Problém s dětmi přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
26.8.18 12:51
@Anonymní píše:
Chodíme spolu skoro 2 roky nebylo to hned. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže u mě jim vadí asi ten velký věkový rozdíl :(

To jsem dočetla až později. Mně by vadil taky. Když už, tak bych chtěla novou „mámu“, ne holku stejně starou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 12:53
@Anonymní píše:
Já je chápu,ale přítele se vážně vzdát nechci je mi s ním úžasně. Jen nevím co dělat aby mě aspoň respektovaly a nedělaly mi naschvály.

Nespat s jejich otcem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 12:53
@Serpentini píše:
No, nemůžeš po nich chtít aby tě brali jako nevlastní matku, nebo nějakou autoritu když jsi jen o dva roky starší než oni. To působí dost úsměvně. Holt buď si to sedne nebo ne, ale chápu že příjemný to není ani pro jednu stranu.

To rozhodně nechci. Já bych jen chtěla aby nás s přítelem nechali třeba chvíli o samotě,ale oni jakmile vidí,ze si zalezeme tak ho volají a dělaji,ze potřebují něco strašně důležitýho co nepočká. Taky mi dělají naschvály - utopili mi mobil,zamkly mě venku bez mobilu a klíčů a já musela čekat než přijede přítel z práce a spoustu dalšího.

• Citovat
  • Upravit
15336
26.8.18 12:54

Zase nějaká smyšlená historka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.18 12:54

Zakladatelko a tobě nebo tvým rodičům nepřijde zvláštní, že 38letý chlap, otec dvou 14letých dětí byl mentálně na stejné vlně jako 16letá holka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 12:55
@Alušáček píše:
Zase nějaká smyšlená historka :roll:

To nemám za potřebí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.18 12:56
@Malaga píše:
Zakladatelko a tobě nebo tvým rodičům nepřijde zvláštní, že 38letý chlap, otec dvou 14letých dětí byl mentálně na stejné vlně jako 16letá holka? :think:

Nejdřív byli proti,ale poznali přítele a vidí,že to myslíme vážně tak ho berou.

• Citovat
  • Upravit
112
26.8.18 12:56

můžeš je ale vydědit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.18 12:57

A jak to máš se školou?Když budete mít mimino, zvládne vás všechny uživit? co studují jeho děti? nechystají se na vš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 13:01
@Russet píše:
To jsem dočetla až později. Mně by vadil taky. Když už, tak bych chtěla novou „mámu“, ne holku stejně starou.

Oni se doteď stýkají s jeho bývalou,kterou tak asi braly. Opustila pritele před 4 lety. Asi by byli radši kdyby na mém místě byla ona no,ale za to já nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
13774
26.8.18 13:01

Tak si představ, jak by bylo tobě, kdyby si táta domů přivedl o dva roky starší holku a nutil by tě tam s nima žít.

Jinak bych řekla, že je řešení na příteli, aby okolo dětí tak neskákal, nejsou to malé děti. Nemusí okamžitě přiběhnout na každé zavolání. A aby ti přestali dělat naschvály. To ty sama asi nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
26.8.18 13:02
@Anonymní píše:
Chodíme spolu skoro 2 roky nebylo to hned. Jeho předchozí vztahy braly v pohodě takže u mě jim vadí asi ten velký věkový rozdíl :(

Takze 40lety fotr s tebou chodi od 16let, jsi stara jak jeho dcera a chces mit s nim v 18 dite. Jasne a ted napis tu o Cervene Karkulce :lol:
Bez se radsi ucit do skoly at udelas maturitu a precti si neco o antikoncepci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 13:04
@Malaga píše:
A jak to máš se školou?Když budete mít mimino, zvládne vás všechny uživit? co studují jeho děti? nechystají se na vš?

Miminko nechceme hned ted,ale treba za 3 roky. Ted mám po maturitě a pracuju u táty. Jeho děti jsou na hotelovce a na gymplu. S penězma není problém ani z jedný strany.

• Citovat
  • Upravit
2856
26.8.18 13:05

Přihlaste se do Výměny manželek, prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 13:05
@Chytrak píše:
Takze 40lety fotr s tebou chodi od 16let, jsi stara jak jeho dcera a chces mit s nim v 18 dite. Jasne a ted napis tu o Cervene Karkulce :lol:
Bez se radsi ucit do skoly at udelas maturitu a precti si neco o antikoncepci ;)

Po maturitě už mám a dítě nechci v 18 ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky