Pritel je liny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
20.10.22 18:29
@Pírko2 píše:
Nejste spolu manželé, ale máš k němu nějakou vyživovací povinnost. On tobě dává určitou autoritu a prestiž, protože žena bez muže je jako žába bez vody. A za to mu musíš darovat kus sebe, i kus svých peněz. Muž se bez ženy obejde, žena bez muže dlouhodobě ne, jinak zešílí.

To jsou ale hrozne slinty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 18:30

Ach jo, holky, to je tezke, fakt, vy mi davate :(

• Citovat
  • Upravit
21311
20.10.22 18:32
@Anonymní píše:

Težké by to bylo, kdyby v tom bylo manželství nebo děti. Teď je to jen nepříjemné a smutne, ale celkem v klidu zvládnutelné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.10.22 18:37
@Pírko2 píše:
Nejste spolu manželé, ale máš k němu nějakou vyživovací povinnost. On tobě dává určitou autoritu a prestiž, protože žena bez muže je jako žába bez vody. A za to mu musíš darovat kus sebe, i kus svých peněz. Muž se bez ženy obejde, žena bez muže dlouhodobě ne, jinak zešílí.

Pirko, ty jelito :mrgreen:, kolikrat jsem ti rikala, ze kdyz doma pracujes s redidlem, mas si brat ochranne pomucky? S takovou budes brzy na urovni meduzy a kdo nam tu bude delat zadarmo obecniho kaspara?
Hybaj na cerstvy vzduch a prodychej to.

• Citovat
  • Upravit
20897
20.10.22 18:37
@Pírko2 píše:

Nějak ti to nejde dohromady. Když se muž bez ženy obejde, tak proč se tak ponižuje a chce aby ona mu darovala kus sebe a peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.10.22 18:38
@Pírko2 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Miluju ironii a sarkasmus na úrovni. Ty jsi snad lepší než Ontarka, Janli a pár dalších :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
20.10.22 18:39
@ontarova.stara píše:
Pirko, ty jelito :mrgreen:, kolikrat jsem ti rikala, ze kdyz doma pracujes s redidlem, mas si brat ochranne pomucky? S takovou budes brzy na urovni meduzy a kdo nam tu bude delat zadarmo obecniho kaspara?
Hybaj na cerstvy vzduch a prodychej to.

Před chvili mi posilal fotku z dovolené. Bude dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.10.22 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.10.22 18:44
@Cenarius píše:
Před chvili mi posilal fotku z dovolené. Bude dobrej.

No nekecej, mela jsem tedy podezreni, ale o vikendu musim hodit vyznamnou rec s Ontarem, jestliva on se mi nekde nespustil a nemaze mi med kolem huby, ze jsem jedina zena jeho zivota.
Ta podoba, ty nazory, ten humor a intelekt, ten svit v oku.
No nic, koupim lampicku a posvitime si na to.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
20.10.22 18:46
@Anonymní píše:
Zdravim holky,
mam trosku problem ve vztahu s pritelem. Ja jsem studentka a zaroven i pracuji. On nestuduje a rozhodl se studium ukoncit jiz na stredni.
Jsme spolu 2 roky a behem 2 let resime neustale finance a jeho neschopnost pracovat. Momentalne si dela kurz a pracuje 2-3 do tydne a jinak nedela nic. Ja mam od pondeli do soboty praci a nebo skolu a nestiham doma adekvatne uklizet, proto si stojim za tim, ze to ma delat on, kdyz ma 4 dny z tydnu minimalne volne.
Jenomze on neco udela, az kdyz opravdu vybuchnu a nebo jen na oko.
Jinak si rozumime, mame se moc radi, ale ja jsem fakt psychicky i fyzicky vycerpana. Je toho na me hodne.
Navic jsem alergik a prach doma mi nedela dobre.Nejake rady? :lol:

Rada jen jedna, zato zcela zásadní: najdi si jiného :mrgreen: :* :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2776
20.10.22 18:50
@Anonymní píše:
Zdravim holky,
mam trosku problem ve vztahu s pritelem. Ja jsem studentka a zaroven i pracuji. On nestuduje a rozhodl se studium ukoncit jiz na stredni.
Jsme spolu 2 roky a behem 2 let resime neustale finance a jeho neschopnost pracovat. Momentalne si dela kurz a pracuje 2-3 do tydne a jinak nedela nic. Ja mam od pondeli do soboty praci a nebo skolu a nestiham doma adekvatne uklizet, proto si stojim za tim, ze to ma delat on, kdyz ma 4 dny z tydnu minimalne volne.
Jenomze on neco udela, az kdyz opravdu vybuchnu a nebo jen na oko.
Jinak si rozumime, mame se moc radi, ale ja jsem fakt psychicky i fyzicky vycerpana. Je toho na me hodne.
Navic jsem alergik a prach doma mi nedela dobre.Nejake rady? :lol:

Rada: jsi-li psychicky a fyzicky vyčerpaná a tvému příteli je to u perdele, není to partner pro život. Choď jenom s těmi, kterým záleží i na tvé duševní a psychické pohodě. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 18:54
@Pírko2 píše:

zalez zpět pod ten kámen, zpod kterýho jste vylezlo, vy vykopávko

ne, ona nemá žádnou vyživovací povinnost vůči línému netáhlu, který se nechá opečovávat a živit, zatímco ona se může ztrhat

žena se obejde bez muže, zato většina mužů bez ženy shnije ve špíně a hlady, protože jsou neochotni se postarat sami o sebe

a co musí muž? Ležet a stlát si pod sebe?

• Citovat
  • Upravit
4124
20.10.22 18:55

Nechápu co s chlapem, který nevydělává peníze a ani doma nepomáhá :nevim: Umíš si představit, že by jste měli dítě? S ním už to lepší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
20.10.22 19:11
@Anonymní píše:

Ale co bys chtěla slyšet? Člověka nepredelas :nevim: leda by se předělal sam a dobrovolně, ale k tomu musí dostat pádný důvod. Ten důvod muže byt to, když ty se s nim teď rozejdes, sdělis mu popravdě proč (ze je netáhlo a flaka se doma), a třeba půjde do sebe a příští pritelkyne si ještě bude stěžovat, ze je v práci od nevidim do nevidim :lol:

Něco podobného bylo s mým bývalým, ale kvůli popíjení alkoholu (ale alkoholik zase vyloženě nebyl, to ne). Rozešla jsem se snim nakonec, a on mi pak přiznal, ze ho to dost profackovalo a nechal toho a ještě mi přišel s odstupem poděkovat :lol: pak si našel ženu, má děti, postavil jí dům a zasadil strom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.10.22 19:11

Na co ti je chlap bez maturity, bez penazi, bez navykov?

Ty si snad jeho mama a nie priatelka nie?

Zbalila by som mu igelitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria