Proč spolubydlící kecá kraviny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
20.6.21 15:07
@Kockazvysocan píše:
Ach jo, a já myslela, že tohle štěstí potkalo jen mě a ono nás je víc? :(

Ty tam vidíš fotky? Já né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.6.21 15:08
@prokr píše:
mě SZ nepsal. Asi to opláču 8)
:roll: omlouvám se, ze jsem to tu tak veřejně zdůraznila, určitě to nic neznamena :roll: neni vsem dnum konec :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.6.21 15:13
@Kelsey píše:
Ty tam vidíš fotky? Já né.

Mě poslal jen odkaz na instagram a fcb, myslím, že celé jméno. A psal, že fotrk tam má spousty. Nicméně nemám sic. sítě, tak jsem to smazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.6.21 15:14
@Elishka1 píše:
@Kelsey @Kockazvysocan @prokr jste vyvolené :mrgreen:

Děkuji pěkně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.6.21 15:16
@Kelsey píše:
@Matt 02
Jakýsi odkaz posílál, ale houby vidím. Jsem ve vodě a na mobil mi svítí slunko. Tož nic pořádně nevidím.

Na vode s mobilem v ruce? A jeste na emiminu? Loosere poslala bych te do valce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
20.6.21 15:25
@prokr píše:
mě SZ nepsal. Asi to opláču 8)

Ja si pripadnu ted nejak menecenna, taky jsem mu za to nestala, holt nejsem z Vysocan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.6.21 15:26
@unuděná píše:
Na vode s mobilem v ruce? A jeste na emiminu? Loosere poslala bych te do valce :mrgreen:

Mám vodní křeslo a bavím se během vlastního grilování 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.6.21 15:29
@Kelsey píše:
Mám vodní křeslo a bavím se během vlastního grilování 8).

Jo tak, ja myslela na vode ve smyslu „na rece“, ne na hladine bazenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
20.6.21 15:54
@prokr píše:
A jsi si jistá, že fakt není nějak postižený? Tohle přeci není normální. Takhle se snad nechová ani někdo komu fakt nebylo tzv. zhůry dáno" :think:

Slovy dnes již klasického seriálu: „Není (blázen), matka ho nechala vyšetřit.“

Není postižený. Má IQ v pásmu podprůměru, ale od lehké mentální retardace je pořád docela daleko. Žádná porucha autistického spektra, žádná vývojová dysfázie. On je to prostě jenom trochu blbec a hodně zoufalec. Řekla bych, že u něj je to kombinace nižšího intelektu, obtížné osobnosti, výchovy (benjamínek jak vyšitý a mamánek a tatánek zároveň, zázrak, že vůbec pracuje) a debilní sociální bubliny - vzhlédl se ve stejných typech, jako je jeho táta, to je takový ten buran už od pohledu s velkými kecy, se stejnými chodil na učňák, stejné obdivuje v práci, a jak jsou to pro něj vzory a není moc chytrej, je z něj prostě takovej blbeček, co je všechny od dítěte papouškuje a napodobuje úměrně svému intelektu. Když se to všechno zkombinuje, tak na konkrétním příkladě: proč by měl nějakou holku oslňovat jiným spodním prádlem, on chce holku hodnou a skromnou, nemusí si kupovat žádné nové. Maminka mu přece celý život kupuje spodní prádlo, táta má stejné a taky tak jeho slipy vypadají, všichni chlapi z práce nosí slipy a navíc říkají, že správný chlap musí smrdět a být špinavý, že to holky bere, a že boxerky nosí jen buzny. Že na té fotce vypadá s prominutím fakt jak mentál, ještě, když tak se svými padesáti kily a sestřihem na blbečka pózuje s činkou, to vůbec nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.6.21 16:44
@SlečnaDahlia píše:
Slovy dnes již klasického seriálu: „Není (blázen), matka ho nechala vyšetřit.“Není postižený. Má IQ v pásmu podprůměru, ale od lehké mentální retardace je pořád docela daleko. Žádná porucha autistického spektra, žádná vývojová dysfázie. On je to prostě jenom trochu blbec a hodně zoufalec. Řekla bych, že u něj je to kombinace nižšího intelektu, obtížné osobnosti, výchovy (benjamínek jak vyšitý a mamánek a tatánek zároveň, zázrak, že vůbec pracuje) a debilní sociální bubliny - vzhlédl se ve stejných typech, jako je jeho táta, to je takový ten buran už od pohledu s velkými kecy, se stejnými chodil na učňák, stejné obdivuje v práci, a jak jsou to pro něj vzory a není moc chytrej, je z něj prostě takovej blbeček, co je všechny od dítěte papouškuje a napodobuje úměrně svému intelektu. Když se to všechno zkombinuje, tak na konkrétním příkladě: proč by měl nějakou holku oslňovat jiným spodním prádlem, on chce holku hodnou a skromnou, nemusí si kupovat žádné nové. Maminka mu přece celý život kupuje spodní prádlo, táta má stejné a taky tak jeho slipy vypadají, všichni chlapi z práce nosí slipy a navíc říkají, že správný chlap musí smrdět a být špinavý, že to holky bere, a že boxerky nosí jen buzny. Že na té fotce vypadá s prominutím fakt jak mentál, ještě, když tak se svými padesáti kily a sestřihem na blbečka pózuje s činkou, to vůbec nevidí.

No tak to je fakt nadělení. Toho budou mít ty rodíče na krku fakt nadosmrti.Sice je určitě spousta holek, který toho rozumu taky moc nepobraly, ale asi neznám nikoho, kdo by se na něco podobnýho chytil 8o.
Jak to vidí ti jeho rodiče, proč si nemůže nikoho najít?
Jestli teda nevadí, že se ptám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.6.21 16:49
@Matt 02 píše:
Při přečtení nadpisu bylo hned jasný, kdo je autorem :mrgreen:.

Další díl telenovely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
20.6.21 16:57
@bobulka88 píše:
Jsem jedina, kdo by Zdendu chtel videt, jestli je realny? To by bylo, jako potkat jednorozce. Tohle nemuze existovat. :lol:

bohužel, takových exemplářů se vyskytuje víc než dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
20.6.21 17:01
@prokr píše:
A jsi si jistá, že fakt není nějak postižený? Tohle přeci není normální. Takhle se snad nechová ani někdo komu fakt nebylo tzv. zhůry dáno" :think:

na seznamkách je takových „ubožáků“ hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
20.6.21 20:19
@topazio píše:
Další díl telenovely.

No přesně, vždycky o víkendu jeden díl. Minule byl trochu peprnější díl, teď zase stará dobrá kapitola o financích. Hotová Ordinace růžová zahrada :lol: Už to stačí jen zfilmovat, moje babička by měla radost. Je smutná, že už nebude Ordinace, myslím, ze toto by jí to plně nahradilo. A na to bych se na rozdíl od Ordinace podíval i já :mrgreen:. PS a tentokrát nebude hlavní prostředí seriálu Nemocnice Kamenice, ale Banka Solved :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.6.21 07:38
@Matt 02 píše:
No přesně, vždycky o víkendu jeden díl. Minule byl trochu peprnější díl, teď zase stará dobrá kapitola o financích. Hotová Ordinace růžová zahrada :lol: Už to stačí jen zfilmovat, moje babička by měla radost. Je smutná, že už nebude Ordinace, myslím, ze toto by jí to plně nahradilo. A na to bych se na rozdíl od Ordinace podíval i já :mrgreen:. PS a tentokrát nebude hlavní prostředí seriálu Nemocnice Kamenice, ale Banka Solved :mrgreen: :mrgreen:

Já Ordinaci nesleduji. On by ty scénáře mohl psát. :zed:
Měl by se vzpamatovat a najít si byt, potom by ho spolubydlící neobtěžoval řečmi. Ale na druhou stranu jestli mluví, jak píše tady, tak ho musí mít lidé plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel