Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, nabízí se mi možnost získat kupon 2500kč. Ale nevidím, jestli pak pro uplatnění kuponu musím příště opět část zaplatit a část pokryje kupon, nebo jestli pokryje kupon celou částku. Předem dík za odpověď.
Já jsem nakupoval na Tempu velmi dlouho, až do té doby, než mi banka nahlásila pokus o zneužití platební karty ( nebyla mi ukradená) v San Diegu v USA. Byla zneužita data z 99 procent při platbě na TEmu. POZOR NA TEMU. UŽ NIKDY TEMU JSOU TO ŠMEJDI A GAUNEŘI, JEN SBÍRAJÍ DATA O VÁS, ABY VÁS MOHLI OKRÁST.
Temu je hodně pochybné nevím jestli není lepší se mu vyhnout a nakoupit jinde v česku se slevovým kódem.
Příspěvek upraven 21.01.25 v 16:17
@Icestar píše: Více
To jsou podvodné věci co s tím nemají nic společného a kartu na temu používám speciální jenorázovou na každou platbu je po každé nová karta to mám od banky zařízené
@TataKarel píše: Více
Tohle se vážně může stát, že někdo při platbě zneužije údaje z karty? Myslela jsem, že platba kartou u takto velkých eshopů je bezpečná.
Zdravím jelikož jsem byl na horách tak jsem si vyzvedávál zásilku z boxu o 9 hod později než byl stanovený termín ale zásilka Z265510821 byla již vracena. Prosim o znovu poslání zasilky nebo vrácení peněz abych si zboží mohl opět koupit. Děkují za kladné vyřízení. Váš stálý spokojený zákazník. Václav Valeška U topolu 0177 Svojetice 251 62
Milý stále spokojený zákazníku, chytá tě horkost? Jaký má význam to tu psát?
Tak tady je to ofiko web Temúúú, podle kvality příspěvků je to evidentní.
Já mám s TEMU, jen dobré zkušenosti. Nejenže tam nakupuji už téměř dva roky a nikdy se nestalo, že by mě něco nepřišlo, ale navíc i elektronika a domácí spotřebiče koupené tam fungují naprosto spolehlivě. I oblečení či boty přesně odpovídaly objednané velikosti a kvalitě nebylo co vytknout. Navíc nejedno zboží nabízené na TEMU, jsem našel naprosto totožné i na českých renomovaných e-shopech, třeba i na Allegru ale ovšem i o 100% předražené. Takže české e-shopy nakupují za levno v Číně a pak to tady za draho prodají a ještě si naúčtují drahou dopravu. Temu nepodvádí, to jsou pouze pomluvy a za těma pomluvama stojí české e-shopy, kterým díky Temu ubyli zákazníci. A stejně dobré zkušenosti s Temu mají i lidé z mého okolí. Já osobně jsem na TEMU nakoupil už za více než 20000 Kč a kvalita dodaného zboží je ve většině případů naprosto srovnatelná s tím co se dá sehnat tady. A za tím si stojím. Musel jsem reagovat na ty nepravdivé příspěvky co jsem si tu přečetl.
Teď si chci objednat nějakou fólií, nebo něco na dveře, abych zakryla chybějící sklo.Nema někdo radu?
Ja nakupuju na https://aliexpress.com Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.
Nakoupil jsem už hodně krát a úplná spokojenost. Jednou přišlo o jeden den později a už jsem měl na další nákup 100korun slevu.
Ahoj v Temu a podobných trzistich nenakupuji ze zásady! Jsou to čínské firmy využívající levnou pracovní sílu a likvidují naše ceske vyrobce. Navíc zde hrozí zneužití osobních údajů.