Problém se sousedy jak se brániit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101684
13.11.15 16:14

Nic, ignorovat, když bude něco chtít, tak se nehádat a myslet si svoje a třeba se slušně omluvit, že spěcháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.11.15 18:59
@Bábrdl píše:
Nojo, jenže co když chce tvoje dítě třeba spát a sousedovic děti si hrají a dupou :think:

Aha, to jsem přehlídla.. No, s tím se dá těžko něco dělat, jsou to děti :( Záleží jak staré, samozřejmě. My máme dvouletou, která celý den tráví v poklusu a netuším, jak bych ji mírnila, kdybychom nebydleli v rodinném domě. Starší děti už se nejspíš nějak uklidnit dají, aspoň večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.11.15 19:01

Sousedovi řekni, ať tu sociálku konečně už zavolá, že na ně čekáš, tak ať to máš za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.11.15 10:25

Nechci nic říkat, ale kdyby začala sousedka v osm brnkat na kytaru a Mé Dítě v tu dobu usíná, tak bych se taky ozvala. V osm už by měl byt klid,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
14.11.15 12:23

Asi takhle.. sice je nocni klid az po 22h, ale taky bych nebyla nadsena, kdyby mi sousedka pode mnou zacala v osm vecer hrat na kytaru.. ja osobne bych cvicila max do 19h, pote uz bych nic takoveho nedelala..

Chapu lidi, ze (jak uz tu bylo napsano) si chteji vecer sednou k tv nebo ke knize a byt v klidu a ne poslouchat neci „vrzani“ na kytaru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
16.11.15 20:41

No já nevim, ale hrát mi tu někdo v 8h večer na kytaru, taky nebudu happy :nevim:
děti mám dvě, školkový se potřebuje vyspat, chodí spát po 8 a mímouš už taky spí, a vim, že za hraní na kytaru by neusnul, nebo by se mi budil…
zkus si najít jiný čas, hraj třeba dítěti, uvidíš, jak bude nadšené a ty zárověň potrénuješ… pokud budeš sousedy prudit, tak se to bude jen stupňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný