Poradna duly
Jana Čurdová
No ja bych normálně taky asi už jela, aspoň pro kontrolu, jenže jsem nechtěla Verunku po nocích tahat zbytečně a říkala jsem si,že pořád žádná zátka a že je to prostě jiný než má být, tak jsem si nebyla jistá, ale vše jsem nachystala, abych pak jen rychle vyrazila.
teeda tak ty uz po nocich takhle trenujes jo
tak snad mrnous jeste chvilku vydrzi ![]()
jinak holky ja sem chytla nejakou silenou depku vcera, porad brecim. uz mame doma taky tichou domacnost…takze si o nicem nepromluvime…se mu snazim debil pomoct s jednim pruserem…a nakonec dostanu vynadano ja kdyz uz je to skoro vyreseny v jeho prospech tak jsem prestala komunikovat…a dneska rano se me jeste zeptal co mam v planu na vikend..tak sem mu to rekla..prej hmmm oblikl se a odesel. tak rvu zas. ty hormony me znici fakt!! tak asi nakrmim vsechny zvirata a pujdu se projit se psem…a pak zajedu do brna si neco koupit jinak me z toho musi zarucene hrabnout!!!
Krásný den holky,,jujky cancerko tak to tě teda posli pěkně postrašily mno nevím co já bych dělala jsi šikulka,,Já holky zjistila že u nás je nemocnice pro návštěvy zavřená,,epidemie někdo tam leží s prasečí chřipkou,,tak ted nevím zda mě jako vemou když budu rodit snad jo,,ale puss jestli pustí aby byl semnou u porodu toť další otázka
,,tak jak jsem chtěla už rodit tak ted ani ne až bude špitál zase ok,,mikit jujky chlapi jsou někdy fakt ješitní nechápou že už jsme nervozní,,necítíme se,,a snažíme se aby jsme nebyli protivné a oni pak etě klidně odejdou,,drž se beruško klidně se vyplakej ,pust si krásný film,,nebo jdi na tu procházku at přijdeš na jiné myšlenky,,my jsme s puss zatím za dobře tak uvidíme,,snad nám to vydrží,,je batat krásné bříško taky doufám že našemu fifovi těšení na sourozence vydrží
,,jinak žádné další bříška holky???chceme je vidět,,že batat,,cancerko,,???Jani doufám že se to s tou školou nějak povede,,ted to musí být těžké,,chápu,,ale neznamená že když to zvládli jiní musíš i ty,,bo oni nebyli v takové situaci,,nečekal je porod,,a pak starosti o miminko,,ale věřím že po šestinedělí se dobiješ enrgií a škola zase půjde,,tak jdu dělat špagety papa holky ,,pohladtě bříška a petrushka pusinku vojtíškovi ![]()
ahojky holky…
Mikit tak asi opravdu nezáleží zda je mimčo hlavou dolů nebo nahoru. Mě odtékala plodovka od večera, ale bylo to takové minimum, že jsem myslela, že to je nějaký větší výtok. V noci když jsem se převalovala z boku na bok jsem zase cítila mokro,několikrát po sobě… jako takový malý odtok moče…tak mi začalo být jasné, co se děje. Vstala jsem a šla do sprchy místo intimky( kterou mimochodem nosím kvůli výtoku celé těhu) jsem si dala vložku vylezla z vany a šla si chystat tašku do porodnice. Přitom mi odešla hlenová zátka a „čápla“ více ta plodovka …na vložce byla trochu narůžovělá…takže nebylo pochyb… vzbudila jsem manžela , že si volám taxíka a jedu do nemocnice ( Tina si spokojeně chrupkala ) a řekla jsem mu že se nám mičo narodí určo dnes, byl z toho chudák vedle…nedokázal to pochopit…takže jsem mu ještě stihla dát přednášku, že mimčo jaksi bez plodovky ve mně žít nemůže…A plodová voda mi odcházela až do porodu ( pomalu ale odcházela )
Cancerko, tak mne napadlo, že jsem vlastně dva dni před porodem měla tvrdnutí břicha, ale až do bolesti, takže poslíčci… mělo mne to napadnout, že se blíží porod…no ale některé holky uvádí že měli poslíčky hóóóódně dlouho před porodem.
A ještě jedna rada na závěr , ještě chvíli vydrž 2v1.
a jinka vás uklidním, těhu hormony jsou děsný , ale co teprve hormony v šestinedělí a období kojení…taky to stojí zato
, vím o čem mluvím ![]()
Holky no snad by jste nechtěli vidět moje bříško…je minimálně jak v pátým možná šestým měsíci
Každopádně mne mrzí, že jsem si to svoje těhu bříško nestačila vyfotit .
Lucialinko to víš že Vojta dostane hubáka.
Papa všem, držte se, opatrujte se, nechte se hýčkat
Mikitoo
S plodovou vodou neporadím, mně ju museli v porodnici píchnout.
S manžou to máš fakt blbý,když člověk nemůže ani říct,co si myslí.
Nu snad se to vše brzy zlepší.
lucialinko
S tou chřipkou mě taky napadlo,aby nezavřeli některé nemocnice před návštěvama, by mě mrzelo, že za mnou nemůže manžel s Verunkou přijít. Snad k tomu nedojde.
Jinak mám pocit, že se snad proti lidstvu zvířata spikla nebo co, nejprve to byly šílené krávy, pak ptačí chřipka, teď prasečí…co to bude příště?
Jooo a chci taky vidět ostatní bříška, tak foťte a ukazujte.
petrush
Pochopila jsem dobře,že manžel s tebou do porodnice nejel? Měla jsi v plánu ho mít u porodu?
Jinak ti poslíčci opravu můžou být měsíc dopředu a neznamená to žádný nástup porodu, takže jsi fakt nemohla tušit,že už je to tu.
Jinak holky jsem fakt smutnááá
Jsem se vám tu chlubila, jak jsem dokončila obrázek v pokojíčku, dala jsem vám tu odkaz na fotku a nikdo z vás mi to ani trošku nepochválil
![]()
Cancerko, já se hned koukala, ale žádný pomalovaný pokojík jsem neviděla. Byly tam úplně nejrůznější fotky, ale žádný obrázky.
cancerko: taky jsme zapomela reagovat ze tam zadny takovy obrazek nebyl!!!
jinak sme nakonec byli s kine..tak snad to bude dobry a fakt mi jen harasi nervy a hormony ![]()
Holky, tak to nechapu, mě ten odkaz hodí na foto. Tož tu fotku asi vložím přímo…se omlouvám,že vás tu tak kárám,ale mám ráda pochvaly nooo
![]()
Cancerko obrázek je opravdu nádherný
, tak to musí mít Verunka radost
, jak už jsme tu několikrát řekly, ty jsi prostě holka moc šikovná. ![]()
A jinak manžel se mnou nemohl do porodnice hned, protože Tinka spala a nechtěla jsem ji budit ve 4 hod. ráno. Ale než mne sanitkou převezli od nás z porodnice do té specializované na nedonošence-bylo 7hod. ráno a hned jak malá ráno vstala manžel ji odvezl ke svým rodičům a jel za mnou , takže se mnou byl až do té doby než jsem fičela na sál… tam být samozřejmě nemohl, když to byl císař…ale jak mne vezli ze sálu,už byl zase u mne. Takže to celé se mnou absolvoval…dá se říct, navíc věděl hned po porodu,jak se daří malému, všechno lékaři sdělovali jemu , protože já byla po narkóze mimoň. ![]()
Pohla´dte bříška, do konce už vám některým zbývá opravdu jen krůček
papa
A pořád nemůžeme najít ten náš foťák,abych mohla malého vyfotit, on ho totiž manžel převážel sem tam od nás do nemocnice a prý neví kam se mohl podít. Tak se pokusím ho nafotit aspoň mobilem.....
Ahoj mamušky,
svědomitě dočítám Vaše vzkazíky a docela mě teda děsíte-resp. cancerka -prosím Tě nestraš, že by už!-)Mě bylo včera taky naprosto přííííšerně…Křížové bolesti jako sviňa,že jsem myslela že padnu…do toho těžký břicho,jak kdybych tam měla 100kg závaží…nicméně jsem teda statečně dělala jako by nic a lehla si až večer,aby se teda neřeklo…Dnes zatím v poho,takže doufám,že to byl jen včerejší záchvěv…I když to možná bylo také proto,že ráno mužíček „pochtíval“ a trochu jsme tam malou „podraždili“…tak to jsem asi měla za to… ![]()
Mikit: Z těch hormonů si nic nedělej,já myslím,že to máme všechny stejné…-((( Taky jsem na vraždku,hádám se kvůli každé pitomosti,řvala bych při každé sebeméně dojemné situaci…to nevím,co budu dělat až malou poprvé uvidím…já budu řvát jak tygr a asi tak 2roky…
Jsem ráda,že jste to nakonec s drahou polovičkou nějak vyřešili,tyhle nemluví stavy jsou na h…o ![]()
Samozřejmě už nevím, kdo co dál psal,takže se omlouvám-JO, už vím!…-)
Petrushko: Opět opakuji,že jsi neskutečně statečná a máš můj obdiv!Jak jsi to zvládla a ještě ktomu úúúplně sama…fakt nechápu…tak doufám,že teď už je všechno v pořádku a jste doma…
Já byla v pátek na kontrole, test na streptokoka Ok,tak to mi spadlo šutr ze srdce, monitor taky OK,malá je stále hlavičkou dolů,takže bezva a celkově vše v pořádku…Tak uvidíme, co nám řeknou ve čtvrtek v porodnici-to bude maraton…V 8h do poradny,v 9:45 na ultrazvuk, pak do DIA poradny a mezitím ještě odnést dotazník o jméně na matriku+zařídit příjmení bez „-ová“…To jsou taky pitomci-když jsme při šňatku psali ten canc s inicálama apod. tak se tam přece uvádí jaké příjmení budou mít děti,tak jsme tam uvedli že holka i kluk budou mít příjmení v mužském rodě-já ho mám taky bez „-ová“…Teď jsem hledala oddací list kvůli matrice a nenapsali tam u holky ti pitomci to „ová“…kurňa…takže ještě tohle zařídit…a přitom by to mohlo být tak jednoduché, jen kdyby na úřadech seděli trochu duchapřítomní úředníci…chjo…Tak to vidím, že tam budeme min celé dopoledne…V Podolí je věčně narváno,takže 2h skluz žádný problém…a pak mají pauzu na oběd…-((((
Dnes jsem nemohla spát a vstávala už před 7h,takže jsem vyprala pračku,nasnídala se,teď si změřím cukr,pověsím prádlo a hupsnu do auta a frčím do Letňan-sháním boty už asi 14dní a ne a ne natrefit na ty správné…-(((
Mějte krásnou neděli a posílám bříšenkám pusinu!-))))
Holky mě by piclo, včera jsme probírali s manžou jak jsem rádi, že máme Vojtíška a že to všechno nakonec dobře dopadlo a nakonec z manžela vylezlo, že ho te´d začlo trochu mrzet, že Vojtíšek se nejmenuje Martin… no to jsem myslela, že mne omejou, protože já jsem chtěla Martina a on byl proti a te´d začal tak fňukat… jsem mu na to řekla, že jsem se ještě v té porodnici ptala, zda chce aby to byl Vojtěch, pravil, že jo, že nechce Martina… a teď tak obrátí…to je na zabití.
Leninko a v porodnici mi dělali test na cukr a byl v pohodě…
kontrolu mám až po půl roce.
Dobré ránko holky,,už si zase připadám tlustší chichi,,mno jo roste mi pupek jak z vody,,s filípkem koukáme na kdopak to mluví,,tak fifa říká kubík at ide za náma,,říkám musíš ještě počkat,,
,,ale asi se mu to líbí bo se pořád dívá,,mno kéž by jsme měli taky takový rychlý porod jako moly
,,Já cancerko na tom odkazu taky obrázek neviděla až ted je opravdu moc krásný,,máme taky na zdi krtečky,ale já je jen koupila a nalepila,,tak krásně nakreslit bych nedokázala,,petrushko hlavně že manžel dojel a vše stihl,,mno můj je taky martin a chceme dát Kubíka tak doufám že mi to pak taky nevyčte
,,ahojky x leninko,,jujky tak má asi ten sexík něco do sebe hm
..to já bych ted spala pořád,,a to že vemeš auto a jedeš na nákup ti uplně závídím já už nejsem schopna ani to
,,kontrola je v pořádku tak to je dobře,,ve čt máš teda toho hodně uff,,krásný den holky,,
ahoj holky…ja uplne cucim jak vsechny holky co popisujou porod jsou tak v klidu kdyz to prijde…petrush: jeste k tomu kdyz to prislo tkhle brzo a necekane..fakt obdiv…to ja budu na odstrel…ja jak se mi neco deje tak se klepu, brecim, omdlivam a neni se mnou rec
…jeste ze martin je takovej klidas a dycky to zvladne. tak snad zvladne aji toto…doufam ze mu kamaradi dobre poradili ![]()
kde se nam ztratila magdi? uz nepsala nejakej ten den…doufam ze nerodi ![]()
cancerko: krtek paradni ![]()
Petrushko:Tak to je super,že máš cukr v pořádku-tak ono se říká,že 24 h po porodu by se měla cukrovka ztratit-doufám,že i u mě to bude stejné a vyrazím na nějaký ten dortík…hihihi…No manžu bych být Tebou plácla…-)))To si to nemohl rozmyslet ještě v té porodnici?Chjo…to jsou ty chlapi-já ale myslím,že jste vybrali krásní jméno-))) Takže se nic neděje!-)
Mikit:Tak to máš fajn,že hysterák chytá Tebe-u nás je to naopak,já jsem většinou ten kliďas a čím vyostřenější situace,tím jsem klidnější a můj mužíček naopak panikaří…Tak jsejm zvědavá,jestli ve finále do porodnice nezabloudí…hihihi…jestli bych neměla raději přemýšlet o náhradná dopravě…
![]()
A jen tak mimochodem,jak teda vlastně vypadá ta zátka?Jsem z toho lehce nervózní,protože nevím…Výtok je asi normálka u všech/bílý/-i doktorka mi to vždycky na kontrole říká,ale třeba před chvilkou jsem byla na záchodě a najednou ho bylo nějak víc a spíš to vypadalo jako hlen či co-ale bílý…to se mi ještě nestalo…ta zátka má být narůžovělá že? Ty brďo,abych to třeba neprošvihla…Pardón za nechutné detaily,ale nevím jak jinak to popsat…-((( Ono jak se to přeci jenom blížím takže to ž může přijít vlastně kdykoliv že…tak abych věděla a nešla třeba na nákup…
![]()
Btw.včera jsme v alza.cz objednali ventilátor /topení/ do kanclu,dnes jsme ho vyzvedli,přivezli do kanclu,vybalili a plech byl úúúúplně promáčklý…začínám mít podezření,že v té alze je to nějaké podivné…zboží prodávají otevřené,takhle zničené,po 2 měs. se rozbije monitor…tak Vám teda nevím…už jsem neměla sílu tam znovu jet,takže jel manža sám a jsem zvědavá co tam vyřídí-po poslední zkušenosti bych ze sebe musela udělat hysterickou fůrii, všechny seřvat na tři doby a poslat na místa kam běžně cesta nevede…-( Tak jsem zvědavá!-)
Mějte hezké odpoledne-)))
Cancerko, tak krtek je luxusní. Tos malovala od ruky? Nebo byla nějaká šablona?
Holky, Magdi nerodí, jen drbe v listopadový diskusi, bo se tam narodilo další mimčo.
No, já nakonec včera do školy šla a dozvěděla se tam, že 5.12. mám osobně odevzdat tři seminárky a přijít si napsat pět písemek. Takže to fakt nevím jak udělám. Nevím jestli si mám přát být už po porodu a nebo ať tam ještě Káča zůstane. Každopádně tam těch 13 hodin v pátek a 12 v sobotu sedět nevydržím. Mě sere.
No, a už jsem zjistila proč se vlastně v noci nemůžu pořádně obracet. Nebolej mě záda, ale břicho. Respektive podbříšek.