Proč jsou chlapi tak složití?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
18.2.18 12:08

…se ho zeptej, ne?

My ho nezname, my se ho zeptat nemuzeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.2.18 12:12

Jsi na čekačce, tipuju 3. až. 4. místo v žebříčku, jestli 1. až. 3 nevyjdou, tak tomu dávám naději, jestli se mezitím do pořadí nevklíní nějaká lepší kobyla

ale je vidět, že pán je spíš romantik, co mu nedělá dobře šu. kat s pěti najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
18.2.18 12:15

Naopak, muzi jsou velice jednoducha stvoreni. Toto jeho chovani jasne ukazuje, ze o tebe moc zajem nema. Snaz se ho mit na haku a nedelej si plane nadeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 12:16

@tasa
Mozna mam i ja nejaky problem se sebou :?
 S.

• Citovat
  • Upravit
75940
18.2.18 12:17
@pohledzdruhestrany píše:
Jsi na čekačce, tipuju 3. až. 4. místo v žebříčku, jestli 1. až. 3 nevyjdou, tak tomu dávám naději, jestli se mezitím do pořadí nevklíní nějaká lepší kobylaale je vidět, že pán je spíš romantik, co mu nedělá dobře šu. kat s pěti najednou
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
Ještě, že Vás tu máme pro pohledy z druhé strany. :dance: :dance:
Myslela jsem si, že takhle nějak to bude. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.2.18 12:18
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
Ještě, že Vás tu máme pro pohledy z druhé strany. :dance: :dance:
Myslela jsem si, že takhle nějak to bude. 8)

se znám ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 12:19

@pohledzdruhestrany no, to je vazne skvely pohled z druhe strany. Tak pokud maj chlapi takovy mysleni o zenach, tak to je hodne smutny :D S.

• Citovat
  • Upravit
310
18.2.18 12:21

Asi jen tak nahazuje udičku a baví ho lovit. Dělá mu dobře zájem nebo si pohrávat s lidmi…zkouší je. Myslím si, že to tak má rozehráno i jinde, baví se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.2.18 12:25
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no, to je vazne skvely pohled z druhe strany. Tak pokud maj chlapi takovy mysleni o zenach, tak to je hodne smutny :D S.

ono to můžeš popsat pragmaticky hnusně anebo romanticky krásně, romanticky krásně se to může podat, jakože třeba nemáš pevnej partnarskej vztah a hledáš, něco tam třeba (na více frontách) je, ale nějak to úplně není to zaklapnutí puzlí, kdyby chlap byl total svině tak, jen pro radost zašuká a jde dál a takhle bude za sebou zanechávat spálenou zem, ale protože si není jistej, raději do toho nejde naplno (až dovnitř), že to třeba ještě doklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
18.2.18 12:26

Já jsem ještě nepoznala složitýho chlapa :mrgreen:. Jeden teda balil holky na to, že je „komplikovaná povaha“ :mrgreen: v překladu 1× rozvedný, každé dítko (3) s jinou maminkou, tak to je komplikace ;). Myslím, že jen rád nabaluje, zájem vypadá jinak. Noa že to nezkouší na kolegyně a co prodavčky, servírky, fitness holky, sousedky atd.atd. možností je mraky. Brzdila bych na tvým místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.18 12:27

@pohledzdruhestrany to zni lip.. a mozna i lidsteji :D

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
18.2.18 12:27
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no, to je vazne skvely pohled z druhe strany. Tak pokud maj chlapi takovy mysleni o zenach, tak to je hodne smutny :D S.

Tak zas takového nepotřebuješ, ne?
Při dalším setkání bych si ho držela na délku natažené paže, pěkně s odstupem. Uvidíš, co on na to. ;)

• Citovat
  • Upravit
21111
18.2.18 12:30
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany to zni lip.. a mozna i lidsteji :D

a pak hledej skutečnou objektivní pravdu, když na ní může bejt tolik totálně odlišných subjektivních názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
18.2.18 12:32
@Anonymní píše:

Ty, mně to nepřijde nijak smutný, prostě realita.
Myslím ostatně, že dost podobně to mají i ženský.
Tenhle je No.1., pokud mám hodnoty v pořádku srovnaný a nemám potřebu paralelky, spím prostě s tím jedním a je mi fajn. :andel:
Ovšem to vůbec neznamená, že nezajdu na oběd, kafe, nepokecám u kopírky nebo se hezky neusměju na hejno dalších chlapů, které průběžně potkávám.
Nejsme v chalífátu.
No a tak nějak podvědomě člověk tuší, že kdyby nějakým nešťastným řízením Osudu No.1. zmizel v propadlišti jeho osobních dějin, nejspíš se na jeho místo posune momentální „dvojka“, bude-li tou dobou ještě k dispozici, případně trojka a další v pořadí následují.
Blbý je, když člověk tuhletu osobní sociální síť nemá, takže se zoufale upíná na toho jediného, kdo aspoň občas projeví mlhavý zájem.
Ale to nelze klást za vinu tomu jedinému, že ano. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.2.18 12:37
@sirikit píše:
Ty, mně to nepřijde nijak smutný, prostě realita.
Myslím ostatně, že dost podobně to mají i ženský.
Tenhle je No.1., pokud mám hodnoty v pořádku srovnaný a nemám potřebu paralelky, spím prostě s tím jedním a je mi fajn. :andel:
Ovšem to vůbec neznamená, že nezajdu na oběd, kafe, nepokecám u kopírky nebo se hezky neusměju na hejno dalších chlapů, které průběžně potkávám.
Nejsme v chalífátu.
No a tak nějak podvědomě člověk tuší, že kdyby nějakým nešťastným řízením Osudu No.1. zmizel v propadlišti jeho osobních dějin, nejspíš se na jeho místo posune momentální „dvojka“, bude-li tou dobou ještě k dispozici, případně trojka a další v pořadí následují.
Blbý je, když člověk tuhletu osobní sociální síť nemá, takže se zoufale upíná na toho jediného, kdo aspoň občas projeví mlhavý zájem.
Ale to nelze klást za vinu tomu jedinému, že ano. :nevim:

nechci bejt džendrově nekorektní, ale přesně tohle je naopak typická ženská vlastnost, prostě i v dlouhodobym partnerskym vztahu průběžně testovat svojí cenu na mužskoženskym trhu s případným označením objektů potenciálního proniknutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí