Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nic, ignorovat, když bude něco chtít, tak se nehádat a myslet si svoje a třeba se slušně omluvit, že spěcháš.
@Bábrdl píše:
Nojo, jenže co když chce tvoje dítě třeba spát a sousedovic děti si hrají a dupou
Aha, to jsem přehlídla.. No, s tím se dá těžko něco dělat, jsou to děti
Záleží jak staré, samozřejmě. My máme dvouletou, která celý den tráví v poklusu a netuším, jak bych ji mírnila, kdybychom nebydleli v rodinném domě. Starší děti už se nejspíš nějak uklidnit dají, aspoň večer..
Sousedovi řekni, ať tu sociálku konečně už zavolá, že na ně čekáš, tak ať to máš za sebou ![]()
Nechci nic říkat, ale kdyby začala sousedka v osm brnkat na kytaru a Mé Dítě v tu dobu usíná, tak bych se taky ozvala. V osm už by měl byt klid,
Asi takhle.. sice je nocni klid az po 22h, ale taky bych nebyla nadsena, kdyby mi sousedka pode mnou zacala v osm vecer hrat na kytaru.. ja osobne bych cvicila max do 19h, pote uz bych nic takoveho nedelala..
Chapu lidi, ze (jak uz tu bylo napsano) si chteji vecer sednou k tv nebo ke knize a byt v klidu a ne poslouchat neci „vrzani“ na kytaru… ![]()
No já nevim, ale hrát mi tu někdo v 8h večer na kytaru, taky nebudu happy ![]()
děti mám dvě, školkový se potřebuje vyspat, chodí spát po 8 a mímouš už taky spí, a vim, že za hraní na kytaru by neusnul, nebo by se mi budil…
zkus si najít jiný čas, hraj třeba dítěti, uvidíš, jak bude nadšené a ty zárověň potrénuješ… pokud budeš sousedy prudit, tak se to bude jen stupňovat