Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.11.23 14:45

Nenechte ze sebe delat ovce.

Ja jsem dal nyni Temu na vyber ze tri moznosti jak to doresit. 1 kompenzace za to ze budu muset jit nekam a vzit si dovolenou na vyzvednuti zasilek. 2 preposlou to na misto ktere mi vyhovuje a za 3 vsechny tri zasilky se vrati do Ciny. Ja jsem si zvolil adresu na doruceni a tim ze to poslali nekam jinak jsou to pro me nedorucene zasilky. Dalsi co lze delat, tak Temu ma pobocku na teto adrese. Adresa: First Floor, 25 St Stephen's Green, Dublin 2, D02 XF99, Irsko a tudiz je mozne to resit lepe nez kdyby to bylo v Cine. Tady je link pokud mate problemy s Temu a email kam se obratit https://www.coi.cz/…ske-centrum/ ECCNET-CZ@ec.europa.eu (ČOI - řešení přeshraničních sporů)
tel.296 366 155 (ČOI - řešení přeshraničních sporů). Nenechte ze sebe delat ovce, ktere si nechaji vse libit a delaji co chce Temu.

poznámka admina eMimina: Temu nemá telefonní kontakt, mají zákaznický servis formou chatu https://www.temu.com/…tact-us.html?…

úpravy provedla admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
25.11.23 14:55
@Belize píše:
@Marciik Temu pozor hnus 😣 :roll:

a co z toho je hnus, nakoupila jsem hromadu věcí, nalepovací háčky, brože, kapsy na dokumenty, batoh jako malé příruční zavazadlo do letadla…nic z toho není ani o trochu jiné, než se prodává tady, ale asi tak 10× dráž, oblečení bych tam nekoupila
všechno přišlo a to do 10 dnů, což je kolikrát rychleji, než z českého eshopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19500
25.11.23 17:08
@Frankie 123 píše:
Ja mam naprosto stejne zkusenosti. Jak zakaznicky servis Temu tak i Zasilkovny nic neresi. Zbozi ve 3 zasilkach ktere jsem mel doruceni na moji adresu. Poslali na vydejni misto kde je nevhodna oteviraci doba PO, UT, CT, PA do 15.00 a pouze CT do 17.00. Chci od nich dorucit zbozi tam kam jsem si to objednal a vymluvy jak Temu tak i Zasilkovny, ze to nejde. Temu nemuze zmenit vydejni misto [Zasilkovna to neumoznuje] a Zasilkovna nemuze zmenit vydejni misto protoze ji o to nepozadal odesilatel. Takze vsechny 3 zasilky zustanou na vydejnim miste kam to poslali a asi poputuji zpet do Ciny. Jak Temu tak i Zasilkovna ma neschopny zakaznicky servis. Nejblizsi vydejni misto ma otevreno PO -NE od 7.00 -19.00,ale tyto spolecnosti problemy neresi. Varuji vas pred nakupem u Temu a sluzbami Zasilkovny.

Se Zásilkovnou jsem měla podobný problém. První a druhou objednávku mi vybrali sami pobočku vyzvednutí zásilky. Dovolat se na Zásilkovnu byl zážitek a zvednul to jen nějaký robot. Když jsem volala při druhé zásilce o přesměrování, tak jsem už jsem vypěnila, na záznamník se jim nahrála stížnost, kterou jsem poslala i emailem. Odpověděli, že zásilku přesměrovat nejde. Nevím, jak to udělali, ale od té doby chodí zásilky do mnou vybrané pobočky.
Jinak samo Temu vybírá, jestli zašle PPL, GLS nebo Zásilkovnou, to neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.23 07:00

zbozi z Temu pres Zasilkovnu

Ja je kontaktuji pouze pres email info@zasilkovna.cz Jinak Zasilkovnu lze podusit ve vlastni stave. V aplikaci Zasilkovna, kdyz se ti zobrazi kod na vyzvednuti, tak vedle jsou tri tecky a po kliknuti se zobrazi prodlouzit nebo sdilet, Tak pokud na zasilku nespichas tak prodlujes do doby pokud to jde. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva. Oni potrebuji aby si zakaznik co nejrychleji vyzvednul zasilku. Protoze me uz 2 krat nastvali, tak je dusim pres emaily a pres vasestiznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
26.11.23 07:18
@Bubu2828 píše:
Já mám taky zboží v košíku, ale ještě jsem se neodvážila objednat.

tak ho nech v košíku a nic neobjednávej, podívej se na recenze u výrobků jak ve skutečnosti vypadají. Takové šunty koupíš na stánku, bez rizika placení kartou na netu, pochybné doručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.23 13:04

Temu

Super portál zaplatíš předem a nemáš ani peníze ani zboží. Kdo na to má tak fajn a nemáš si kde stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.23 15:08

kontakt na Temu

@176Hanina176 píše:
Super portál zaplatíš předem a nemáš ani peníze ani zboží. Kdo na to má tak fajn a nemáš si kde stěžovat.

Tady mas email help@support.temu.com
Me zbozi poslali misto na moji adresu na vydejni misto Zasilkovny s nevhodnou oteviraci dobou. Dosahl jsem toho, ze jsem dostal od Temu kompenzaci za nedoruceni na moji adresu a vyzvednul zbozi na vydejnim miste. Jinak by 3 zasilky sli zpet do Ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
28.11.23 19:17

Teď proběhla na Seznamu diskuze právě ohledně Temu. Já sice v podobných shopech nenakupuji, ale byla jsem zvědavá, tak jsem to pročetla. Zajímavé je, že většina, možná tak 90% lidí psalo, že jako celkem v pohodě, ale že tam nakupují jen takové drobnosti, jen tak, aby to vyšlo do té minimální objednávky. Skoro nikdo tam nekupuje dražší věci a zároveň skoro všichni potvrzují, že něco z toho zboží, co jim přišlo nemělo očekávanou kvalitu, případně bylo nefunkční nebo mělo jiný nedostatek. Ovšem zároveň dodávají, že s tím se musí jaksi počítat- za tu cenu, že? Tak jsem o tom všem přemýšlela a došla jsem k závěru, že vlastně nevím, co přinutí člověka, aby si objednal X zbytných kravin, u kterých už primárně počítá s tím, že mohou být nefunkční. Jestli vůbec bere v potaz, že je to zboží nehomologované, nikým nekontrolované, bez atestů. Což možná nevadí u škrabky na sklo auta nebo rybářského vlasce, ale rozhodně ne u nádobí, dětského zboží a oblečení. Také za tuto, prakticky výrobní cenu, si asi všichni umíme, ( ale nechceme) představit podmínky, v jakých toto zboží přichází na svět. Takže v pohodě se povoluje zaplavovat svět plastovými krámy na jedno použití a pak se zakáží plastové příbory a brčka a bude se blbnout se zálohováním PETlahví. Co si o tom myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
30.11.23 07:03
@Buba mara píše:
Teď proběhla na Seznamu diskuze právě ohledně Temu. Já sice v podobných shopech nenakupuji, ale byla jsem zvědavá, tak jsem to pročetla. Zajímavé je, že většina, možná tak 90% lidí psalo, že jako celkem v pohodě, ale že tam nakupují jen takové drobnosti, jen tak, aby to vyšlo do té minimální objednávky. Skoro nikdo tam nekupuje dražší věci a zároveň skoro všichni potvrzují, že něco z toho zboží, co jim přišlo nemělo očekávanou kvalitu, případně bylo nefunkční nebo mělo jiný nedostatek. Ovšem zároveň dodávají, že s tím se musí jaksi počítat- za tu cenu, že? Tak jsem o tom všem přemýšlela a došla jsem k závěru, že vlastně nevím, co přinutí člověka, aby si objednal X zbytných kravin, u kterých už primárně počítá s tím, že mohou být nefunkční. Jestli vůbec bere v potaz, že je to zboží nehomologované, nikým nekontrolované, bez atestů. Což možná nevadí u škrabky na sklo auta nebo rybářského vlasce, ale rozhodně ne u nádobí, dětského zboží a oblečení. Také za tuto, prakticky výrobní cenu, si asi všichni umíme, ( ale nechceme) představit podmínky, v jakých toto zboží přichází na svět. Takže v pohodě se povoluje zaplavovat svět plastovými krámy na jedno použití a pak se zakáží plastové příbory a brčka a bude se blbnout se zálohováním PETlahví. Co si o tom myslíte vy?

máš pravdu, jsou to samé šunty, pokud toto budeme podporovat, jednou se v těch odpadcích z plastu utopíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
30.11.23 07:25

Já tam objednávala několikrát, dekorace a tak a vše v pohodě. Rychle dodání, očekávaná kvalita. Jen po každém nákupu smažu platební údaje. Radši je žádám znovu než pak být překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.23 19:13
smazáno adminem

@admin spamuje diskuze. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.12.23 19:19

Snažila jsem se tu zprávu napsat co nejmileji, sama jsem hledala jestli někdo někde svůj kód nesdílel nebo jestli není nějaké vlákno kde si je navzájem sdílí, a protože jsem nic nenašla, napadlo mě že napíšu na nějakou diskuzi a tahle mi přišla nejlepší. :oops: :D
Navíc jsem to dala jen na vlákna zabývající se TEMU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.12.23 19:21
@Agurii píše:
Snažila jsem se tu zprávu napsat co nejmileji, sama jsem hledala jestli někdo někde svůj kód nesdílel nebo jestli není nějaké vlákno kde si je navzájem sdílí, a protože jsem nic nenašla, napadlo mě že napíšu na nějakou diskuzi a tahle mi přišla nejlepší. :oops: :D
Navíc jsem to dala jen na vlákna zabývající se TEMU.

Jdi s tím čínským šmejdem někam. Spamuj si u sebe na Facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.12.23 13:51

Temu

..jako objednal jsem si od temu už podruhé, to první přišlo v cajku.To druhé čekám už dýl, ale to je kvůli Těm svátkům. Nicméně TO co bych chtěl zdůraznit, je asi to, že na youtube koluje video s názvem,,proč nenakupovat na Temu". Přišlo mi to jako úplná blbost. Hlavně to jak tam ten týpek mluví o tom vykrádání účtů. Že prý když zaregistrujete platební kartu,..jste jejich. A pomaloučku nenápadně po malých částkách strhávájí penízky,.. V Americe je z toho veliký soudní spor a žaloba. Bylo mi to celkem jedno dokud jsem nebyl jednou za sestrou a dostali jsme se v debatě až k Temu. Několikrát po sobě jí přišli na učet jekési platby které ale neschvalovala ani nepotvrzovala. Prostě ji to strhlo a dva krát dokonce částku 1.200,– od nějakých společných partnerů Temu. Jen štěstí, že zrovna neměla na učtu nic jen par korun :D :D.
Potom ještě jedna kamarádka to samé. Mě se to teda ještě nestalo, ale KUR*A co to je??!!!
Nejde o to že jsou levní a že když koupím blbost tak přece nějakých 100 korun?..pff
Jde o to že si pak můžou z naších účtu strhávat jak chtějí?? sorry jako, ale jdu nahlásit na Fio ztrátu karty a chci NOVOU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.1.24 15:49

Nic na TEMU nekupujte

Nedodržují žádná pravidla, lejou toxický latky do oceánů, kradou peníze i data. Produkty nesplňují žádné normy!! Polovina věci je z Průmyslových plastů. Neplatí daně, ani mzdy. Je to Jak Shein na druhou, ještě horší.

Jen blázen a idi.ot si myslí, že prodávat věci za nižší cenu než je výrobní je ok.

Inteligentní člověk se podívá nekam jinam a neptá se.
YouTube video o Temu.. rekne vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák