PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
20.11.07 21:04

Ne, jsem blbá, ale v jakém pořadí je máš?

No dobrý, nejdřív tady dva dny nejsem a teď se tu bavím sama se sebou. Radši jdu do hajan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.11.07 21:12

Knoflice , ja jsem tady taky :) … ale nevim co psat :) … prolivam se znovu tim malinikem, prave jsem dozehlila - jeste mi tedy neco zbylo na zitrek, ale v pohode …

KalinkoIvco , to je asi dost zvlastni pocit, vedet termin … vse dobre dopadne, budeme moc drzet palce :!

holky dobrou, jdeme se valet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.11.07 21:15

Katko , no jo, taťka o tom neví… :oops: :lol:

Už jdu taky do hajan …

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.11.07 21:21

No zas ještě nespím. Dneska v noci jsem od 2 do 5 nespala a přemýšlela, co bych tak mohla. Hlavně u toho nesvítit. Je k nám vidět od mých rodičů a mamka by se mohla poděsit.
Takže dneska se tu ještě musím unavit. :lol:

Aluško, Ivčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 21:24

holkýýýý,já taky nespím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.11.07 21:28

Já jsem tady taky :) . Já mám vždycky problém usnout, nejlépe se mi spí až k ránu a dopoledne…

No jo, Katko , už to není, co to bývalo, pupek je větší než prsa… Teď se mi zdálo ve snu, jak už jsem po porodu a zase krásně štíhlá. To bylo pěkné… :) . Akorát to asi tak nebude :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 21:30

Ahoj Ivčo
To ti závidím,že víš,kdy budeš mít malého u sebe. :oops: Já bych to taky raději chtěla vědět. Nemám ani trochu ráda nejistotu.

Katko ,kdyby jsme měli auto a jednodužší hlídání,tak už by jsem taky dávno jeli.Ale tak jsme čekali,co bude. :wink: No kdyby se to nezačalo zase prodlužovat,tak by jsme už volali.Ještě tak čtvrt hoďky a jeli by jsme. Teď má Martin celý týden noční,tak doufám,že mě to chytne (pokud mě to chytne) někdy během dne. Nejlépe tak zítra v 10 hodin? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 21:33

Ahoj Baruš
Neboj,ty budeš brzo znova fit. :wink: Ty jsi štíhlá i s tím bříškem.Vždyť nic jiného ani nemáš.Myslím tím tuky. :wink: Po porodu budeš mít jen velká prsa. To já jsem už takhle „velká“ všude. :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.11.07 21:39

Jiřko , já to mám právě zrovna teď s tím hlídáním nic moc a Jenda mi naplánoval podle šichet, kdy můžu a kdy ne. Kdyby byl doma, tak tu taky nevysedávám, má noční.

No jo, na hubnutí po porodu se taky těším :roll: Teď taky např. nemusím zatahovat břicho, když vím, že se někdo dívá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 21:43

Katko ,ty jsi během kojení hubla?Já ani za nic.Ani když jsem téměř nejedla (u Kuby).Mě začne konečně trochu váha klesat až asi půl roku od úplného konce kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.11.07 22:06

Jo, já jsem zhubla, ale jak jsem přestala kojit, tak to šlo nahoru :roll: Uvidíme, jak se podaří teď. Už se mi myslím chce spát hodně, tak se mějte :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 22:13

Tak dobrou holky.
Já sice ještě nejdu,ale zavírám to tu. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.11.07 08:01

Krásné ránko,

tak koukám, že jsem tady první :lol:

Teda Ivčo co to tady čtu :wink: , moc na Tebe budeme myslet a v pondělí to všechno dobře dopradne :)

Dnes jsem chytla trošku depku, páč nemám ještě dokoupený všechny věci, nemám zabalenou tašku a o Vánočních dárcích ani nemluvím :cry:

v 10 jdu naposledy na KO k doktorovi a příští týden už do porodky :lol:

Tak jsem dosnídala a jdu něco dělat…jo a jinak noc jsem měla taky úžasnou, včera jsem si dala na obídek kuřecí salát a byla tam paprika no a můj žaludek to asi v 11 v noci už neunesl :roll: 8O

Tak zatím papa a po KO se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.11.07 08:02

Dobré ránko maminky.

Ivčo budu na tebe moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.11.07 08:26

Dobré ráno!
Ivčo, taky tiše závidím. Jinak taky se snažím každý den udržovat maximální pořádek, aby nemuseli moc uklízet, kdyby něco. Mám z toho potom večer dobrý pocit, že klidně usnu - téměř okamžitě - třeba v osm.
Jo a omlouvám se - nevím kdo - někdo se mě ptal, jestli jsou holky dvojčata. Tak Bára má 9 a půl roku a Venda má 5. Takže nejsou. Ale docela se podobají.
Jsem moc zvědavá mamky, kdo bude první !! :lol:
Hezký den a úspěšné kontroly. Já jdu až v pondělí - po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí