Proč je nutné mléko po ukončení kojení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
asha píše:
ted rika, ze je presvedcenim vegan, praxi masozrout
Tak to je přesný. To jsem i já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja kdybych nad tim zacala hloubat, tak asi taky skoncim jako vegan, ale ne z duvodu zdravotnich, ale moralnich. Ale maso i mleko miluji. Ale deti bych o zivocisnou stravu neobrala za zadnou cenu, moralka nemoralka. ostatne mzslim, ze v dobe hladomoru bych asi deti klidne krmila masem jinych lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DEKUJI VSEM ZA PODNETNE NAZORY PRO I PROTI
obzvlast ashe, pudle a luce
(chvili mi trvalo to vsechno docist - nenepadlo by mne, ze to bude tak vasnive ohledne obycejneho mlika
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
Tak ja kdybych nad tim zacala hloubat, tak asi taky skoncim jako vegan, ale ne z duvodu zdravotnich, ale moralnich. Ale maso i mleko miluji. Ale deti bych o zivocisnou stravu neobrala za zadnou cenu, moralka nemoralka. ostatne mzslim, ze v dobe hladomoru bych asi deti klidne krmila masem jinych lidi.
Z moralnich duvodu jsem nad tim uvazovala uz davno, pokazdy, kdyz se mi do ruky dostala nejaka otresna brozura… ale co oci nevidi (furt)… Ted k tomu pribyly ty zdravotni. Za mesic jdu k dr. na krev, jsem zvedava na vysledky, cholesterol jsem mela vzdycky na horni hranici, coz je docela blby (nemam ani nadvahu, 166/58), takze doufam, ze se to projevi.
Cim bych krmila deti v dobe hladomoru, to tezko rict, lidskym masem teda sotva, ale aspon ted vim, komu se vyhnout ![]()
Mmch. deti chodi do skoly a skolky, takze u nich o veganstvi nemuze byt rec, ze jo…doma ale tak proste varime. Mimo domov jedi to, co je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma vegansky - máš můj obdiv. Mně stačí, že je manžel vegetarián a kolikrát nevím, co mu předložit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LucaLuca píše:
Doma vegansky - máš můj obdiv. Mně stačí, že je manžel vegetarián a kolikrát nevím, co mu předložit.
Je to jednodussi, nez jsem cekala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit