Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ale jak píšou holky, měli byste to mnohem snazší jet tam i s tetou klidně ve tři, ona si povozí prcka venku a vy si v klidu nakoupíte. Nevidím moc smyslu trajdat s kočárem mezi regály, pokud to není nezbytně nutné.
@unuděná píše:
A kde budete parkovat? Kolem Václaváku je to samá modrá zóna. Ale ok, dejme tomu. Tak dojedete, nakojíš a přebalíš v autě a pak máš určitě alespoň hoďku na obchod, abyste se zase vrátili k autu ne?Přijde mi, že z toho děláš dost kovbojku. My běžně jezdili na celodenní výlety do lesa, kde nebylo WC natož přebalovací pult a takové drama jsem z toho teda nedělala
Přebalit a nakojit může i na lavičce. Stačí se natočit a zakrýt rameno plenou, aby se náhodou někdo nemohl pohoršovat. Taky nechápu, co řeší. Leda by šopovala od rána.
@Russet píše:
Přebalit a nakojit může i na lavičce. Stačí se natočit a zakrýt rameno plenou, aby se náhodou někdo nemohl pohoršovat. Taky nechápu, co řeší. Leda by šopovala od rána.
No přesně
Nebo si můžou zajít dát někam oběd, pokud jedou už dopoledne, a normálně nakojit a přebalit v restauraci.
@unuděná píše:
No přesněNebo si můžou zajít dát někam oběd, pokud jedou už dopoledne, a normálně nakojit a přebalit v restauraci.
A vyčůrat.
@stinga píše:
nevím, neznám,
ale je fakt, že vždy přemýšlím, jakto že třeba u Lidlu nikdy nejsou wc a u Tesca a Kauflandu ano - nebo je to podle velikosti prodejny?
u nas v Lidlu zachod udajne je 😁
@Anna766 píše:
Tak každý asi neco tam vůbec mají? Když pojedu do Prahy, tak do divadla ne nakupovat.
Hele jako já nevím
zase já třeba když jedu s miminem a druhým klukem sama do Prahy, tak za kamoskou, a samozřejmě vlezem i do nejakeho obchodu, starší se rad koukne po obchodech a já taky. Jinak totiž nikam nechodíme a nákupy si objednáváme. Vesničani no ![]()
Jinak zrovna včera jsme byli šopovat na Pankraci, tam to známe a máme celkem radi
a ještě tedy Letňany.
Centrum je taky celkem fajn, ale ne s dětmi a už vůbec ne, když jsou taková vedra.
@unuděná píše:
A kde budete parkovat? Kolem Václaváku je to samá modrá zóna. Ale ok, dejme tomu. Tak dojedete, nakojíš a přebalíš v autě a pak máš určitě alespoň hoďku na obchod, abyste se zase vrátili k autu ne?Přijde mi, že z toho děláš dost kovbojku. My běžně jezdili na celodenní výlety do lesa, kde nebylo WC natož přebalovací pult a takové drama jsem z toho teda nedělala
tak v lese si snad muzes dojit na zachod kamkoli, v obchodaku si asi mezi obleveni nedojdes. A nevim proc jste na zakladatelku tak hrr. Js taky treba vsude hledam zachody, protoze se mi chce vzdy v tu nejmene vhodnou chvili.
@Kriss Tina píše:
To budeš kojit na záchodě?fuj. Dyt v Praze je spousta míst, kde se dá sednout, nakojit, prebalit (i někde v parku na lavičce je to příjemnější než na záchodě). Nebo to jedete delší vzdálenost jen do toho primarku na otočku?
A kde jste vzala že bude kojit na WC?
Přebalovací pult přece nesouvisí s kojením. ![]()
@Semtex píše:
A kvůli čemu stojí za to se táhnout do Prahy? Starý baráky jsou všude, divadlo ti jezdí putovní i do vsi, řeka je taky v každý vesnici a koneckonců kafe si lze uvařit taky doma a s kamarády staci telefonovat přes whatsapp.
Hele já do Prahy občas jedu, když chtějí děti. A mam tam vzpomínková mista. A beru i psa.
Me prostě dráždí, jak ty levný hadry pritahujou.
Planeta je zavalena hadrama…
@iiiv píše:
tak v lese si snad muzes dojit na zachod kamkoli, v obchodaku si asi mezi obleveni nedojdes. A nevim proc jste na zakladatelku tak hrr. Js taky treba vsude hledam zachody, protoze se mi chce vzdy v tu nejmene vhodnou chvili.
A miminko v kočárku snad nemůžeš přebalit kdekoli? Nebo nakojit? V centru sice nemáš stromy, které můžeš počůrat, ale wc jsou tam na každém rohu. Což nic nemění na faktu, že je nepotřebuje to miminko, ale spíš rodiče.
@Semtex píše:
Hele jako já nevímzase já třeba když jedu s miminem a druhým klukem sama do Prahy, tak za kamoskou, a samozřejmě vlezem i do nejakeho obchodu, starší se rad koukne po obchodech a já taky. Jinak totiž nikam nechodíme a nákupy si objednáváme. Vesničani no
![]()
Jinak zrovna včera jsme byli šopovat na Pankraci, tam to známe a máme celkem radi
Centrum je taky celkem fajn, ale ne s dětmi a už vůbec ne, když jsou taková vedra.a ještě tedy Letňany.
My jezdíme do Prahy za kultůůůrou no
na nákupy mě tam přijde hrozně draho.
@Semtex píše:
Něco v tom smyslu a ani ne na zakladatelkujá naopak tvrdím, ze do Primarku jednou vleze kazdej, a kdo říká, ze ne, ten už tam byl dvakrát
![]()
![]()
![]()
Tak ja tam fakt nebyla a ani se tam nechystám.
@g.sandova píše:
Tak ja tam fakt nebyla a ani se tam nechystám.
Ani já ne. Nevěřím, že bude kvalitativně srovnatelný s tím německým. Je to jako Kinder čokoláda. Tváří se to stejně, stojí to stejně, ale kvalita je v Čechách nesrovnatelně horší. Protože prostě Češi jsou ochotný to kupovat i tak ![]()
Dorty, ja si fakt přišla jen rejpnout ![]()
Me vyděsil ten dav pri oteviracce. Mne ti lidé přišli prostě jako chudáci ![]()