Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je v klidu! Musíš mít živnou půdu pro mimi! ![]()
Nikduška je taky prcek, měří 160 cm. Psala to tu!
ja si rikam ze jestli to proste musi byt abych ztloustla tak pro mimi to udelam a pak udelam vse pro to abych to zhubla.
Nikdus,kolik vazis ty?jestli taky 50tak mi to radsi ani nepis ![]()
no holky neni to parada kdyz porad neresime prasky a ovulaci?me to docela pomaha,takhle si povidat o svatbe a tak… ![]()
jo a my budeme mit kolem 50 lidi takze me asi taky bude stacit jedna kaminku musim to nak promyslet
Jo, Kamčo, máš pravdu. Takhle si taky ráda povídám a aspoň člověk tak nemyslí na mimi. I když já poslední dobou nějak na něj nemyslím. Mám nějaké „klidné“ období!
Kami a Nikduš, já vás musím opustit. Jdu si zapít clostil a „zavírám tu krám“. Tak třeba zase zítra, budu se snažit sem juknout! ![]()
Nikduš, tobě dávám ještě jednou jedničku za ten botník! Jsi detektivka! ![]()
Tak dobrou noc a mějte se krásně!
Zatím papa LIO ![]()
pa pa,mej se hezky ja to taky balim,ales uz se chysta do postylky,tak se jdu aspon pritulit,kdyz uz nic jineho ![]()
tak se holky mejte a zase tady AHOJ ![]()
DOBRE RANO,
TAK JSEM SI PRECETLA, CO JSTE TADY ZA TY 2DNY, CO JSEM TADY NEBYLA, NAPOVIDALI A FAKT JSME SI PEKNE POCETLA. UZ TO NEBYLO JEN O BOLESTECH, SPINENI A OVULACI A ATD..........A HNED TADY JE TROCHU VESELEJI ![]()
JA JSEM DNES CELEJ DEN V PRACI A BUDE TADY PEKNA NUDA, TAKZE URCITE TAKY VYPATRAM LIO NA SVATEBNICH FOTKACH
. PROSTE MI TO NEDA, ABYCH SE TAKY NEJUKLA......
JO A JA JSEM TAKY PRCEK, MAM 160CM A VAZIM 52KG. TAKZE JSME SE TADY FAKT PEKNE SESLI ![]()
LIO, FOTKY JSOU MOC PEKNY, SLUSELO TI TO
OPRAVDOVA PRINCEZNA........
Jé holky, já tady spíš jenom čtu, ale vážně pravidelně každý den, tak jsem se nechala zlákat otím povídáním o svatbě, že jsem nakonec na beremese teď taky přihodila pár foteček z naší svatby z loňského léta ![]()
Dobré raníčko,
juká na nás slunko a my si jdeme zamluvit na březen lyže! Hurá, jedeme do Rakouska!!!!!!!Už se moc těším! Vyčistí mi to hlavu od těch mých chmurů ![]()
takže holčiny řeči o svatbách zbožňuju, takže povídejte dál…my jsme měli asi 50 lidí, takže dost, ale nelituju, fakt jsme si to užili a já moje svatební šaty měla až do rána, abych si jich užila, když mi je pak manžílek v noci sundavat, nasmáli jsme se, protože jsem ještě všude měla rýži a tak prostě byla sranda… ![]()
abych se připojila, moje výška 168cm,váha bývala dlouho 54kg, teď jsem s hrůzou zjistila, že 57-58kg, nabírám, doufám, že to není po těch hormonech
Ale přikládám to tomu
![]()
tak pa zatím holky užijte si dnešní sluníčkový den (alespoň u nás) a Lio fakt krásný obrázky sem dáváš, nemáš ještě nějaký svatební nebo těhulkovský
strašně rozveselí
tak papapa
jé Dando, mrkla jsem teď na tvoje fotky, taky kočka ![]()
a víš co? Já jsem taky z Mostu… ![]()
ke komu chodíš na gyndu?
A největší legrace je, že naši svědci se do sebe na naší svatbě zakoukali a teď spolu chodí ![]()
Teď jsem měnila, chodila jsem k dr.Zemánkovi a teď chodím k dr.Krhounkové.
jo a tak trochu znám tvýho manžela, dělá přes počítače viď? A závodně tancoval? Ale fakt jen z doslechu, viděla jsem ho asi jen jednou
jůva chodíme ke stejné doktorce, já k ní nedávno taky přešla ![]()