Přítel je televizní divák

Anonymní
30.10.19 21:40

přítel je televizní divák

Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.

Pracovitý je, maká na rodinných pozemcích, ale ta televize…

Co s tím? Je mu kolem 40ti. Mně 30.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
30.10.19 21:41

Když ho zkusis pomilovat taky furt kouká? Udělat nějaký program a schovat ovladač :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.10.19 21:43

Tv je zrout casu a nechapu, co ho na ni teda bavi :nevim: ale mi partneri taky cuceli na tv, tak jsem si delala neco svého…dokud nemeli kecy na me, tak mi jejich telka nevadila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 21:44
@Verurizeckova píše:
Když ho zkusis pomilovat taky furt kouká? Udělat nějaký program a schovat ovladač :nevim:

Vpodstatě jo. Už jsem několikrát usnula a on koukal a koukal a koukal…

To bych musela vymýšlet program denně.

• Citovat
  • Upravit
1074
30.10.19 21:45

Nebyla bych s nim ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.10.19 21:46
@Anonymní píše: Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.

Asi ne. Záleželo by, na co čučí. Jestli na Soudce Alexandra a Barrandov, tak to né. Ale jestli si pak nevšímá ani tebe, je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
30.10.19 21:46

Tak chlap taky cumi na telku a já chodím spát dřív a je mi to putna. A ví jak ti to vadí? Nebo ze byste mohli dělat něco jiného? Řešíte to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21357
30.10.19 21:48

Televize je absolutně překonané medium. Sleduje aspoň ČT2 nebo ČT24?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.10.19 21:49

Nešla bych. Já to nesnáším, když někdo musí jenom čumět do nějaké obrazovky :roll: nehledě že v té TV davaj úplné houby, že nechápu jak na to někdo může půl dne civět :nevim: když už mám vztah tak si chci s partnerem popovídat, něco zahrát, hrát si všichni s detma, aby mi pomoh doma, šli sme na procházku, společně něco uvaříme a ne pořád jenom koukat na bednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 21:51
@PaníBovaryová píše:
Televize je absolutně překonané medium. Sleduje aspoň ČT2 nebo ČT24?

Kouká na filny a dokumenty. Přepíná ze stanice na stanici. Prostě najednou přestanu existovat. Dokonce jeden čas přespával v práci, prý když v noci kouká dlouho, aby pak jen vstal a šel do práce a nemusel dojíždět - 9 km!!! Teď jsme spolu tak 2-3 noci do týdne, jinak v té práci přespává a kouká na TV. Dlouho se držel, a le teď čučí i když jsme spolu. nebaví mě to.

• Citovat
  • Upravit
21357
30.10.19 21:59

Já to taky nesnáším, ale většina lidí to má jinak. Spolužačka na základce se jednou u nás doma rozčilovala, že proč máme TV tak blbě v rohu, že návštěva se má dívat na knihovnu místo na televizi ( 8o :mrgreen: ) A takto přemýšlím většina lidí z generace X. Další generace pro změnu čučí do mobilů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.10.19 22:34

Tyo kez by ten muj jen do jedne koukal na tv :palec: ja uz si zvykla ze jsem povetsinou vzduch, ale kecat s nim cely vecer to by mi taky vadilo :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.10.19 23:36
@Anonymní píše:
Kouká na filny a dokumenty. Přepíná ze stanice na stanici. Prostě najednou přestanu existovat. Dokonce jeden čas přespával v práci, prý když v noci kouká dlouho, aby pak jen vstal a šel do práce a nemusel dojíždět - 9 km!!! Teď jsme spolu tak 2-3 noci do týdne, jinak v té práci přespává a kouká na TV. Dlouho se držel, a le teď čučí i když jsme spolu. nebaví mě to.

Nebaví tě to oprávněně. Zbav se ho, není co řešit. Už je to velkej kluk, měl by vědět, co jiného se dělá se ženou o tolik mladší večer.
On je v těch 40 starej chlap, podobá se důchodci. To nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.10.19 03:10

Chlap na gauci s ovladacem v ruce a prepina a prepina…ma nocni mura. Jeste lahvac k tomu chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
31.10.19 06:20
@Anonymní píše: Šly byste do vztahu s televizním divákem? Když přijde do místnsti, kde je TV, okamžitě se vrhá po ovladači a končí svět. Do jedné do rána. Já jsem vzduch. Klidně si sedne zády ke mně a čučí na TV, prostě konec světa, života.

Ja bych rekl, ze to je regulerni zavislost a hlavne musi mit uplne vyrabovanej mozek. Vzdyt i na 50 programech jsou porad jen same hovadiny dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí