Ahojte můj přitel je jedináček otce má již, po smrti a má už jen matku a mě jako svou přitelkyni
Jeho matka bydlela dřiv snim v jednom bytě Mamánek Ted jeho matka bydlí se
svoji matkou v domku MAMA HOTEL
.Přitel si každý den se svou matkou volá a
navštěvuji se
A přitel mi pak vypraví jaký
to bylo když bydlel s mamou atd Je to hrůza, my Dvě spolu dobré vztahy
nemáme Ona chodí k nám domů, když já jsem v práci aby u nas mohla
uklizet a předělávat si byt podle svého obrazu. I když jsem ji řikala že
si to nepřeju Vysměje se mi a řekne, že mě nebude poslouchat Děla jak ji
ubližuji stěžuje si mému přiteli, jak jsem hrozná apod označuje mě
slovem NĚKDO. Ke mě v mé přitomnosti se chová mile zdvořile, ale za
rohem???
přitel ji furt omlouvá, že to
myslí dobře apod.
mám pocit jako by nas chtěla rozeštvat a mit
pak syna jen pro sebe. Nechci sni soupeřit chci si stanovit jasne hranice aby
nam doma neuklizela, aby mě nepomlouvala Ale nevim jak?? Já ji většinou
ignoruji a udržuji si od ni odstup.Na ulici když mě potká dělá že mě
nezná Ale doma to je ťuțu ňuňu Chyba je, že si i tykáme, chtěla bych ji
začit vykat protože mě sere, a ja ji zjevně také. Neustále mě obchazí, a
dělá věci za mými zady. Uklid bytu leze až do skříní apod Když jede
z práce domů tak ji denně přitel. musi vozit autem 500 Metru k baráku
Přitel se poté vrátí po hodině domu stim že, si s matkou povidal
v Autě, kde mu dává klíny do hlavy apod Tchyně chodí často i ke mě do
práce, a přinese synovi kapičky do nosu na rymičku. Pracuji v obchodě,
takže kolegyně jen žasnou, a diví se, co to je zač, když svému synovi mi
do práce, pro něj nosi kapičky na rýmu
Přítel pořád mluví o matce
@Anonymní píše:
Ahojte můj přitel je jedináček otce má již, po smrtia má už jen matku a mě jako svou přitelkyni Jeho matka bydlela dřiv snim v jednom bytě Mamánek Ted jeho matka bydlí se svoji matkou v domku MAMA HOTEL
.Přitel si každý den se svou matkou volá a navštěvuji se
A přitel mi pak vypraví jaký to bylo když bydlel s mamou atd Je to hrůza, my Dvě spolu dobré vztahy nemáme Ona chodí k nám domů, když já jsem v práci aby u nas mohla uklizet a předělávat si byt podle svého obrazu. I když jsem ji řikala že si to nepřeju Vysměje se mi a řekne, že mě nebude poslouchat Děla jak ji ubližuji stěžuje si mému přiteli, jak jsem hrozná apod označuje mě slovem NĚKDO. Ke mě v mé přitomnosti se chová mile zdvořile, ale za rohem???
přitel ji furt omlouvá, že to myslí dobře apod.
mám pocit jako by nas chtěla rozeštvat a mit pak syna jen pro sebe. Nechci sni soupeřit chci si stanovit jasne hranice aby nam doma neuklizela, aby mě nepomlouvala Ale nevim jak?? Já ji většinou ignoruji a udržuji si od ni odstup.Na ulici když mě potká dělá že mě nezná Ale doma to je ťuțu ňuňu Chyba je, že si i tykáme, chtěla bych ji začit vykat protože mě sere, a ja ji zjevně také. Neustále mě obchazí, a dělá věci za mými zady. Uklid bytu leze až do skříní apod Když jede z práce domů tak ji denně přitel. musi vozit autem 500 Metru k baráku Přitel se poté vrátí po hodině domu stim že, si s matkou povidal v Autě, kde mu dává klíny do hlavy apod Tchyně chodí často i ke mě do práce, a přinese synovi kapičky do nosu na rymičku. Pracuji v obchodě, takže kolegyně jen žasnou, a diví se, co to je zač, když svému synovi mi do práce, pro něj nosi kapičky na rýmu
![]()
![]()
A zůstáváš s ním proč? Skvělej sex?
Největší problém pořád nevidím v té ženské ale v tom příteli, který toble nevidí a očividně je takto spokojen.
Dala bych ruce od toho pryč a nebo bych na tvém místě nahrála na telefon, jak s tebou mluví, když u toho není přítel.
Také bych tchýně zacala znovu vykat, mě by to nebylo příjemné, když bych věděla, že o me neco trousí a pretvařuje se.
Já mám pocit, že některý ženský podstoupí na začátku vztahu lobotomii. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, co všechno jsou schopný a ochotný snášet…
Nemáte spolu děti, šla bych od toho. Časem to bude horší a horší, už teď k vám do bytu chodí, jako domů, co bude, až budete mít dítě? Tchýně se bude do všeho montovat, hlavně do výchovy, bude dítko " zachraňovat", aby se před ním udělala hezkou, atd… Přítel se samozřejmě bude stavět na stranu své milované maminky. Stres a nervy na denním pořádku, takový život fakt nechceš.
Uteč! I kdyby byl přítel jinak úplně super úžasný, mluvím
z vlastní zkušenosti, za ty nervy to potom nestojí. Neustále bude s vámi,
mezi vámi a budes to denně rešit. On to nikdy nepochopí a nakonec budeš
špatná ty. Najdi si chlapa, u kterého budeš na prvním místě ty
Chapu, ze se stara o matku, kdyz ji zemrel manzel. Ale tohle se nezmeni. Bud v tom prozijes cely zivot (jeji), nebo si zarid bydleni jinde a rozluc se. Zadne navraty.
Jak dlouho jste spolu? Proc jsi s nekym takovym zacala bydlet? Tohle prece
musis videt od sameho zacatlu.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.