Příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
29.1.12 12:23

Snazime se od cervna 2011:( nevis kolik stoji kys.listova?

• Citovat
  • Upravit
31744
29.1.12 12:30
Sandra752 píše:
Snazime se od cervna 2011:( nevis kolik stoji kys.listova?

Pár korun,fakt málo.A už jsi to řešila s dr?Mojí ségře po třičtvrtě roce dala clostík a manžel jí šel na spermio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.1.12 12:35

U dr jsem nebyla,hledam jinyho gynekologa,ten co mam je na prd..
nic nerekne,sotva me vysetri a je hnusnej,protivnej…

• Citovat
  • Upravit
31744
29.1.12 12:40
Sandra752 píše:
U dr jsem nebyla,hledam jinyho gynekologa,ten co mam je na prd..
nic nerekne,sotva me vysetri a je hnusnej,protivnej…

Super,to vždy pomáhá.Takhle to právě udělala ségra,po půl roce změnila gynekologa,šla k mojí dr a dnes má měsíční holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.1.12 13:06

Ahojky, všechny kamarádky měly příznaky jako zvracení, bolesti břicha atd. a já zjistila že jsem těhotná na normálním vyšetření a to jsem měla i menses hlava se mi nemotala a k tomu jsem brala antikoncepci až do 3 měsíce.Prý se to výjmečně stává :D bylo to fakt překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.1.12 13:21
Arachna píše:
Ahojky, všechny kamarádky měly příznaky jako zvracení, bolesti břicha atd. a já zjistila že jsem těhotná na normálním vyšetření a to jsem měla i menses hlava se mi nemotala a k tomu jsem brala antikoncepci až do 3 měsíce.Prý se to výjmečně stává :D bylo to fakt překvapení

Hihi,tak to je super :palec: Gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.1.12 15:46

Co?;) tak to mas stesti,ja mam menses,je mi blbe,na zvraceni a tehu urcite nejsem:(

• Citovat
  • Upravit
19
31.1.12 13:03
Sandra752 píše:
Co?;) tak to mas stesti,ja mam menses,je mi blbe,na zvraceni a tehu urcite nejsem:(

jéj, já se o to ani nesnažila a tak to dopadlo, ono to bývá tak že když se člověk o něco snaží tak nic a naopak, každopádně držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.12 15:12

Ahojky, S pritelem se snazim od ledna testy negativny prisla MS ale jen 3 dny a pak nic. S pritelem jsme si vsimly takoveho hrbolku na podbrisku , jinak podbrisek sem tam jen zaboli jinak nic. Prsa boli jak svina. myslite ze bych mohla byt tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
31.1.12 20:08

Těhotná být můžeš,ale na hrbolek je ještě brzo :mrgreen: Ta prsa jsou taky znak.A co test,ten jsi si nedělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí