Prodejní portál TEMU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.12.24 18:34

kupony

Zdravím, nabízí se mi možnost získat kupon 2500kč. Ale nevidím, jestli pak pro uplatnění kuponu musím příště opět část zaplatit a část pokryje kupon, nebo jestli pokryje kupon celou částku. Předem dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.25 19:52

Já jsem nakupoval na Tempu velmi dlouho, až do té doby, než mi banka nahlásila pokus o zneužití platební karty ( nebyla mi ukradená) v San Diegu v USA. Byla zneužita data z 99 procent při platbě na TEmu. POZOR NA TEMU. UŽ NIKDY TEMU JSOU TO ŠMEJDI A GAUNEŘI, JEN SBÍRAJÍ DATA O VÁS, ABY VÁS MOHLI OKRÁST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.25 19:53

Čínská pakáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.1.25 11:50

Temu je hodně pochybné nevím jestli není lepší se mu vyhnout a nakoupit jinde v česku se slevovým kódem.

Příspěvek upraven 21.01.25 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.25 11:58

Je to ta lepší varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.2.25 09:29
@Icestar píše: Více

To jsou podvodné věci co s tím nemají nic společného a kartu na temu používám speciální jenorázovou na každou platbu je po každé nová karta to mám od banky zařízené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.2.25 13:48
@TataKarel píše: Více

Tohle se vážně může stát, že někdo při platbě zneužije údaje z karty? Myslela jsem, že platba kartou u takto velkých eshopů je bezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.2.25 11:33

Zdravím jelikož jsem byl na horách tak jsem si vyzvedávál zásilku z boxu o 9 hod později než byl stanovený termín ale zásilka Z265510821 byla již vracena. Prosim o znovu poslání zasilky nebo vrácení peněz abych si zboží mohl opět koupit. Děkují za kladné vyřízení. Váš stálý spokojený zákazník. Václav Valeška U topolu 0177 Svojetice 251 62

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66338
17.2.25 16:07

Milý stále spokojený zákazníku, chytá tě horkost? Jaký má význam to tu psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
17.2.25 18:18

Tak tady je to ofiko web Temúúú, podle kvality příspěvků je to evidentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.25 21:43

Temu

Já mám s TEMU, jen dobré zkušenosti. Nejenže tam nakupuji už téměř dva roky a nikdy se nestalo, že by mě něco nepřišlo, ale navíc i elektronika a domácí spotřebiče koupené tam fungují naprosto spolehlivě. I oblečení či boty přesně odpovídaly objednané velikosti a kvalitě nebylo co vytknout. Navíc nejedno zboží nabízené na TEMU, jsem našel naprosto totožné i na českých renomovaných e-shopech, třeba i na Allegru ale ovšem i o 100% předražené. Takže české e-shopy nakupují za levno v Číně a pak to tady za draho prodají a ještě si naúčtují drahou dopravu. Temu nepodvádí, to jsou pouze pomluvy a za těma pomluvama stojí české e-shopy, kterým díky Temu ubyli zákazníci. A stejně dobré zkušenosti s Temu mají i lidé z mého okolí. Já osobně jsem na TEMU nakoupil už za více než 20000 Kč a kvalita dodaného zboží je ve většině případů naprosto srovnatelná s tím co se dá sehnat tady. A za tím si stojím. Musel jsem reagovat na ty nepravdivé příspěvky co jsem si tu přečetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
25.2.25 19:54

Temu

Teď si chci objednat nějakou fólií, nebo něco na dveře, abych zakryla chybějící sklo.Nema někdo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.3.25 06:26

Ja nakupuju na https://aliexpress.com Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.25 19:45

Nakoupil jsem už hodně krát a úplná spokojenost. Jednou přišlo o jeden den později a už jsem měl na další nákup 100korun slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.5.25 08:05

Ahoj v Temu a podobných trzistich nenakupuji ze zásady! Jsou to čínské firmy využívající levnou pracovní sílu a likvidují naše ceske vyrobce. Navíc zde hrozí zneužití osobních údajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák