Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
@LucaLuca No taky jsem na to koukala. Ale psaly tam o vydědění všechny a původní příspěvek je upraven, tak mi to přijde, jestli to vydědění tam prostě nebylo zmíněno.
Aha. Myslím, že jsem to četla hned, jak to bylo nové, ale ruku do ohně za to samozřejmě nedám. Avšak zakl. několikrát připomněla, že příspěvky jsou mimo téma, a pořád to bylo stejné. Pořád o vydědění…
Vy soutěžíte, kdo toho víc nakecá, jo?
@RadkaCh píše:
Ha, tak to mám velkou výhoduJá jsem teď ráda, když vůbec někam dolezu, takže tady budu moct vypisovat aaaaž do hallelujah
Tak to moc nepřeháněj
![]()
@LucaLuca Krasavica se začala ráno kasat, že mě za chvíli dožene, tak jí to musím znepříjemnit ![]()
@LucaLuca píše:
Aha. Myslím, že jsem to četla hned, jak to bylo nové, ale ruku do ohně za to samozřejmě nedám. Avšak zakl. několikrát připomněla, že příspěvky jsou mimo téma, a pořád to bylo stejné. Pořád o vydědění…
Vy soutěžíte, kdo toho víc nakecá, jo?
Ne
Jen jsme si ráno dělaly srandu, že už @RadkaCh dotahuji s příspěvky… A ona říkala, že už jen kousek, že to do večera mám
A nemám
![]()
@RadkaCh píše:
Tak já myslím, že @admin by měli mít přístup k původním příspěvkům, a mohli by nám osvětlit, jestli se tam vydědění nějak zmínilo, nebo jestli tam byly všechny do jedný tak natvrdlý
To asi jedině.
@Krasavicaa píše:
Tak to moc nepřeháněj![]()
![]()
Do pr.dele, kde jsou moji ďáblíkový smajlíci?
No tak to nepřežiju
Hmm, tak na tebe nemám jak zareagovat
![]()
@LucaLuca píše:
@Krasavicaa Tak furt nebreč.
Jéé, ona dělá cíťu. Za pár dní mě minimálně o kilo ![]()
Tady ale vůbec nejde o njaké slovo v diskuzi, ale o to, že když je někdo vzteklý a sprostý, tak si to má odpustit a řvát doma třeba na chlapa.
@RadkaCh píše:
Tss, já mám housky. Heč@Krasavicaa Co máš za hnusnou roládu?
Já chleba, guláš, chilli con carne, linecký a nakládanej hermelín
![]()
Se nějak smrskla, svině ![]()
Ha, tak to mám velkou výhodu
Já jsem teď ráda, když vůbec někam dolezu, takže tady budu moct vypisovat aaaaž do hallelujah