Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vím že tohle není psychologická poradna ale jak to říct prostě mě hrozně vyžírá to že si ve vztahu s mým partnerem připadám jako ten ošklivější. Můj přítel je hrozně fajn hodnej, hezkej a chytrej, hezky se ke mně chová ale tu myšlenku v tý hlavě furt mám. Jako říká mi že jsem pěknej a že mam sexy postavu ale prostě i přes tohle si furt připadám ten ošklivější a vztah rozhodně nechci ukončit. Měl to někdo taky? Pokud ano jak jste se s tím vyrovnali?
A to je ve vztahu nějaký problém i kdyby jsi byl ošklivější? Vždyť to není soutěž, kdo bude hezčí, šikovnější nebo nevim, Věř, že když spolu budete fakt dlouho, může se to dokonce několikrát otočit ![]()
Neřeš vzhled, ten ji je k ničemu. V životě a ve vztahu jsou důležitější věci ![]()
My si z toho doma děláme legraci. Já říkám, že jsem si manžela brala, protože byl krásný a on mě, protože jsem byla chytrá. A po třiceti letech se smějeme tomu, že se nám to otočilo ![]()
Neměla. Ale pokud se nezačneš mít rád ty sám, tak se to nikdy nezmění.
@Albert-ok píše: Více
No asi tak stejně, jako v tom hetero vztahu… ![]()
Zkrátka a jednoduše řečeno, nikdo nejsme dokonalý.
A tím hlavním je, že tě miluje takového, jaký jsi. ![]()
A to je přece to nejdůležitější. Nebo ne?
Podle řečí budeš asi mamča a ta je snad vždycky z hlediska galantnosti brána jako ta krásnější, ne?
@Albert-ok píše: Více
Vždycky bude ve vztahu jeden hezčí a druhý ošklivější
. A je jedno, zda jsou to dva gayové, lesby, kluk a holka, či sanitky Mercedes.