Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pohled na chlapa, který čůrá v sedě mi příjde nechutný
nevím proč, ale hnusí se mi to chlap je chlap musí stát a ten můj není naštěstí prase a když se náhodou netrefí tak si to uklidí
je fakt, že jeden čas mi nechával prkýnko nahoře a to mě štvalo protože sem byla těhotná a 20× za noc sem lítala na wc a pořád bylo nahoře mi přišel, že je taky těhotnej
ale ted už je to dobrý u nás je to přesila 1:2 sem chudák noo ![]()
Mě to taky točí, když manžel zapomene prkýnko nahoře, hlavně z toho důvodu, že ta poslední kapka kápne vždycky! na ten rantl a on to po sobě samozřejmě neutře. A kdo se má na to dívat? Šůrovat záchod po každým jeho vyčůrání teda nebudu ![]()
A když mi přijde, že to snad dělá naschvál a zapomíná co chvíli, tak mu neodsunu sedadlo v autě u řidiče
to ho rozčílí maximálně, že si tam hned nemůže nalízt (já ho mám přiražený pomalu snad až u palubovky
) Samozřejmě vyletí jak čertík z krabičky, proč to jako neodsunu, než vylezu ven a na to mu odpovím, že taky nesundává prkýnko, když jde ze záchodu
A zase je chvíli klid ![]()
@Baba píše:
Koukam, zes mela pro porizeni stejny duvod
To si piš
Jedem na koncert, chlapi zastaví u krajnice a já tam pobíhám po poli jak blb a snažím se schovat za drn hlíny
A v areálu čekám půl hodiny na přetékající ochcanou ToiToiku a pánové tvorstva si vesele čurají na ploty. Tak to teda ne
![]()
@Angua
Správně
My chcem taky očůravat ploty
A konec omrzlým zadkům na lyžích ![]()
To silikonový pouzdro máš?
Přítel si při čůrání radši sedá, takže ten problém neřešíme…
O to víc nadávám, když prkýnko z nějakýho důvodu jednou za čas zůstane nahoře (třeba když se něco vylejvá), protože to studený na zadek prostě nečekám.. ![]()
@SatanekTerezka No, já na něj koukat nechodím, tak mi to neva… ![]()
Pardon, ale když je prkénko nahoře, tak je za chvíli záchod zasra. ý jako prase. A to jediný mi na tom vadí. Schválně jsem se zeptala kamaráda, který bydlí sám a i si po sobě sám záchod uklízí, proč si myslí, že ženy chtějí mít prkénko dole. Odůvodnil mi to úplně stejně, že když se dá prkénko dolů, tak se mísa tolik nešpiní
@SatanekTerezka píše:
Tak pohled na chlapa, který čůrá v sedě mi příjde nechutnýnevím proč, ale hnusí se mi to chlap je chlap musí stát a ten můj není naštěstí prase a když se náhodou netrefí tak si to uklidí
je fakt, že jeden čas mi nechával prkýnko nahoře a to mě štvalo protože sem byla těhotná a 20× za noc sem lítala na wc a pořád bylo nahoře mi přišel, že je taky těhotnej
![]()
ale ted už je to dobrý u nás je to přesila 1:2 sem chudák noo
Ty na něj přitom koukáš? ![]()
Víš co je nechutný? Ta rozstříkaná moč kolem. Můj manžel si začal sedat proto, že mu přišlo nechutné, když si šel „stoupnout“ nad záchod jen v kraťasech a cítil ty mikrokapičky, jak mu padají na nohy. Řekl, že je to pěkný humus a začal si sedat. Radši pohled na sedícího chlapa než jeho po…né tepláky na gauči
![]()
Tak my mame wc spojene s koupelnou takže se tam občas sejdeme. Nesedá si a očas se uplne netrefi a to je fakt na
Byla bych radši kdyby si sedal.
@Wennulka My máme WC taky v koupelně, ale teda nestalo se mi, že bysme tam museli být spolu - jeden na záchodě, druhý dělat něco jiného…
@Baba píše:
@AnguaSprávně
My chcem taky očůravat ploty
A konec omrzlým zadkům na lyžích
To silikonový pouzdro máš?
Jé, to nemám, neznám, mám jen ten původní igelitový pytlík s takovým tím uzavíráním nahoře ![]()
Já vždy říkám, že je to proto, že když opravdu spěchám, tak abych nesedla na ten studenej kraj ![]()
@74paja píše:
Jinak otevrenym zachodem vam do domu muze vlezt i krysa…Ona je totiz voda jen v tom kloubu…
Já jsem viděla dokument o potkanech ve městě a ten potkan si ten dekl normálně čumákem nadzvedl a šup, už šmejdil po bytě.
@Kallkapa píše:
Teeda, mě docela překvapilo, že má tolik lidí otevřený záchod. Ani nevím proč ho zavíráme, prostě všechno co chci použít otevřu a pak zavřu
. Skříň, šuplík, záchod, dveře..
![]()
No to proto, že jsme lidé otevření
- nejen novým nápadům, ale i hajzlíkům
![]()
@jessikka píše:
Ty na něj přitom koukáš?
Víš co je nechutný? Ta rozstříkaná moč kolem. Můj manžel si začal sedat proto, že mu přišlo nechutné, když si šel „stoupnout“ nad záchod jen v kraťasech a cítil ty mikrokapičky, jak mu padají na nohy. Řekl, že je to pěkný humus a začal si sedat. Radši pohled na sedícího chlapa než jeho po…né tepláky na gauči![]()
Njn, ale to mu to zas vocáká koule
![]()