Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre rano holky!!! ![]()
My jsme meli svatbu v zari na radnici, to tady znamena proste skoro normalni obleceni a tak. No a vsichni jsou presvedceni, ze ta velka (v kostele) nas jeste ceka. To je tady potom poradna slava, ale tu teda budu slavit, az nas bude vic ![]()
Kami, prosim te, ale snad alespon vis, co ti je, ne? Me by z te tvoji doktorka piclo, to je teda pristup.
Marceli, no tvoje mrcha se mozna neblizi, co vis? ![]()
Holky me graf ukazal ovu, ale ja myslim, ze podle grafu bych ji mela mit i driv, ale on je nastaveny, ze nejdriv 9. den. Tolik moje teorie.
My tady mame snehu
fakt nadhera ![]()
Je, ja jsem se vcera tak rozcilila nad zpravama (myslim nad tou situaci na blizkem vychode), chtela jsem pouzit nejake krasne nadavky, aby se mi ulevilo, ale ta nemcina to je fakt slabota
Cestina ma tak krasne nadavky, to R tam tak zni
![]()
ahojky,ted jsem se vratila,byla jsem s hafanem radit ve snehu,parada
![]()
jo,vim co mi je,teda sestra rekla,ze je sterch jsou chlamydie(ted nevim jaky i je mekke a jake tvrde),netusim kde se tam vzali,to se ji pak musim zeptat,je to pohlavne prenosna nemoc,ale zasahuje i dychani a ledviny,muze mit plno priznaku,ale nemusi,bohuzel po ni muze vzniknou sterilita,ale nebudu tady rozvijet sve teorie
,doktorka se nad ti masi moc nedesila,kdyz nebyla ani schopna vzit si me k telefonu,tak to asi zase tak zhave nevude,par atb to snad brzo spravi.
tak ja frcim na rehabku,pak si zajdu prohrat svaly na solarko a pak jdu na zimak naproti priteli a jdeme vybehavat uver,budeme kupovat bytecek,teda bytecek ted mame,ted budeme kupovat poradny byt ![]()
takze se ozvu odpoledne az zase budu doma v teplicku,zatim pa
Kami, u teto nemoci je fakt dulezite to poradne vykuryrovat, to neni zadna sranda. Kdyz se to podchyti vcas, tak se to vyleci, takze zadne tulenicko
![]()
Ja jdu ted taky do mesta, sice nemam psa, ale ve snehu bych taky radila ![]()
LIO, to je sranda
Já jsem to trochu tušila
Díky za pochvalu fotek
Ťupu jsme měli, fakt mi ho doporučovala Noelle.. byl fajn. Šatičky taky pořád okukuju
Původně jsem chtěla zůstat úplně anonymní, ale postupně jsem tady toho na sebe „vykecala“ dost konkrétního, takže vůbec neva, žes mě „odhalila“
Takže jsem se koukla taky
Teda ten dort
to je paráda. A moc krásný polibek - jak tě drží
Moc vám to slušelo a je vidět, že jste si to užívali. Ale musím říct, že je to náhoda neuvěřitelná, jak jsme se tu potkaly
Takže kdybysme to měly zachovat, otěhotním 4 měsíce po tobě
Jo, ty fotky - musíš je ve photoshopu zmenšit, jakoby snížit kvalitu. Když to nikdo okolo tebe nebude umět, pošlu ti popis..jestli si to teda ještě pamatuju ![]()
Dneska ve 13hod se jedu podívat na byteček, který jsme si vyhlídli na netu.. je v nic moc stavu, ale je u něj 200metrová zahrádka
Makléřka se v telefonu rozplývala, tak držte, prosím, palce, ať nepřeháněla, jak to oni umějí…
Už mi to naše bydlení tak hrozně leze na nervy ![]()
Jste tu někdo???
Ty blaaaho, ja jsem už taky stálice
Jak jste to tu probíraly, tak jsem si říkala, že to mě jen tak nečeká a ono jo
No vida
Ahoj Agáti, tak to je teda fakt legrace.
A jak jsi mě vlastně odhalila? Bylo nás tam poněkud víc
Máš pravdu, taky jsem chtěla být anonymní, ale už je mi to celkem jedno. Děkuju za pochvalu dortu, ten pekla moje svědkyně!
Byla to součást svatebního daru.
Jinak proč bys nemohla klidně otěhotnět dřív než já? Věci se dějí všelijaké! Už máme vlastně nárok všechny!
Jinak prosím tě, asi se hloupě zeptám, ale co to je ten photoshop? To je nějaký program v PC nebo musím zajít někam do Fota? Jsem technický antitalent. Ty fotečky tam prostě dát nemůžu a mrzí mě to. Ale zase už máme po svatbě celkem dlouho, tak jsem přemýšlela, že bych se na to prostě vyprdla.
Jestli to není složitý, tak tě asi poprosím o popis, jak se to vůbec dělá. Stačí mě trochu navést, já se v tom pak nějak porochám. ![]()
Nikduš, taky máme botník, kde je bordová barva, ale nejen ta. A je to super! Samozřejmě, koupený je v Německu
Jak jinak. A můžu se tě ještě zeptat? Ono to takhle v Německu chodí, že se tam vdávají na dvakrát? A na radnici jsi neměla svatební šatičky? Já jsem se totiž třeba taky vdávala na radnici a šatiny jsem měla.
Jak to tam vůbec u vás chodí? Ale je fakt, že svatba v kostele je nádherná! Ale můj miláček by to tam neustál, on to chtěl mít šup šup rychle za sebou
.
Kami, tak ty chlamydie to je nemilé, ale když budete poctivě zobat léky a chvíli si dáte sexuální pauzičku, mělo by to být dobré! Můžu se jen zeptat? Ty sis sama požádala o tohle vyšetření? Já to mám taky pořád jako brouka v hlavě, ale pořád nemám odvahu se nějak zeptat, aby si doktor nemyslel, že jsem nějaká chytrolínka. ![]()
Agátko, držím palečky s tím bytem! Prosím tě, jak je možné, aby měl byt zahrádku? To asi musí být v přízemí? Ale je to dobrá věc, když člověk může být doma a zároveň na vzduchu. Znám to, já si takhle lebedím na terase v půdní vestavbě, kde jsem v podstatě na střeše úplně sama a jaký tam jsou grilovačky!
Jestli ti to vyjde, máš se na co těšit!!!
Gratuluju ke stálici!
![]()
photoshop je program na úpravu fotek. Já ho ve svém kompu nemám, kouknu se do něj příští týden a ten postup ti popíšu, z hlavy to už nevím.. Starší verze by měly být k stáhnutí na netu.
No, tipla jsem tě podle podobné přezdívky..pletu se?
Ne, ne, máš pravdu. Přezdívka je podobná ![]()
Děkuju za to vysvětlení photoshopu. Stačí, až budeš mít čas, to vůbec nespěchá. ![]()
Kamčo-tak chlamýdie?Taky mi to pořád vrtá hlavou, jestli náhodou nemám zažádat o vyšetření, ale nechci vypadat jako chytrolínka. Sakryš proč se třeba podle cytologie nepozná úplně všechno? No vim, asi je to poněkud dražší
a jak tvoje Dr. přišla na to, že ti to vyšetření udělá??
tak se vyléči ať se dá tělíčko dohromady a můžete miminkovat ![]()
Agátko (naše nová stálice) (a Kamčo)-vy budete mít nové bytečky? To je paráda…
budete mít jiný myšlenky a třeba to mimčo půjde snadnějš ![]()
Ahoj holkyyyyyyyy!!
Tak Vás všechny zdravím.Já se za chvilku posypu ven do té kalamity!!
Stále jsem bez autíčka.Béééé!A manžel v práci,tak musím po nožičkách.Ještě že je mám!!!
Frčím k danovému poradci a na solárko a do banky a k našim.Tam už jsem nebyla skoro týden.To se mi jen tak nestává.!!!K těm svadbám-my se brali před 8.roky!!
Frčí nám 9.A v létě slavíme 13.let od seznámení.Jééééžiši,toto letí.....at to někdo zabrzdííííí!To je neuvěřitelné.Ještě to mimčo.Jsem nějak dobře naladěná,to bude tím odjezdem zítra na hory a taky už nemám to špinění-takže ta ovu to byla na tuty.Trvalo to slabé 2 dny.Dneska je už vše ok.Hrozné,co to dělá s psichykou-člověk se pak sám v sobě myšlenkama VRTÁ,CO TO ASI BUDE A napadá ho všelicos.Pak nemáme mít depreeeeese
Tak Vám všem přeji at to utíká v práci dneska fofrem a náááádhenoučkýýýý víkend s manžílkama ,s Vašima polovičkama a zvířátkama a kamarádama.
![]()
Agatko , drzim palce na byt. At to neni ruina, pokud je v trochu horsim stavu, tak se da vzdycky zlepsit, vy ho chcete koupit nebo pronajmout?
Lio - tady je to trochu komplikovanejsi s tema svatbama, kazdy musi mit svatbu na radnici. Ale tam se vetsinou normalne oblika, i kdyz je samozrejme, ze muj manzel mel oblek a ja nejake trochu spolecenske saty, no a pak vetsinou to byva asi tak za tyden je svatba v kostele, ta uz vypada jako ta nase. nevesta v bilem a vsechno to kolem. Ovsem ta uz neni povinna a muze se vlastne slavit kdykoliv, za mesic, za rok, za deset let, takze je docela legrace, kdyz se nejaci manzele rozhodnout treba na stribrnou svatbu, ze si to konecne oslavi v kostele. ![]()
Ajajo - a rikali, kdy bude to auto v poradku? Tak me napada, ze to nase uz je odepsane, asi budeme muset koupit nove
coz je teda pekna palka
![]()
zdravim ![]()
prave jsme prijeli,byli jsme se informovat o uveru a rovnou do realitky ke zname,na jeden bytecek uz se jdeme podivat v utery,ale jeste budu obvolavat jine,chceme dobrou lokalitu,abysme mohli se psem a s kocarem pak vklidu jezdit
ja pochazim kousek od usti,nasi tam maji barak,tak tam by se mi to libilo nejvic,tak uvidime ![]()
jinak moje gyndarka mi dela ster na chlamidye a jeste nake veci pravidelne kdyz mi dela stery,protoze vi co vsechno je u nas na oddeleni za potvory a navic uz mam skoro pul roku bolesti v podbrisku a nemuzou prijit na to proc to je tak mi je dela opakovane,ale predtim tam nic nebylo,je docela mozne ze jsem je chytla na gynde,od ted si budu kupovat jednorazova zrcadla.
takze nevim,treba vam je doktor dela ale proto ze jsou negativcni tak se o tom nezminuje?zkuste se zeptat,za top nic nedate,ja to mam jako zdravotnik blby,kdyz jsem iniciativni jsou doktori hned u vytrzeni,at se teda lecime sami,kdyz vime jak a co:)no znate to,jsou na to svoje doktorstvi psyni!zdeniku-nic proti tobe ![]()
jinak bydlenicko kupujeme,protoze bydlime v pronajmu, a uz chceme neco sveho,aby jsme si to mohli udelat podlenasich predstav a hlavne neco vetsiho,u nas je nejhorsi,ze pritel je profesionalni hokejista a nevime nidky kde budeme,ale ted snad tady podepise zase smlouvu na tri roky,nebo pujdeme holt jinam,ale to bysme byt stejne tady koupily,chci se sem vracet,kdyz tady mam rodinu,a jelikoz pritel je z vysociny,tak tam postavime barak,az na nej budou penize,chce se tam totiz jedno vratit a ja s tim jeste nejsem tak smirena,ale casem to snad zkousnu,vzdyt je to od nas jen 220km ![]()
jste tu nekdo?ja jedu za chvili s mamcou a neterinkou do carefouru.