Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 19 let a se svým přítelem jsem 3 a půl roku. Když jsme spolu byli asi 2 roky tak mě praštil poprvé, řekla jsem si že mu to asi ujelo a dál jsem to moc neřešila. Ale začalo se to opakovat, skoro pokaždé když jsem mu něco vyčetla tak mě praštil, ale nikdy ne tak až, by mi něco udělal a nebo abych měla modřiny.
V sobotu mi řekl že jde na kafe s nějakou kamarádkou, nic jsem proti tomu neměla, ale on přišel v půl 4 ráno s tím, že se jim v hospodě s tou holkou dobře kecalo, tak to jsem opravdu už nevydržela a jednu jsem mu natáhla. On mě ale zmlátil jak psa, mám něco s ramenem, protože mi ohnul ruku až jí málem zlomil, bolí mě krk od škrcení, záda od mlácení pěstí a na holeni mám asi pět modřin od kopanců. Pak se mi asi za 5 minut omluvil a šel spát.
Nechci odejít, protože je to můj první a na začátku mě dostal z problémů, taky díky němu nemusím bydlet u své mámy, která každý druhý den vypije flašku vodky. Nevím si teď ale rady, nevím jestli mě s tou holkou hodlá podvádět a taky nevím jak s ním mluvit, bojím se mu cokoli říct aby se nenaštval, naštve ho i to, že chci aby uklidil, protože já jsem prý žena a ta má dělat všechno.
Prosím o jakoukoli radu.. ![]()
Jakou radu čekáš, napadá tě něco jiného, než odejít? Jdi k lékaři, nech to zdokumentovat ať máš důkazy, až ti udělá něco dalšího a ty se rozhodneš podat trestní oznámení, protože to je jediná rozumná cesta.
@Vetatys když nechceš odejít tak si zvykej
A hlavně ho poslouchej na slovo, to je šance že ětch modřin bude méně. Máš rodinu? Jseš blázen, zůstávat s násilníkem, taky jednou Tě může zmrzačit
Jen nechápu proč jsi ho bila když víš že pro ránu nejde daleko ![]()
@Vetatys nechceš odejít…tak co chceš…čekat na další nakládačku???
Holka…prober se a zmiz od něj
Hlavně se chraň před pocetim. Jinak já bych šla k dr a podala trestní oznámení
Sbalila bych si svých pět švestek a šla na ubytovnu. Máš práci, peníze do začátku?
Dělej si co chceš, protože tady je evidentě každá rada marná
a pokud není, tak odejdi, nikomu nemusíš být tak vděčná, aby tě za to zabil!
Vážně potřebuješ radu?
Odejdi.
Lepší alkoholička než chlap, co Tě zbije, když se na něj blbě podíváš. Ostatně jestli už pracuješ, můžeš se zbavit jich obou.
No a nebo zůstaň. Žij ve strachu, kdy Tě zase zbije, „pojisti si ho“ mimískem a počkej, až Tě vykopne on, protože si domů nastěhuje nějakou novou přítelkyni ![]()
Příspěvek upraven 06.11.17 v 16:31
Já studuji, nemám žádné peníze a on pracuje, během hádky mě nikdy nenechá odejít to je pak ještě horší když se snažím jít pryč. A odjet během toho když je v práci to se taky bojím, ani bych nemohla odjet autem, protože je jeho (i když jsem ho koupila já a já mám řidičák tak on ho živí a opravuje)
@Vetatys kupní smlouva a techničak je na tebe? Tak je tvoje a on si muže polibit víš co, prodej auto a s peněz za auto začni normálně žít.
@Emimin7 píše:
Možná by pomohlo upéct si s nim pár dětí.
@Vetatys tak tam zůstaň…co chceš slyšet víc…nemůžeš odejít, nejde to, autem to nejde…autobusy nejezdí??? ![]()