Propuštění z vězení po části trestu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím. Zajímá mě jestli s tím někdo nemá zkušenost. Známý dostal 4 roky, a po půlce si může zažádat o propuštění. Má se sepsat dopis pro soud. Vše víme co a jak. Všechno splňuje. Má se kam vrátit, chová se tam ukázněně. Před tímto trestem neměl žádnou podmínku. O propuštění bude žádat za měsíc. Doufám že mu to vyjde. Myslíte, že to záleží na soudci, a nebo ho opravdu pustí, když má zázemí, kde bejt, choval se řádně atd? Četla sem na internetu, že pouští i po třetině, nebo po čtvrtině trestu. Ale nikdo nenapsal zkušenosti..Nemáte někdo? Prosím o anonym.
Myslím, že ho pustí. Soudci jsou tlačeni k propouštění na podmínku,
věznice jsou přeplněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji za názor, a není to třeba na "náladě " soudce? Nebo to musí nějak okomentovat, proč by ho popřípadně nepustily?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zrovna nedavno jsem se bavila s kamaradkou jeji pritel je taky myslim na
podobnou dobu zavreny, chce zazadat o predcasne propusteni. Rikala ze potrebuje
trvale bydliste (bude prihlasen u ni), pak nejake razitko ze ho chteji
zamestnat a jeste ze za dobre chovani v tom vezeni dostavaji nejake body nebo
co tak to se snad taky pocita. Snad jsem na nic nezapomela kdyztak dam jeste
vedet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jaelisa píše:
Zrovna nedavno jsem se bavila s kamaradkou jeji pritel je taky myslim na podobnou dobu zavreny, chce zazadat o predcasne propusteni. Rikala ze potrebuje trvale bydliste (bude prihlasen u ni), pak nejake razitko ze ho chteji zamestnat a jeste ze za dobre chovani v tom vezeni dostavaji nejake body nebo co tak to se snad taky pocita. Snad jsem na nic nezapomela kdyztak dam jeste vedet
Ano, takhle nějak to je. Jeden „známý“ to má taky tak, ale také prý záleží na soudci. On už totiž žádal o půlku, ale jelikož tam už nepracuje jistá soudkyně, která na půlku propouštěla téměř každého, tak měl jaksi smůlu. Teď je tam údajně jiný soudce a ten je přísnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jste hodne, děkuji. Chování má velmi dobré, se všema
spolupracuje..A teď si teprve poprvé bude žádat o půlku..Tak jsem hrozně
zvědavá a hrozně mu držím palce. Bohužel si taky myslím, že to bude jen
v soudci. Tak snad bude v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@jaelisa a pustily ho?
Prý když to u soudu vyjde, tak ten samý den může ještě domů
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@jaelisa a pustily ho? Prý když to u soudu vyjde, tak ten samý den může ještě domů
Teprve za pul roku budou zadat, jen se zatim pripravuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@jaelisa a pustily ho? Prý když to u soudu vyjde, tak ten samý den může ještě domů
Ano, pokud ho soud pustí, tak ho převezou zpět do věznice a ještě tentýž den jej propustí. Je dobré, pokud ho někdo vyzvedne přímo u věznice, jsou z výkonu trestu hodně odtržení od reality. Jinak pokud odsouzený má trvalé bydliště, doklad o tom, že má v civilu zaměstnání a prohlášení rodiny, která se o něj pro začátek postará, tak ho pustí. Do týdne po propuštění z výkonu trestu se musí hlásit u kurátora v místě svého bydliště a v období prvních půl roku po propuštění do místa trvalého bydliště přijede Policie ČR za účelem zjištění, zda podmínečně propuštěný vede řádný život. Kamarádce přeji hodně štěstí a psychické pohody, neb začátky po propuštění odsouzeného jsou hodně složité než se zaběhne do reálného života.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ano, pokud ho soud pustí, tak ho převezou zpět do věznice a ještě tentýž den jej propustí. Je dobré, pokud ho někdo vyzvedne přímo u věznice, jsou z výkonu trestu hodně odtržení od reality. Jinak pokud odsouzený má trvalé bydliště, doklad o tom, že má v civilu zaměstnání a prohlášení rodiny, která se o něj pro začátek postará, tak ho pustí. Do týdne po propuštění z výkonu trestu se musí hlásit u kurátora v místě svého bydliště a v období prvních půl roku po propuštění do místa trvalého bydliště přijede Policie ČR za účelem zjištění, zda podmínečně propuštěný vede řádný život. Kamarádce přeji hodně štěstí a psychické pohody, neb začátky po propuštění odsouzeného jsou hodně složité než se zaběhne do reálného života.
Kočko, on je to můj bývalý a tak nějak si spolu píšeme ..Rozešli sme se, pak udělal jednu věc, kvůli
které tam je. Takze myslíš, že je velká šance, že ho pustí?
zaměstnání před tím, než tam šel neměl.
Bydlí v rodinným baráku. Jeho rodina ho podporuje a jsou právě schopný mu
všechno zařídit. V tom dopise, že ho chtějí mít doma a pomoc mu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Greenknight píše:
A co provedl? To take snad hraje roli?
Drobnost, jen pokus o loupeznou vrazdu pantaty z Holic. S udalostmi
v Sarajevu to nema absolutne nic spolecneho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Častý sex - problémy s intimní partií
- 4,5mesice a časté buzení
- Častá bolest v krku co to způsobuje
- Jak často by se měly provádět odběry krve v těhotenství?
- Jak často jste převlékali miminko?
- Příteli se vrátila přítelkyně z vězení
- Časty hlad a chuť
- Častý pásový opar - lék na bolest
Zdravím. Zajímá mě jestli s tím někdo nemá zkušenost. Známý dostal 4 roky, a po půlce si může zažádat o propuštění. Má se sepsat dopis pro soud. Vše víme co a jak. Všechno splňuje. Má se kam vrátit, chová se tam ukázněně. Před tímto trestem neměl žádnou podmínku. O propuštění bude žádat za měsíc. Doufám že mu to vyjde. Myslíte, že to záleží na soudci, a nebo ho opravdu pustí, když má zázemí, kde bejt, choval se řádně atd? Četla sem na internetu, že pouští i po třetině, nebo po čtvrtině trestu. Ale nikdo nenapsal zkušenosti..Nemáte někdo? Prosím o anonym.