Přítel mě zmlátil

37
6.11.17 16:21

Přítel mě zmlátil

Ahoj, je mi 19 let a se svým přítelem jsem 3 a půl roku. Když jsme spolu byli asi 2 roky tak mě praštil poprvé, řekla jsem si že mu to asi ujelo a dál jsem to moc neřešila. Ale začalo se to opakovat, skoro pokaždé když jsem mu něco vyčetla tak mě praštil, ale nikdy ne tak až, by mi něco udělal a nebo abych měla modřiny.

V sobotu mi řekl že jde na kafe s nějakou kamarádkou, nic jsem proti tomu neměla, ale on přišel v půl 4 ráno s tím, že se jim v hospodě s tou holkou dobře kecalo, tak to jsem opravdu už nevydržela a jednu jsem mu natáhla. On mě ale zmlátil jak psa, mám něco s ramenem, protože mi ohnul ruku až jí málem zlomil, bolí mě krk od škrcení, záda od mlácení pěstí a na holeni mám asi pět modřin od kopanců. Pak se mi asi za 5 minut omluvil a šel spát.

Nechci odejít, protože je to můj první a na začátku mě dostal z problémů, taky díky němu nemusím bydlet u své mámy, která každý druhý den vypije flašku vodky. Nevím si teď ale rady, nevím jestli mě s tou holkou hodlá podvádět a taky nevím jak s ním mluvit, bojím se mu cokoli říct aby se nenaštval, naštve ho i to, že chci aby uklidil, protože já jsem prý žena a ta má dělat všechno.
Prosím o jakoukoli radu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
6.11.17 16:23

Rozejít se, nebyla bych s ním…

• Citovat
  • Upravit
Waterfall
6.11.17 16:23

Jakou radu čekáš, napadá tě něco jiného, než odejít? Jdi k lékaři, nech to zdokumentovat ať máš důkazy, až ti udělá něco dalšího a ty se rozhodneš podat trestní oznámení, protože to je jediná rozumná cesta.

• Citovat
  • Upravit
33155
6.11.17 16:24

Odejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.11.17 16:25

@Vetatys když nechceš odejít tak si zvykej :? A hlavně ho poslouchej na slovo, to je šance že ětch modřin bude méně. Máš rodinu? Jseš blázen, zůstávat s násilníkem, taky jednou Tě může zmrzačit :? Jen nechápu proč jsi ho bila když víš že pro ránu nejde daleko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.11.17 16:26

@Vetatys nechceš odejít…tak co chceš…čekat na další nakládačku???
Holka…prober se a zmiz od něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.17 16:27

Hlavně se chraň před pocetim. Jinak já bych šla k dr a podala trestní oznámení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
6.11.17 16:27

Sbalila bych si svých pět švestek a šla na ubytovnu. Máš práci, peníze do začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.11.17 16:28

Dělej si co chceš, protože tady je evidentě každá rada marná :roll: a pokud není, tak odejdi, nikomu nemusíš být tak vděčná, aby tě za to zabil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
6.11.17 16:30

Vážně potřebuješ radu?
Odejdi.
Lepší alkoholička než chlap, co Tě zbije, když se na něj blbě podíváš. Ostatně jestli už pracuješ, můžeš se zbavit jich obou.
No a nebo zůstaň. Žij ve strachu, kdy Tě zase zbije, „pojisti si ho“ mimískem a počkej, až Tě vykopne on, protože si domů nastěhuje nějakou novou přítelkyni :nevim:

Příspěvek upraven 06.11.17 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.11.17 16:31

Možná by pomohlo upéct si s nim pár dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.11.17 16:31

Já studuji, nemám žádné peníze a on pracuje, během hádky mě nikdy nenechá odejít to je pak ještě horší když se snažím jít pryč. A odjet během toho když je v práci to se taky bojím, ani bych nemohla odjet autem, protože je jeho (i když jsem ho koupila já a já mám řidičák tak on ho živí a opravuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.11.17 16:33

@Vetatys kupní smlouva a techničak je na tebe? Tak je tvoje a on si muže polibit víš co, prodej auto a s peněz za auto začni normálně žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.11.17 16:34
@Emimin7 píše:
Možná by pomohlo upéct si s nim pár dětí.
:lol: :palec: to vubec nerikej nahlas, protoze si to nekdo muze vzit vazne a par takovych sulinu tady je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
6.11.17 16:37

@Vetatys tak tam zůstaň…co chceš slyšet víc…nemůžeš odejít, nejde to, autem to nejde…autobusy nejezdí??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí