Primark Praha wc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.6.21 10:03

Ale jak píšou holky, měli byste to mnohem snazší jet tam i s tetou klidně ve tři, ona si povozí prcka venku a vy si v klidu nakoupíte. Nevidím moc smyslu trajdat s kočárem mezi regály, pokud to není nezbytně nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.21 10:06
@unuděná píše:
A kde budete parkovat? Kolem Václaváku je to samá modrá zóna. Ale ok, dejme tomu. Tak dojedete, nakojíš a přebalíš v autě a pak máš určitě alespoň hoďku na obchod, abyste se zase vrátili k autu ne? :nevim: Přijde mi, že z toho děláš dost kovbojku. My běžně jezdili na celodenní výlety do lesa, kde nebylo WC natož přebalovací pult a takové drama jsem z toho teda nedělala :palec:

Přebalit a nakojit může i na lavičce. Stačí se natočit a zakrýt rameno plenou, aby se náhodou někdo nemohl pohoršovat. Taky nechápu, co řeší. Leda by šopovala od rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116079
22.6.21 10:07

Na Václaváku je wc v metru, případně MC Donald.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.21 10:11
@Russet píše:
Přebalit a nakojit může i na lavičce. Stačí se natočit a zakrýt rameno plenou, aby se náhodou někdo nemohl pohoršovat. Taky nechápu, co řeší. Leda by šopovala od rána.

No přesně :nevim: Nebo si můžou zajít dát někam oběd, pokud jedou už dopoledne, a normálně nakojit a přebalit v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.21 10:13
@unuděná píše:
No přesně :nevim: Nebo si můžou zajít dát někam oběd, pokud jedou už dopoledne, a normálně nakojit a přebalit v restauraci.

A vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.6.21 10:21
@stinga píše:
nevím, neznám,
ale je fakt, že vždy přemýšlím, jakto že třeba u Lidlu nikdy nejsou wc a u Tesca a Kauflandu ano - nebo je to podle velikosti prodejny?

u nas v Lidlu zachod udajne je 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
22.6.21 10:25
@Anna766 píše:
Tak každý asi ne :lol: co tam vůbec mají? Když pojedu do Prahy, tak do divadla ne nakupovat.

Hele jako já nevím :lol: zase já třeba když jedu s miminem a druhým klukem sama do Prahy, tak za kamoskou, a samozřejmě vlezem i do nejakeho obchodu, starší se rad koukne po obchodech a já taky. Jinak totiž nikam nechodíme a nákupy si objednáváme. Vesničani no :lol:

Jinak zrovna včera jsme byli šopovat na Pankraci, tam to známe a máme celkem radi :lol: a ještě tedy Letňany.

Centrum je taky celkem fajn, ale ne s dětmi a už vůbec ne, když jsou taková vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
22.6.21 10:27
@unuděná píše:
A kde budete parkovat? Kolem Václaváku je to samá modrá zóna. Ale ok, dejme tomu. Tak dojedete, nakojíš a přebalíš v autě a pak máš určitě alespoň hoďku na obchod, abyste se zase vrátili k autu ne? :nevim: Přijde mi, že z toho děláš dost kovbojku. My běžně jezdili na celodenní výlety do lesa, kde nebylo WC natož přebalovací pult a takové drama jsem z toho teda nedělala :palec:

tak v lese si snad muzes dojit na zachod kamkoli, v obchodaku si asi mezi obleveni nedojdes. A nevim proc jste na zakladatelku tak hrr. Js taky treba vsude hledam zachody, protoze se mi chce vzdy v tu nejmene vhodnou chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
22.6.21 10:27
@Kriss Tina píše:
To budeš kojit na záchodě? 8o fuj. Dyt v Praze je spousta míst, kde se dá sednout, nakojit, prebalit (i někde v parku na lavičce je to příjemnější než na záchodě). Nebo to jedete delší vzdálenost jen do toho primarku na otočku?

A kde jste vzala že bude kojit na WC?
Přebalovací pult přece nesouvisí s kojením. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.6.21 10:31
@Semtex píše:
A kvůli čemu stojí za to se táhnout do Prahy? Starý baráky jsou všude, divadlo ti jezdí putovní i do vsi, řeka je taky v každý vesnici a koneckonců kafe si lze uvařit taky doma a s kamarády staci telefonovat přes whatsapp.

Hele já do Prahy občas jedu, když chtějí děti. A mam tam vzpomínková mista. A beru i psa.
Me prostě dráždí, jak ty levný hadry pritahujou.
Planeta je zavalena hadrama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@iiiv píše:
tak v lese si snad muzes dojit na zachod kamkoli, v obchodaku si asi mezi obleveni nedojdes. A nevim proc jste na zakladatelku tak hrr. Js taky treba vsude hledam zachody, protoze se mi chce vzdy v tu nejmene vhodnou chvili.

A miminko v kočárku snad nemůžeš přebalit kdekoli? Nebo nakojit? V centru sice nemáš stromy, které můžeš počůrat, ale wc jsou tam na každém rohu. Což nic nemění na faktu, že je nepotřebuje to miminko, ale spíš rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148737
@Semtex píše:
Hele jako já nevím :lol: zase já třeba když jedu s miminem a druhým klukem sama do Prahy, tak za kamoskou, a samozřejmě vlezem i do nejakeho obchodu, starší se rad koukne po obchodech a já taky. Jinak totiž nikam nechodíme a nákupy si objednáváme. Vesničani no :lol:

Jinak zrovna včera jsme byli šopovat na Pankraci, tam to známe a máme celkem radi :lol: a ještě tedy Letňany.

Centrum je taky celkem fajn, ale ne s dětmi a už vůbec ne, když jsou taková vedra.

My jezdíme do Prahy za kultůůůrou no :mrgreen: na nákupy mě tam přijde hrozně draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.6.21 10:33
@Semtex píše:
Něco v tom smyslu a ani ne na zakladatelku :lol: já naopak tvrdím, ze do Primarku jednou vleze kazdej, a kdo říká, ze ne, ten už tam byl dvakrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

Tak ja tam fakt nebyla a ani se tam nechystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.21 10:35
@g.sandova píše:
Tak ja tam fakt nebyla a ani se tam nechystám.

Ani já ne. Nevěřím, že bude kvalitativně srovnatelný s tím německým. Je to jako Kinder čokoláda. Tváří se to stejně, stojí to stejně, ale kvalita je v Čechách nesrovnatelně horší. Protože prostě Češi jsou ochotný to kupovat i tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.6.21 10:37

Dorty, ja si fakt přišla jen rejpnout :oops:
Me vyděsil ten dav pri oteviracce. Mne ti lidé přišli prostě jako chudáci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák