prostě se dívat jenom na monitor. To těch třicet minut zvládneš
Jinak celkem mi ty přijímačky online vadí. Jakožto člověk co chodil s ajtakem vim, že se u toho dá jednoduše podvádět, takže bůhví kolik lidí u toho podvádí
@Dendiss píše:
Jak s tim souvisi kojeni?
No že nemusím na několik hodin zmizet, nejbližší testovací místo mám 75 km.
@Traceyy aha, tak to nevím. Jen mám strach aby to nebylo běžné, že umělá inteligence vyhodnotí že podvádím, když je povolený papír na výpočty, takže logicky budu polovinu času koukat dolů a psát.. Jinak OSP jsou na déle(85minut). Mě se právě nezdá, že by bylo možné podvádět, alespoň tedy nevím jak. Před zahájením zkoušky si musíš zapnout program, který sleduje procesy v počítači a za zapnutí jen druhého okna prohlížeči, je vyhazov.
Příspěvek upraven 17.05.23 v 20:31
@dreamis Já podvádět nehodlám ![]()
Zajímaly mě zkušenosti těch, kdo dělal SCIO testi online. Děkuji za radu ![]()