Poradna duly
Jana Čurdová
Ne, jsem blbá, ale v jakém pořadí je máš?
No dobrý, nejdřív tady dva dny nejsem a teď se tu bavím sama se sebou. Radši jdu do hajan ![]()
Knoflice , ja jsem tady taky
… ale nevim co psat
… prolivam se znovu tim malinikem, prave jsem dozehlila - jeste mi tedy neco zbylo na zitrek, ale v pohode …
KalinkoIvco , to je asi dost zvlastni pocit, vedet termin … vse dobre dopadne, budeme moc drzet palce ![]()
holky dobrou, jdeme se valet
Katko , no jo, taťka o tom neví…
![]()
Už jdu taky do hajan …
Pa I.
No zas ještě nespím. Dneska v noci jsem od 2 do 5 nespala a přemýšlela, co bych tak mohla. Hlavně u toho nesvítit. Je k nám vidět od mých rodičů a mamka by se mohla poděsit.
Takže dneska se tu ještě musím unavit. ![]()
Aluško, Ivčo ![]()
Já jsem tady taky
. Já mám vždycky problém usnout, nejlépe se mi spí až k ránu a dopoledne…
No jo, Katko , už to není, co to bývalo, pupek je větší než prsa… Teď se mi zdálo ve snu, jak už jsem po porodu a zase krásně štíhlá. To bylo pěkné…
. Akorát to asi tak nebude
.
Ahoj Ivčo
To ti závidím,že víš,kdy budeš mít malého u sebe.
Já bych to taky raději chtěla vědět. Nemám ani trochu ráda nejistotu.
Katko ,kdyby jsme měli auto a jednodužší hlídání,tak už by jsem taky dávno jeli.Ale tak jsme čekali,co bude.
No kdyby se to nezačalo zase prodlužovat,tak by jsme už volali.Ještě tak čtvrt hoďky a jeli by jsme. Teď má Martin celý týden noční,tak doufám,že mě to chytne (pokud mě to chytne) někdy během dne. Nejlépe tak zítra v 10 hodin? ![]()
Ahoj Baruš
Neboj,ty budeš brzo znova fit.
Ty jsi štíhlá i s tím bříškem.Vždyť nic jiného ani nemáš.Myslím tím tuky.
Po porodu budeš mít jen velká prsa. To já jsem už takhle „velká“ všude. ![]()
Pa pa J.
Jiřko , já to mám právě zrovna teď s tím hlídáním nic moc a Jenda mi naplánoval podle šichet, kdy můžu a kdy ne. Kdyby byl doma, tak tu taky nevysedávám, má noční.
No jo, na hubnutí po porodu se taky těším
Teď taky např. nemusím zatahovat břicho, když vím, že se někdo dívá ![]()
Katko ,ty jsi během kojení hubla?Já ani za nic.Ani když jsem téměř nejedla (u Kuby).Mě začne konečně trochu váha klesat až asi půl roku od úplného konce kojení.
Jo, já jsem zhubla, ale jak jsem přestala kojit, tak to šlo nahoru
Uvidíme, jak se podaří teď. Už se mi myslím chce spát hodně, tak se mějte
![]()
Tak dobrou holky.
Já sice ještě nejdu,ale zavírám to tu. ![]()
Pa pa J.
Krásné ránko,
tak koukám, že jsem tady první ![]()
Teda Ivčo co to tady čtu
, moc na Tebe budeme myslet a v pondělí to všechno dobře dopradne ![]()
Dnes jsem chytla trošku depku, páč nemám ještě dokoupený všechny věci, nemám zabalenou tašku a o Vánočních dárcích ani nemluvím ![]()
v 10 jdu naposledy na KO k doktorovi a příští týden už do porodky ![]()
Tak jsem dosnídala a jdu něco dělat…jo a jinak noc jsem měla taky úžasnou, včera jsem si dala na obídek kuřecí salát a byla tam paprika no a můj žaludek to asi v 11 v noci už neunesl
![]()
Tak zatím papa a po KO se ozvu.
Dobré ráno!
Ivčo, taky tiše závidím. Jinak taky se snažím každý den udržovat maximální pořádek, aby nemuseli moc uklízet, kdyby něco. Mám z toho potom večer dobrý pocit, že klidně usnu - téměř okamžitě - třeba v osm.
Jo a omlouvám se - nevím kdo - někdo se mě ptal, jestli jsou holky dvojčata. Tak Bára má 9 a půl roku a Venda má 5. Takže nejsou. Ale docela se podobají.
Jsem moc zvědavá mamky, kdo bude první !! ![]()
Hezký den a úspěšné kontroly. Já jdu až v pondělí - po měsíci.