Problémy se spaním, nechci léky

Anonymní
28.5.22 06:44

Problémy se spaním, nechci léky

Dobrý den, chci se zeptat, jestli někdo nemá podobný problém a jak ho řeší.
Jednou za čas se mi zdají noční můry o mé minulosti. Stejně tak tomu bylo dnes v noci, během spánku jsem vnímala, že se jakoby klepu strachy. Ale uprostřed noci jsem se vzbudila bolestí a zjistila jsem, že jsem úplně v křeči. Nechci to řešit s lékaři, brát léky na spaní apod.. Minulost mě dohání jen jednou za čas. Ale nevím jestli existuje nějaké řešení nebo to prostě musím vydržet, když to není denně. Meduňkové čaje apod. jsem zkoušela.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2366
28.5.22 06:51

Asi máte nějaké trauma? Psycholog (terapeut) by mohl pomoci, aby Vás to tolik netrápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 07:04

@jejjej Traumat mám několik, ale snažím se s tím poprat sama. A jde to, vlastně normálně na mně nikdo nepozná nic. Nemám z toho žádnou fobii apod.. Jen ta noc někdy za moc nestojí a to jde bohužel ovlivnit hůř.

• Citovat
  • Upravit
774
28.5.22 07:10

Melatonin.
A dobře si rozmysli toho terapeuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
28.5.22 07:10
@Anonymní píše:
@jejjej Traumat mám několik, ale snažím se s tím poprat sama. A jde to, vlastně normálně na mně nikdo nepozná nic. Nemám z toho žádnou fobii apod.. Jen ta noc někdy za moc nestojí a to jde bohužel ovlivnit hůř.

Však od toho je terapie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.5.22 07:18

Melatonin, 5htp a nebo horcik.

A na terapii bych sla rozhodne. Taky jsem si myslela, ze se se vsim dokazu poprat sama. Jak jsem se mylila a zbytecne jsme si zkopmlikovala tolik let zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.22 07:46
@jejjej píše:
Však od toho je terapie

Já vím, ale nevím jestli se mi chce rýpat se v něčem, nevím jestli by to neudělalo víc škody než užitku. Teď je problém jen noc, ale co když po otevírání ran nebude problém jen noc.

• Citovat
  • Upravit
35329
28.5.22 07:57
@Anonymní píše:
Já vím, ale nevím jestli se mi chce rýpat se v něčem, nevím jestli by to neudělalo víc škody než užitku. Teď je problém jen noc, ale co když po otevírání ran nebude problém jen noc.

Tak problem mas uz ted, tak ho res. Kdyz to neudelas, bude spis hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.5.22 07:59

Terapii bych nezavrhovala a zkusila bych melatonin a zátěžovou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.5.22 08:05
@Anonymní píše:
@jejjej Traumat mám několik, ale snažím se s tím poprat sama. A jde to, vlastně normálně na mně nikdo nepozná nic. Nemám z toho žádnou fobii apod.. Jen ta noc někdy za moc nestojí a to jde bohužel ovlivnit hůř.

Sama to asi nepřemůžeš. Zlomenou nohu taky neléčíš doma heřmánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.5.22 08:07
@Anonymní píše:
Já vím, ale nevím jestli se mi chce rýpat se v něčem, nevím jestli by to neudělalo víc škody než užitku. Teď je problém jen noc, ale co když po otevírání ran nebude problém jen noc.

A k čemu to jsou teda při nerýpání se ve starých záležitostech ty zlé sny? Potřebuješ to zpracovat. Naučit se třeba nějaké relaxační techniky před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 21:46

Zajdi nekam… taky myslím ze muze byt hur.
Otevřít stare rány by nemel, neni to snad diletant ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová