Propíchnuté vakuové balení masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Aliana
Povídálka 43 příspěvků 10.01.17 17:38
Propíchnuté vakuové balení masa

Omlouvám se za blbý dotaz :mrgreen:,ale stalo se mi, že jsem koupila balíček s kuřecím masem a cestou domů se mi v tašce o něco propíchl. Píšou na něm, po otevření okamžitě spotřebujte. Potřebuju to na zítřejší oběd. Mám to zamrazit a ráno vyndat a rozmrazit, nebo to do zítra v lednici vydrží?
Dík :D

Reakce:
 
neumisa
Neúnavná pisatelka 19376 příspěvků 10.01.17 17:39

V lednici do zítra vydrží.

 
Doe_Jane 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.01.17 17:40

:D :D vydrží

 
Aliana
Povídálka 43 příspěvků 10.01.17 18:10

Dík :mavam:

 
saadet
Extra třída :D 11854 příspěvků 3 inzeráty 10.01.17 18:19

@Aliana vydrzi, ja osobne bych pro klid nalozila do oleje - ten to malinko nakonzervuje ;)

 
Aotearoa
Závislačka 4600 příspěvků 10.01.17 18:29
:lol: :lol:
 
slavuska1
Vesmírná mluvilka 31654 příspěvků 10.01.17 20:00

Mrazit je to zbytečný. já osobně bych to vybalila, a dala na talíř, ať to není v igelitu.

 
eumedon
Extra třída :D 13621 příspěvků 10.01.17 20:07
@Aliana píše:
Omlouvám se za blbý dotaz :mrgreen:,ale stalo se mi, že jsem koupila balíček s kuřecím masem a cestou domů se mi v tašce o něco propíchl. Píšou na něm, po otevření okamžitě spotřebujte. Potřebuju to na zítřejší oběd. Mám to zamrazit a ráno vyndat a rozmrazit, nebo to do zítra v lednici vydrží?
Dík :D
Zítra je „okamžitě“. Rozmrazování trochu trvá a mimoto zmrazení a rozmrazení naruší maso víc, než propíchlý obal za 1 den. V mase totiž při zamrazování rostou krystalky ledu, které při růstu roztrhají buňky a jejich struktury. Proto se tepelně neupravené maso (a vůbec, tepelně neupravené potraviny, jako maso, ovoce, zelenina, houby), které prošlo zmrazením, rychleji kazí. Pokud to zpracuješ zítra, tak to určitě bude zdravější a chutnější, když to dáš do chladničky, ne do mrazáku.
@slavuska1 píše:
Mrazit je to zbytečný. já osobně bych to vybalila, a dala na talíř, ať to není v igelitu.
:pankac:
 Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Nádherná proměna: Kuchyně se díky odborníkům stala skutečným srdcem domova

Paní Jana si ve svém životě prožila mnoho těžkých chvil. Příběh dvakrát... číst dále >

Podzimní čtení: Tyhle knihy vás v klidu nenechají

Podzim je ideální na to uvařit si čaj (nebo nalít dvojku červeného), zavrtat... číst dále >

Články z Expres.cz

Josef Rychtář se zastal Andrey a pustil se do Pomejeho: Zadlužil a okradl i Ivetu!

Andrea Pomeje se dočkala nečekaného zastání. Po vydání článku, v němž jsme... číst dále >

Řepka útočí na Erbovou: Plánovala mě zničit, z mojí smrti by měla zvrácenou radost!

Už 20. listopadu vyjde v pořadí čtvrtá kniha bývalého fotbalisty Tomáše... číst dále >

Články z Ona Dnes

Úsporná variace na svatomartinské menu. Hustá polévka i kuře jako husa

Svatý Martin se k nám sice chystá spíš na bílém bicyklu než na koni, ale... číst dále >

Vánoční divočina podle Konarovské na přehlídce luxusního prádla

Jemné krajky, podvazky nebo průsvitné negližé na těle krásných modelek... číst dále >