Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
22.7.24 12:19
@annlady píše: Více

To není pravda těch 10 dní z e shopu u nás v Čechách. Když objednám zboží mam ho tu uz ve středu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
22.7.24 13:22
@Kulisek35 píše: Více

Rozumíš formulaci „kolikrát rychleji“? Ne, neznamená to " vždycky je to rychleji".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.7.24 13:30

Rozumim tomu jednou to poslou rychleji a je hned z toho ze porad😂 ale to neznamena ze mi muzete tykat! Já s Vami husy nepasla! Jste nějaká důležitá 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.7.24 13:34
@annlady píše: Více

To jsem zase někam vlezla. Člověk v dnešní době nemuze nic okomentovat aby někdo na druhé strane na nej nebyl nepříjemný a strašně dulezity😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
22.7.24 16:55

@Kulisek35 Já jsem samozřejmě strašně důležitá :lol: :mrgreen: :P
A když odpovídáTE hloupě, tak si takovou reakci zasloužíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.24 16:34

Mám dotaz.
Uvedením své adresy na TEMU dorazí zboží do nejbižšího Z-BOXU.
Nevíte jak to udělat aby zboží dorazilo do kamenné výdejny kde si zboží vyzvednu osobně? Stalo se mi, že přišla SMS k vyzvednutí ale v aplikaci Zásilkovny se mi zboží neobjevuje. Komunikace se Zásilkovnou kde jsem žádal přesměrování byla bez výsledku a tak se zboží vrátilo na Temu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
12.8.24 16:36
@specializace944 píše: Více

experimentovat se zadáním adresy tak dlouho, až to nebude mít jako nejbližší Z-box
ohledně zásilky, která se mi v aplikaci neobjevovala jsem jednoduše napsala na podporu a tam to vyřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.24 12:23

Z Temu jsem si objednala jen jednou a objednané zboží nedošlo a ještě si strhávaly peníze z účtu. Tak jsem musela zablokovat účet. Takže nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.10.24 19:19

Temu se hodně, hodně zhoršilo a často zásilky není schopné doručit. Na packeta je jen jeden telefon, na který se nedá dovolat, je anonymní. Temu sice vrací peníze a podplácí zákazníky různými slevami, ale stejně zboží nedoručí! Přitom platit musíte předem! Začala jsem v něm objednávat, protože měli hezké a levné zboží a hlavně rychlé a spolehlivé doručení. Ale za poslední dva měsíce jsem nedostala už dvě zaplacené zásilky! Nyní mi napsali, že zboží zasílání pozemním doručením a doručí ho za měsíc a půl od zaplacení :-) Sranda ne? Rozhodně nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě! Další zásilka s adresou do Prahy z nějakého nejasného důvodu cestuje přes Plzeň (z letiště a celnice v Praze!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.24 16:36

Temu

Na Temu nakupuji již delší dobu, i když čtu negativní, ale spíš poplašné recenze. Některé zboží opravdu nesouhlasí s fotografií, ale při vrácení jsem nikdy neměla problém, navíc některé zboží ani nemusíte vracet. Narozdíl od jiných eshopů, např. Madwell ( hrůza ) snadné a rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5387
14.11.24 07:55

Při všechny milovníky levných nákupu
https://www.novinky.cz/…ert-40497161#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.24 15:48

Temu!???

Zdravim vsechny, kteri uz maji zkusenosti s Temu a nebo prave zvazuji vyzkouset. Z me osobni zkusenosti nejsem vubec nadsena a tudiz doporucuji si oravdu rozmyslet objednani, jestli za to stoji cas dodani a predevsim kvalita odpovidajici popisu🙏 Ja si objednala na doporuceni par veci (dekoraci) pro moji praci. Nejen, ze mi zbozi dorucili opozdene, ale polovina veci neodpovidala stavu a rozmerum!!! Bezne bych okamzite reklamovala, ale tlacil me cas na objednane dekorace a tak jsem musela vystacit nejak s tim, co mi poslali😳 Tedy z meho pohledu a zkusenosti Temu nedoporucuji😠 🙏 P.S.snad maji jiní lepsi zkusenosti, za me ale uz ani ponozky👎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.11.24 15:54

Díky Temu jsem si hezky vybavila domácnost 😀 občas ta kvalita není ok ale zas někdy překvapí. Na vánoce jsme nechali udělat deky se jménem pro děti, fotoobrazy atd. A spokojenost. Oblečení je spíš taková ta umělotina. Ale já jsem spoko a do vánoc čekám 6 balíků 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
27.11.24 22:29

Já jsem taky spokojená většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.11.24 22:44

Já už jsem tu sice psala, ale zatím jsem byla s Temu vždy spokojená. Zboží dorazí cca 10 dní od objednávky (jednou to trvalo déle, a tak jsem dostala poukaz na 100 Kč), zboží samozřejmě ne vždy odpovídá tomu, co je na obrázku, kvalita někdy hapruje, ale za ty peníze… Reklamace v pohodě, do 3 dnů peníze zpět na účtu, a pokud chcete vrátit jen nějaké méně hodnotné položky, tak je ani nemusíte posílat zpět.
No doufám, že teď objednaný balíček v pořádku docestuje, ať tu za pár dní nepíšu negativní recenzi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák