Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
jo, jo, všichni jsou troll, jen Luděk je letadlo
@MartinaIrena píše:Asi tak.
@MartinaIrena píše:
Ok, tak mi dohledej třeba tu diskusi, jak jsme se nasmali drahým kabelkami. A odkaz očekávám do 10 minut, ty chytroline.
To bych tu diskuzi musel znát, abych věděl, co mám hledat. Jen google diskuzí o kabelkách najde spoustu, s vaší účasti několik, takže je nutno vědět, co hledat. Místo přehazování své neschopnosti na druhé se naučte hledat jak na emiminu, tak přes google, najdete si pak cokoliv, co najít chtít budete. Dál vás nebudu krmit, trollko. ![]()
Luděk
@Liberalissima píše:
A jako třešničku na dortu vynadají normálním dlouhodobým diskutujícím, že odhalením trolla se odklonili od tématu diskuze, to jsem si skoro učůrla smíchy
Dočítám si a ![]()
PS: co to máš za podivnou ikonu? Jsem tě nemohla poznat. 🤭
@Vztahový expert píše:Říká troll a reinkarnovaný nick. Jinak samozřejmě si prohlížeč nastavit umím, stejně jako afinitu procesoru či prioritu běžícího vlákna, ale to nic nemění na tom, že tenhle web je trošku amatérština a nemělo by být nutné tyhle věci vůbec řešit.
Naučil jsem se je už na střední škole, v době vytáčeného spojení, a u základů jsem nezůstal. Jestli si myslíte, že někoho ohromíte tím, že v příspěvku napíšete něco o kódu, tak se pletete. Zvlášť když ve stejném příspěvku na sebe prásknete, že si neumíte prohlížeč nastavit tak, aby vám emimino nezatěžovalo procesor. Ono by se to stavění do role experta, o což se nenápadně snažíte, u těch, kteří vědí, o co kráčí, tím pádem stejně neujalo. Dále na vás nebudu reagovat, protože jste jen jedním z dalších trollů a reinkarnovaných nicků.Luděk
@stinga píše:vypadá to, že nemá čas, hledá kabelkovou diskusi
Jen nevidím důvod, proč bych měl něco dělat za druhé, kteří čas mají, jen nemají schopnosti a viní za to všechny kolem. Vy jste taky známá trollí firma, tak zde na vás dále nebudu reagovat. ![]()
Luděk
@Vztahový expert píše:
To bych tu diskuzi musel znát, abych věděl, co mám hledat. Jen google diskuzí o kabelkách najde spoustu, s vaší účasti několik, takže je nutno vědět, co hledat. Místo přehazování své neschopnosti na druhé se naučte hledat jak na emiminu, tak přes google, najdete si pak cokoliv, co najít chtít budete. Dál vás nebudu krmit, trollko.Luděk
Aha, takže nic. Tak si nech své chytré rady, Luďo. No, to je právě to, co jsem psala, že když si nepamatuješ přesný název diskuse, tak si neskrtnes. Ačkoliv jsi tam přispíval. Hrabat se ve svých příspěvcích hodiny, stahovat je někde bokem, na to fakt nemám čas ani morál.
@Vztahový expert píše:
Jen nevidím důvod, proč bych měl něco dělat za druhé, kteří čas mají, jen nemají schopnosti a viní za to všechny kolem. Vy jste taky známá trollí firma, tak zde na vás dále nebudu reagovat.Luděk
@Vztahový expert píše:
Jen nevidím důvod, proč bych měl něco dělat za druhé, kteří čas mají, jen nemají schopnosti a viní za to všechny kolem. Vy jste taky známá trollí firma, tak zde na vás dále nebudu reagovat.Luděk
Podle tebe je ale vetsina stalych uzivatelek troll.. Jeste ze sem prisel novacek ktery nas tady porovna. ![]()
@Vztahový expert píše:
Viděl jste smlouvy, že víte, kolik utrácí? Nebo jen používáte inzerenty jako prostředek k tomu, abyste si kopnul do tohoto webu? Spíš to druhé, že?Luděk
Luďku, prozradím ti malé tajemství, když už jsi takový borec na html, tak si sám zjistíš zdroj inzerce a pak následně i ceny. Ale jestli chceš ze sebe dělat dál troubu, tak prosím. Mám ještě jedenáct minut čas.
@Zumpa píše:
Luďku, nauč se alespoň základy mechanizmu vyhledávání Google a zjistíš, že píšeš kravince.
@Zumpa píše: Říká troll a reinkarnovaný nick. Jinak samozřejmě si prohlížeč nastavit umím, stejně jako afinitu procesoru či prioritu běžícího vlákna, ale to nic nemění na tom, že tenhle web je trošku amatérština a nemělo by být nutné tyhle věci vůbec řešit.
Vy často a rád píšete, že druzí píšou kravince, že něco nefunguje, ale už nikdy nenapíšete důvody, proč tomu tak je. Totéž pro tu amatérštinu. Ale obecné řeči o kódu, mechanismech atd., ty vám jdou. Kdyby mělo dojít na konkrétnosti, tak se nechytáte a ještě by se mohlo stát, že vás někdo přistihne u toho, jak vůbec nevíte, o čem tu rádobyznalecky píšete. Typický postup pro kverulanty, kteří sami nic neumějí, ale rádi si zanadávají. Sakra, teď krmím trolla, i když jsem psal, že už nebudu. Tak od přístě. ![]()
Luděk
@MartinaIrena píše:
Aha, takže nic. Tak si nech své chytré rady, Luďo. No, to je právě to, co jsem psala, že když si nepamatuješ přesný název diskuse, tak si neskrtnes. Ačkoliv jsi tam přispíval. Hrabat se ve svých příspěvcích hodiny, stahovat je někde bokem, na to fakt nemám čas ani morál.
Ne, není nutné znát přesný název diskuze, stačí si pamatovat, o čem přibližně byla. Což já nevím, protože jsem tu diskuzi nikdy neviděl.
@Jemako píše:
Podle tebe je ale vetsina stalych uzivatelek troll.. Jeste ze sem prisel novacek ktery nas tady porovna.
jo, jo, experta jsme tady potřebovali jako prase drbání
@Vztahový expert píše:
Vy často a rád píšete, že druzí píšou kravince, že něco nefunguje, ale už nikdy nenapíšete důvody, proč tomu tak je. Totéž pro tu amatérštinu. Ale obecné řeči o kódu, mechanismech atd., ty vám jdou. Kdyby mělo dojít na konkrétnosti, tak se nechytáte a ještě by se mohlo stát, že vás někdo přistihne u toho, jak vůbec nevíte, o čem tu rádobyznalecky píšete. Typický postup pro kverulanty, kteří sami nic neumějí, ale rádi si zanadávají. Sakra, teď krmím trolla, i když jsem psal, že už nebudu. Tak od přístě.Luděk
Jsem tebou zcela překrmen. Ještě 3 minuty a půjdu to vyběhat ![]()
@Zumpa píše:
Jsem tebou zcela překrmen. Ještě 3 minuty a půjdu to vyběhat
tak to máš dobré, já ty žvásty asi půjdu vyblít ![]()