Proč je nutné mléko po ukončení kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
5.9.11 21:24
asha píše:
ted rika, ze je presvedcenim vegan, praxi masozrout :mrgreen:

Tak to je přesný. To jsem i já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.9.11 07:30

Tak ja kdybych nad tim zacala hloubat, tak asi taky skoncim jako vegan, ale ne z duvodu zdravotnich, ale moralnich. Ale maso i mleko miluji. Ale deti bych o zivocisnou stravu neobrala za zadnou cenu, moralka nemoralka. ostatne mzslim, ze v dobe hladomoru bych asi deti klidne krmila masem jinych lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bel
3805
6.9.11 10:09

DEKUJI VSEM ZA PODNETNE NAZORY PRO I PROTI

obzvlast ashe, pudle a luce

(chvili mi trvalo to vsechno docist - nenepadlo by mne, ze to bude tak vasnive ohledne obycejneho mlika :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.9.11 11:11
Pudloslava píše:
Tak ja kdybych nad tim zacala hloubat, tak asi taky skoncim jako vegan, ale ne z duvodu zdravotnich, ale moralnich. Ale maso i mleko miluji. Ale deti bych o zivocisnou stravu neobrala za zadnou cenu, moralka nemoralka. ostatne mzslim, ze v dobe hladomoru bych asi deti klidne krmila masem jinych lidi.

Z moralnich duvodu jsem nad tim uvazovala uz davno, pokazdy, kdyz se mi do ruky dostala nejaka otresna brozura… ale co oci nevidi (furt)… Ted k tomu pribyly ty zdravotni. Za mesic jdu k dr. na krev, jsem zvedava na vysledky, cholesterol jsem mela vzdycky na horni hranici, coz je docela blby (nemam ani nadvahu, 166/58), takze doufam, ze se to projevi.
Cim bych krmila deti v dobe hladomoru, to tezko rict, lidskym masem teda sotva, ale aspon ted vim, komu se vyhnout :mrgreen:

Mmch. deti chodi do skoly a skolky, takze u nich o veganstvi nemuze byt rec, ze jo…doma ale tak proste varime. Mimo domov jedi to, co je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.9.11 21:30

Doma vegansky - máš můj obdiv. Mně stačí, že je manžel vegetarián a kolikrát nevím, co mu předložit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.9.11 07:34
LucaLuca píše:
Doma vegansky - máš můj obdiv. Mně stačí, že je manžel vegetarián a kolikrát nevím, co mu předložit. :-)

Je to jednodussi, nez jsem cekala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko