Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak jsem nakoukla a taktéž - nic. Ale u nás bychom se s tím tak nepárali, prostě by dítě psalo: není jasný příbuzenský vztah a jede se dál.
Dej pak vědět, jestli se dozvíš rozuzlení, jsem zvědavá ![]()
@hanka.br. píše:
Tak na to, jak jsi strašně unavená a hotová, tak na jedy máš síly dost. Píšeš kraviny, na kraviny se ptáš a když se ti ty tvoje kraviny někdo vysvětluje, ještě jsi hustá.
Jejda, vy učitelky máte fakt dost. To jsi tak háklivá, když si z tebe někdo vystřelí? Nebo vyhořelá? Hele, chápu, že ty online hodiny vám už asi lezou na mozek, ale, fakt to rodiče mají těžsí, než vy. Já přijdu domů po dvanáctce z nemocnice a kontroluji úkoly, případně vysvětluji nové učivo, protože se hodiny stále sekají. Hele, přidali vám, tak se usmívej
@aquarian píše:
Tuším, že „se ti někdo vysvětluje“ asi taky nebude moc v souladu s gramatikou.Jen malý feedback.![]()
V pohodě, já s upozorněním na chybu nemám problém.
@Anonymní píše:
Tak jsme to napsali takto :
- Zemřelý manžel Marty byl Markův prastrýc
- Honza je Romanin švagr
- To nevím, jak se říká vnukovi, babiččině sestře.
4 ) Matěj je Anin bratranec
- Marta je Matějova sestra
- Alice je Markova sestřenice
A kdy budete vědět řešení? Dej pak vědět, taky jsem zvědavá ![]()
@AnastazieB píše:
A kdy budete vědět řešení? Dej pak vědět, taky jsem zvědavá
Teď ji to dcera posílá, takže, snad zítra se dozvíme, jaké jsme obě šišky ![]()
@Anonymní píše:
- Honza je Romanin švagr
Mozna, kdyz to postavis takhle, ne?
@Anonymní píše:
- Honza je Romanin švagr
Marta je Matejova teta
Alice a Marek jsou vlastňata, bratranec a sestřenice jsou jejich rodiče
Marta je Markova prateta
Příspěvek upraven 12.01.21 v 20:52
@Anonymní píše:
- Honza je Romanin švagr
Pokud by teda byl Matěj syn Elišky, tak
Ne?
@Anonymní píše:
Jejda, vy učitelky máte fakt dost. To jsi tak háklivá, když si z tebe někdo vystřelí? Nebo vyhořelá? Hele, chápu, že ty online hodiny vám už asi lezou na mozek, ale, fakt to rodiče mají těžsí, než vy. Já přijdu domů po dvanáctce z nemocnice a kontroluji úkoly, případně vysvětluji nové učivo, protože se hodiny stále sekají. Hele, přidali vám, tak se usmívej
Já se ti divím, že po té šichtě v nemocnici máš energii na to dělat úkoly osmákovi. Ale jinak klobouk dolů před vámi (zdravotníky) a omlouvám se. Moje ironie nebyla na místě - i když s tím kopytem jsem to zle nemyslela. Ale máš pravdu, deformace v tom jistě bude. Děkuju za tvou práci a hodně sil ![]()
Jsem si vzpomnela, jak neter nekdy ve ctvrte tride donesla ukol, ze maji vymyslet slangova ci vulgarni slova ke slovum v zadani.
Par jich bylo jasnych. Ale teda artista (rodina dala dohromady komediant nebo cirkusak) a krychle (tam nenapsala holka nic) staly opravdu za to. Pani ucitelka to detem jeste nezapomnela oznamkovat.
K te krychly pry mela napsat „kostka“. ![]()
Tak já vám tam vnesu chaos! Myslím si, že Anny manžel je Petr a ta Marta je Anny tchyně. Pak by zemřelý manžel byl Markův dědeček. Honza a Romana bratranci, Marek je vnuk Marty, Matěj Anny švagr, Marta je Matějova tchyně. Alice a Marta jsou sestřenice.
@hanka.br. píše:
V pohodě, já s upozorněním na chybu nemám problém.
To možná ani ostatní
@hanka.br. píše:
Já se ti divím, že po té šichtě v nemocnici máš energii na to dělat úkoly osmákovi. Ale jinak klobouk dolů před vámi (zdravotníky) a omlouvám se. Moje ironie nebyla na místě - i když s tím kopytem jsem to zle nemyslela. Ale máš pravdu, deformace v tom jistě bude. Děkuju za tvou práci a hodně sil
Jé, Hani, klobouk dolů, tohle jsem fakt nečekala a vážím si to od tebe. Víš, dcery se učí dobře, ale, někdy si prostě neví rady, takže se obrátí na mě. Ale já už hodně zapomněla, jako nedávno, musela jsem si znovu zopakovat druhy vedl. vět apod. Nebo tápu ve fyzice, takže jsem věčně nalepená na youtube, kde to učitelé skvěle vysvětlí a já to pak vysvětlím dceři. Chci, aby nedopadly, jako já, která musí, na stará kolena, dodělávat VŠ, aby měla v práci vyšší třídu a tím i více peněz, poněvadž jsme zůstaly samy. Děkuji za tvá slova, Hani
Koukam, ze nikdo stale moc nevi, tak napoveda… obe rodiny jsou propojene, takze logicky Marty zesnuly manzel byl Petr, bratr Romany. Pak uz staci jen nakreslit strom a vyvodit pribuzenske vztahy mezi sebou
nechapu, co je na tom tezkeho ![]()
@Kacenka.k8 já si myslím, že Petr je manžel Anny a Marta je matka Romany, nikde není napsané, že je matkou Anny, ale babičkou Alice.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.