Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33847
22.1.24 10:34
@Klopotkova píše:
Luďku, pro vás jako psychologa tady to panoptikum musí být úžasný studijní materiál stejně, jako pro moji známou, která je též psycholog, provozuje soukromou praxi a tady to od jara minulého roku sleduje. Občas mi podá report a většinou se shodneme a nestačíme se divit, jakých zvěrstev jdou lidé někdy schopni.

Tak to asi čumí, když tady čte, co sem píšeš ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2443
22.1.24 10:37
@Klopotkova píše:
Jasně :mrgreen:, on je žena a já jsem muž, o čemž se tady roky spekuluje v diskusích a různých uzavřených skupinách.
Já si věřím tomu, čemu chci. Hýčkat si tady nikoho nepotřebuji. K čemu by mi to mělo být dobré?
Ty mě nějak monitoruješ, víš o každém mém příspěvku na em, že můžeš tvrdit, že se mnou nikdo nesouhlasí? Odvážné tvrzení. :mavam: :lol:

Ne, ale kdykoliv na tebe někde narazím, je mi jasné, která bije. Ostatně, ty mi nijak zvlášť nevadíš, ale ten tvůj nový kámoš otrava je fakt na pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
22.1.24 10:37
@arinecka píše:
Tak to asi čumí, když tady čte, co sem píšeš ty :think:

Já myslím, že ten se z toho ještě nepobral. Na pochopení myšlenkových pochodů některých uživatelek zde, mu nepomůže žádná škola :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33847
22.1.24 10:43
@Marki1985 píše:
Já myslím, že ten se z toho ještě nepobral. Na pochopení myšlenkových pochodů některých uživatelek zde, mu nepomůže žádná škola :mrgreen: :mrgreen:

Ja myslela tu jeji kamosku psycholozku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
22.1.24 10:45
@arinecka píše:
Ja myslela tu jeji kamosku psycholozku :mrgreen:

Tak třeba ji má jako studijní materiál. Člověk se pořád učí 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 10:54
@Roxy ivka píše:
Ne, ale kdykoliv na tebe někde narazím, je mi jasné, která bije. Ostatně, ty mi nijak zvlášť nevadíš, ale ten tvůj nový kámoš otrava je fakt na pěst.

To, že s ním názorově v něčem souhlasím znamená, že je můj kamarád? Další taková, která žije e-miminem. Já si tady kamarády nehledám a o přátelství tady nestojím s nikým.

• Citovat
  • Upravit
33847
22.1.24 11:06
@Marki1985 píše:
Tak třeba ji má jako studijní materiál. Člověk se pořád učí 😂 😂 😂

Kdo ví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 11:11
@Marki1985 píše:
Tak třeba ji má jako studijní materiál. Člověk se pořád učí 😂 😂 😂

Tak to má hlavně tady tu sebranku, kde si někteří uživatelé vymýšlejí, domýšlejí a překrucují fakta.

• Citovat
  • Upravit
2443
22.1.24 11:26
@Klopotkova píše:
To, že s ním názorově v něčem souhlasím znamená, že je můj kamarád? Další taková, která žije e-miminem. Já si tady kamarády nehledám a o přátelství tady nestojím s nikým.

Jen si tady kolem sebe kopej jak chceš, stejně ti to nikdo nežere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
22.1.24 11:27
@Klopotkova píše:
Tak to má hlavně tady tu sebranku, kde si někteří uživatelé vymýšlejí, domýšlejí a překrucují fakta.

Hele a když máš tu kamarádku psycholožku, můžeš se ji zeptat, co je to za chorobu vidět všude trolly? :mrgreen: azda to jde léčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 11:30
@Roxy ivka píše:
Jen si tady kolem sebe kopej jak chceš, stejně ti to nikdo nežere.
:mrgreen: Ty jsi začala psát lži, já ne. Já jsem s tebou konverzaci nezačala. Žere nežere, opět ukazuješ to, že tady tím vším strašně žiješ, řešíš nějaká přátelství a to, kdo komu co jak ty píšeš žere nebo nežere :P :mrgreen: :mavam:.
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.1.24 11:57

Dnes opravdu musím ocenit @admin, že to tu pečlivě hlídají. Žádná Beruška/Andromeda. 👍

• Citovat
  • Upravit
25128
22.1.24 12:14
@sirikit píše:
Zde konkrétně velmi oceňuji ten výrazný avatar. :srdce: :palec:

Nenapovidat prosím 🤫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
22.1.24 12:15
@Magical-eyes píše:
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovat :pankac: Členové jen prověření uživatelé a na doporučení 8)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21496
22.1.24 13:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie