Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když ho zkusis pomilovat taky furt kouká? Udělat nějaký program a schovat ovladač ![]()
Tv je zrout casu a nechapu, co ho na ni teda bavi
ale mi partneri taky cuceli na tv, tak jsem si delala neco svého…dokud nemeli kecy na me, tak mi jejich telka nevadila ![]()
@Verurizeckova píše:
Když ho zkusis pomilovat taky furt kouká? Udělat nějaký program a schovat ovladač
Vpodstatě jo. Už jsem několikrát usnula a on koukal a koukal a koukal…
To bych musela vymýšlet program denně.
@Anonymní píše: Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.Pracovitý je, maká na rodinných pozemcích, ale ta televize…
Co s tím? Je mu kolem 40ti. Mně 30.
Asi ne. Záleželo by, na co čučí. Jestli na Soudce Alexandra a Barrandov, tak to né. Ale jestli si pak nevšímá ani tebe, je to k ničemu.
Tak chlap taky cumi na telku a já chodím spát dřív a je mi to putna. A ví jak ti to vadí? Nebo ze byste mohli dělat něco jiného? Řešíte to nějak?
Televize je absolutně překonané medium. Sleduje aspoň ČT2 nebo ČT24?
Nešla bych. Já to nesnáším, když někdo musí jenom čumět do nějaké obrazovky
nehledě že v té TV davaj úplné houby, že nechápu jak na to někdo může půl dne civět
když už mám vztah tak si chci s partnerem popovídat, něco zahrát, hrát si všichni s detma, aby mi pomoh doma, šli sme na procházku, společně něco uvaříme a ne pořád jenom koukat na bednu.
@PaníBovaryová píše:
Televize je absolutně překonané medium. Sleduje aspoň ČT2 nebo ČT24?
Kouká na filny a dokumenty. Přepíná ze stanice na stanici. Prostě najednou přestanu existovat. Dokonce jeden čas přespával v práci, prý když v noci kouká dlouho, aby pak jen vstal a šel do práce a nemusel dojíždět - 9 km!!! Teď jsme spolu tak 2-3 noci do týdne, jinak v té práci přespává a kouká na TV. Dlouho se držel, a le teď čučí i když jsme spolu. nebaví mě to.
Já to taky nesnáším, ale většina lidí to má jinak. Spolužačka na základce se jednou u nás doma rozčilovala, že proč máme TV tak blbě v rohu, že návštěva se má dívat na knihovnu místo na televizi (
) A takto přemýšlím většina lidí z generace X. Další generace pro změnu čučí do mobilů ![]()
Tyo kez by ten muj jen do jedne koukal na tv
ja uz si zvykla ze jsem povetsinou vzduch, ale kecat s nim cely vecer to by mi taky vadilo
![]()
@Anonymní píše:
Kouká na filny a dokumenty. Přepíná ze stanice na stanici. Prostě najednou přestanu existovat. Dokonce jeden čas přespával v práci, prý když v noci kouká dlouho, aby pak jen vstal a šel do práce a nemusel dojíždět - 9 km!!! Teď jsme spolu tak 2-3 noci do týdne, jinak v té práci přespává a kouká na TV. Dlouho se držel, a le teď čučí i když jsme spolu. nebaví mě to.
Nebaví tě to oprávněně. Zbav se ho, není co řešit. Už je to velkej kluk, měl by vědět, co jiného se dělá se ženou o tolik mladší večer.
On je v těch 40 starej chlap, podobá se důchodci. To nechceš.
Chlap na gauci s ovladacem v ruce a prepina a prepina…ma nocni mura. Jeste lahvac k tomu chybi.
@Anonymní píše: Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.Pracovitý je, maká na rodinných pozemcích, ale ta televize…
Ja bych rekl, ze to je regulerni zavislost a hlavne musi mit uplne vyrabovanej mozek. Vzdyt i na 50 programech jsou porad jen same hovadiny dokola…
Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.
Pracovitý je, maká na rodinných pozemcích, ale ta televize…