Příspěvek na bydleni – mám nárok?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Peněžitá pomoc v mateřství? Přečtěte si na eMiminu
Na co máte nárok? Užitečné tipy a rady eMimina
Výpočet peněžité pomoci v mateřství. Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Vše co potřebujete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžeme mít nárok na příspěvek pokud já nepracuji, přítel OSVČ, jedno dítě 11 let a další osoba ktera tu má trvalý pobyt, ale skutečně bydlí jinde? Jak se to dokazuje?
Počkej, vyleštím si kouli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Záleží na příjmech a na poměru nákladů na bydlení. Najdi si na netu kalkulačku, tam si zadáš příjmy, nájem, energie a vyjede Ti, zda nárok máš nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím můžeme mít nárok na příspěvek pokud já nepracuji, přítel OSVČ, jedno dítě 11 let a další osoba ktera tu má trvalý pobyt, ale skutečně bydlí jinde? Jak se to dokazuje?
Jak se to dokazuje? Chceš poradit, jak se obchází zákon?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Burj Chalifa ne, jde mi o to jak se na úřadě prokazuje že ta osoba co tu má trvalý pobyt skutečně bydlí jinde?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa ne, jde mi o to jak se na úřadě prokazuje že ta osoba co tu má trvalý pobyt skutečně bydlí jinde?
Dneska už se na tp nehraje. Ale musí mít teda někde jinde třeba nájemní smlouvu ne? Nebo nahlášený přechodný pobyt. Co se týče zbytku záleží na nákladech na bydlení a příjmech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vypsat papíry a uvidíš 🤷🏻♀️ Není lepší zkusit spíš
zaměstnání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pochybuji. Jsem sama se dvěma školními dětmi, příjem 20 hrubého a na bydlení rozhodně nedosáhnu. Zkus raději zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tamtama tak podle kalkulaček na netu určitě nárok máš, byla si se zeptat na úřadě?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Tamtama tak podle kalkulaček na netu určitě nárok máš, byla si se zeptat na úřadě?
Podle kalkulaček na netu nárok nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
U přítele si zjistěj na FÚ jeho příjmy, ty žádný nemáš, takže nic. Nejsi ani vedená na ÚP? Ten člověk, co má v bytě TP by asi musel podepsat čestné prohlášení, že v bytě skutečně nežije. Nevím to ale jistě. Nejlepší bude, když si zajdeš na úřad, tam se dozvíš přesně to, co potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mám tajné sexuální fantazie
- Říká mi že ho mám jen na lizani
- Rodičovský příspěvek 2022 na jak nejkratší dobu to jde
- Jsem hrozná máma prosim o radu
- Máma mě vydírá kvůli partnerovi
- Váš názor na logo nové aplikace pro mámy
- Mám se vykašlat na studium na vš nebo ho při práci práci dodělat?
- Příspěvek 5000 na dítě