Přítelkyně je těhotná - jak jí mohu pomoci?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Nejlepsi pomoci je podpora, pochopeni urcite bude rada, kdyz ji pomuzes s beznyma
vecma v domacnosti a budes ji davat najevo, jak ji mas rad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elisaaa píše:
Nejlepsi pomoci je podpora, pochopeniurcite bude rada, kdyz ji pomuzes s beznyma vecma v domacnosti a budes ji davat najevo, jak ji mas rad
Tak tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Že ji neopustíš, tak jak tady dopadá mnoho těhotných „jen“
přítelkyň…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Urcite pomoc v domacnosti, nechat ji odpocivat, kdyz bude unavena, pri
nevolnostech koupit zazvorovy lizatka, susenky. Podporovat ji, tesit se
spolecne, obrnit se pri naladach.Je to hezky od tebe, ze mas takovy zajem …Ale nezapomen taky, ze neni nemocna, nebo
invalidni, je tehotna. Vetsina zen funguje normalne a je aktivni, coz je naopak
prospesny. Jinak preji hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můžeš vařit, ptát se jí na co má či nemá chuť. Nebo minimálně
zpracovávat syrové maso, ujmout se třeba smažení řízků. Nemusí ji pach
masa a smažení vonět.
To je asi jediné s čím mi mohl muž v začátku pomoct. Do budoucna pomoct
s nákupy, nenechat nosit příliš těžké věci, a až bude bříško, tak
třeba pomoct s vecma kde se musí ohýbat. Třeba s vyklízením myčky
Jakákoliv pozornost a pomoc potěší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Muzes ji prekvapit a koupit v lekarne zázvorkove lizatko a nechat vyspat unava je nekdy hodne velka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Říct jí, jak je úžasná a požádat ji o ruku. Podílet se na péči o domácnost a nechat ji odpočinout. Ono to období také přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechat ji vyspat. Ja6 pravidelně po obědě odpadla. Tak např sklidit ze stolu a nejlépe i umýt. Bývá citlivý čich tak např nevyzadovat vaření aromatických jídel, popř ji vzít na oběd večeři. Požádat o ruku či pomocí v domácnosti a obrnit se trpělivosti. Ty nálady které někdy jsou jsou moc o na těhotnou maminku nedej bože na partnera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobry den,přítelkyně je v 7. týdnu těhotenství. Je celkově unavená, ma trochu problémy se žaludkem, občas křeče v podbřišku a zdá se mi že má i citlivější vnímáni pachu. Rád bych jí to nějak ulehčil, ale nevím jak. Co pro ní mohu jako chlap udělat, teď, i v přistích mesících a čeho bych se měl vyvarovat? Trochu se citím bezmocný a placám se v tom - je to naše první dítě.
Děkuji předem za snad nějaké odpovědi.
Zeptej se primo ji!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nezatěžovat ji během těhotenství a tři měsíce po porodu sexem. Vyjadřovat ji podporu nejen slovy, ale i činy. Například ji udělat kremrole ( pokud je ráda baští )…Vymyslet jméno pro potomka, aby mohla vypnout mozek. Pokud vyjádří přání na domací porod, absolvovat porodnický kurs, abys ji odrodil doma. Každý den ji políbit a pohladit těhotenské bříško. Nakoupit z vlastních peněz výbavičku a kočárek. Koupit ji těhotenské oblečení a společně se dívat na televizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem měla ráda, když mi muž ráno přinesl do postele kávu a řekl: dnes se mi zdá být pyžamový den, buď v posteli. Žena má často výčitky svědomí, když nevstane a nekmitá. Když jí chlap řekne, že si přeje, aby odpočívala, je to velká úleva. Taky se mě zeptal, co mi může koupit. Já měla největší touhy v zimě jíst meloun. Hledal po celém městě, našel, přinesl mi do postele meloun. Jsou to střípky, ale navždy budu svého muže milovat za to, jak se ke mně choval v těhotenství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už ho tam nějakou dobu nestrkej.. Jdi do potravin a kup co uvidíš, v lékárně kyselinu listovou, celkem žádoucí, vitamíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už to tu bylo, požádej ji o ruku,
a s tím sexem je to různé - některá v těhotenství na to nemá ani
pomyšlení a některá má zase zájem větší než předtím - hormony si
dělají, co chtějí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Říct rodičům o přítelkyni, když nás spolu viděl tátův kamarád?
- Milenka mého muže je těhotná
- Bolest krizove oblasti 8tt - mohu dimexol?
- Ex přítelkyně
- Mužů byt těhotná i když mám silnou menstruaci
- Opustil mě těhotnou
- Zničení drahého prutu- mohu uplatnit pojistku na blbost?
Dobry den,
přítelkyně je v 7. týdnu těhotenství. Je celkově unavená, ma trochu problémy se žaludkem, občas křeče v podbřišku a zdá se mi že má i citlivější vnímáni pachu. Rád bych jí to nějak ulehčil, ale nevím jak. Co pro ní mohu jako chlap udělat, teď, i v přistích mesících a čeho bych se měl vyvarovat? Trochu se citím bezmocný a placám se v tom - je to naše první dítě.
Děkuji předem za snad nějaké odpovědi.