Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sandra752 píše:
Snazime se od cervna 2011:( nevis kolik stoji kys.listova?
Pár korun,fakt málo.A už jsi to řešila s dr?Mojí ségře po třičtvrtě roce dala clostík a manžel jí šel na spermio
U dr jsem nebyla,hledam jinyho gynekologa,ten co mam je na prd..
nic nerekne,sotva me vysetri a je hnusnej,protivnej…
Sandra752 píše:
U dr jsem nebyla,hledam jinyho gynekologa,ten co mam je na prd..
nic nerekne,sotva me vysetri a je hnusnej,protivnej…
Super,to vždy pomáhá.Takhle to právě udělala ségra,po půl roce změnila gynekologa,šla k mojí dr a dnes má měsíční holčičku ![]()
Ahojky, všechny kamarádky měly příznaky jako zvracení, bolesti břicha atd. a já zjistila že jsem těhotná na normálním vyšetření a to jsem měla i menses hlava se mi nemotala a k tomu jsem brala antikoncepci až do 3 měsíce.Prý se to výjmečně stává
bylo to fakt překvapení
Arachna píše:
Ahojky, všechny kamarádky měly příznaky jako zvracení, bolesti břicha atd. a já zjistila že jsem těhotná na normálním vyšetření a to jsem měla i menses hlava se mi nemotala a k tomu jsem brala antikoncepci až do 3 měsíce.Prý se to výjmečně stávábylo to fakt překvapení
Hihi,tak to je super
Gratuluji ![]()
Co?;) tak to mas stesti,ja mam menses,je mi blbe,na zvraceni a tehu urcite nejsem:(
Sandra752 píše:
Co?;) tak to mas stesti,ja mam menses,je mi blbe,na zvraceni a tehu urcite nejsem:(
jéj, já se o to ani nesnažila a tak to dopadlo, ono to bývá tak že když se člověk o něco snaží tak nic a naopak, každopádně držim palečky
Ahojky, S pritelem se snazim od ledna testy negativny prisla MS ale jen 3 dny a pak nic. S pritelem jsme si vsimly takoveho hrbolku na podbrisku , jinak podbrisek sem tam jen zaboli jinak nic. Prsa boli jak svina. myslite ze bych mohla byt tehu?
Těhotná být můžeš,ale na hrbolek je ještě brzo
Ta prsa jsou taky znak.A co test,ten jsi si nedělala?
Snazime se od cervna 2011:( nevis kolik stoji kys.listova?