Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2946
15.11.23 10:40

Tak jsem to take zkusila. Par vanocnich ozdob - ok, hracky - 2 mozna nekdy pouziju, 2 letely rovnou do kose… totez se stalo i s minikabelkou. Takze za me ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
16.11.23 22:21

@annlady jak jsi, prosím, postupovala při vrácení zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
17.11.23 10:02
@mrazik6 píše:
@annlady jak jsi, prosím, postupovala při vrácení zboží?

To ti mám udělat obrazový návod? Klikneš na objednávku, tam je tlačítko Return/refund a postupuješ podle toho, je to docela dost přímočaré. Když neumíš anglicky, použij překladač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
17.11.23 10:03
@bazárek píše: :zed: jste tak bohatá?? Aby jste si kupovala levné věci?? Asi tak, můj názor, dcera si ze zvědavosti objednala za 800,– ani jeden výrobek není použitelný, možná dětem na písek na hraní. Platila normálně z mobilu, brzy to došlo, ale ta kvalita?? Proboha, to si snad dělají prd..l!! Nafocené, to mají, dobře, funkčnost, to je jiná??

já už objednala za poměrně dost a hodně věcí a použitelné je vše, od broží na sepnutí zavinovacího výstřihu po elektrický kartáč na úklid, ale člověk u toho musí používat mozek a zvážit, co asi tak může přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.11.23 18:06

@annlady Díky za odpověď. Už vím, kde je problém. Objednávala jsem bez registrace, takže nemám uložené objednávky ani tlačítko Return.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 18:11

Dobrý večer, máte někdo zkušenost s Temu v tomto: v objednávce jsem zadala normálně na doručení svoje bydliště, objednávka je rozdělena do tří balíků a všechny mi cpou do Z Boxu v obci, i když jsem nezadala vůbec doručení do Z Boxu. Ted vůbec nevím, jak to dostat, protože všechny tři zásilky jsou tam uložené a do aplikace zásilkovny mi vůbec nedošla zásilka, abych ji na základě toho mohla vybrat. I v uložených objednávkách na str. Temu mám všude doručovací adresu místo svého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.11.23 18:12

A přitom už mi tři starší objednávky někdy před měsícem normálně přivezl kurýr. Bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
18.11.23 19:24
@lejjka píše:
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s Temu v tomto: v objednávce jsem zadala normálně na doručení svoje bydliště, objednávka je rozdělena do tří balíků a všechny mi cpou do Z Boxu v obci, i když jsem nezadala vůbec doručení do Z Boxu. Ted vůbec nevím, jak to dostat, protože všechny tři zásilky jsou tam uložené a do aplikace zásilkovny mi vůbec nedošla zásilka, abych ji na základě toho mohla vybrat. I v uložených objednávkách na str. Temu mám všude doručovací adresu místo svého bydliště.

Zásilku mi ještě nerozdělili, ale zásilky chodí více méně náhodně do výdejních míst v okolí, už 4 různá místa, je to taková bojovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.11.23 20:48

Jo zásilku mám rozdělenou na 4. I tak bude každá zásilka větší, těžší.
Jsou tam i nějaké stavebnice. Došlo to do zásilkovny, kde mělo. Ve čtvrtek dcera vyzvedla první. V pondělí tam budou asi zbývající. Dneska měl obchod, kde je zásilkovna mimořádně zavřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.23 07:36

Temu

Dobry den, nakoupila jsem prvne na Temu, prisel mi mail, ze objednavka je deslana, tak cekam a doufam, ze vse klapne. Chtela jsem se zeptat, zda tam nekdo z vas nakupoval pro psy? Jako oblecky, hracky atd. Objednala jsem oblecek na zimu, tak jestli nemate nekdo zkusenost, jestli to odpovidalo obrazku a popisu nebo prisel jen nepouzitelnej kus hadru. Dekuji za pripadne odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
22.11.23 09:45

Já mám taky zboží v košíku, ale ještě jsem se neodvážila objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.11.23 21:12

@Marciik Temu pozor hnus 😣 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.11.23 21:15

@marty5555 Oblečení teda hnus. Nekvalitně ušito, neodpovídá obrázkům. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.23 12:45
@lejjka píše:

Ja mam naprosto stejne zkusenosti. Jak zakaznicky servis Temu tak i Zasilkovny nic neresi. Zbozi ve 3 zasilkach ktere jsem mel doruceni na moji adresu. Poslali na vydejni misto kde je nevhodna oteviraci doba PO, UT, CT, PA do 15.00 a pouze CT do 17.00. Chci od nich dorucit zbozi tam kam jsem si to objednal a vymluvy jak Temu tak i Zasilkovny, ze to nejde. Temu nemuze zmenit vydejni misto [Zasilkovna to neumoznuje] a Zasilkovna nemuze zmenit vydejni misto protoze ji o to nepozadal odesilatel. Takze vsechny 3 zasilky zustanou na vydejnim miste kam to poslali a asi poputuji zpet do Ciny. Jak Temu tak i Zasilkovna ma neschopny zakaznicky servis. Nejblizsi vydejni misto ma otevreno PO -NE od 7.00 -19.00,ale tyto spolecnosti problemy neresi. Varuji vas pred nakupem u Temu a sluzbami Zasilkovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.11.23 20:57

Bohužel já naletěla. Dvě objednávky v pohodě, že tam mají fůru věcí je všem asi jasný, kvalita občas odpovídá ceně, ale k věci. Strhli mi z účtu 730 Kč.. Takže zablokovat kartu a už víc se tam ani nepodívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák