PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
17.11.09 08:27

mikit :lol: ten tvuj chlap je fakt mily :lol: jinak ja z tohoto duvodu do porodnice driv nesla protoze jak tam vidim ty hekajici zenske tak by mi bylo asi zle.. ja mam kontrolu v patek a taky se konecne domluvime na tom cisari. jsem desne zvedava jestli to bude uz pristi tyden nebo az ten druhy.

cancerko taky se mi jednoou zdal takovy sen a to s julinkou, ze vylezla brichem. fuuuj pivo ti nezavidim me se vylila v tasce bandaska s tyden starm cajem tak ji musi jeste vyprat ale v rukach no hrozne se mi chce machat ve vane s tim bachorem. :roll:

tk ted jeste omrknu ten obrazek a pak uz jdu neco delat je tu bordel a mjusime do obchodu pro mouckovy cukr musim nazdobit pernicky. nemate nekdo naky tip? ja jsem delala srdicka a nic jineho nez linka po okraji me nenapada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.11.09 08:29

cancerko super!!!! a jak je to velke?? to by se mi taky libilo do toho noveho bytu a vyborne jste to vyresili promitacem je to dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
17.11.09 09:16

Cancerko, ani jsem ti nestihla pochvalit obrazek, ale vsem jsem ho tady ukazovala a manza se ptal, jaky mi ma koupit barvy :lol: No ja bzch to samozrejme nezvladla, to byl od nej nej nejapny zert.
Jinak doma uz mame fajn pohodicku. Ja jak jsem se posledne nastvala, tak jsem s eprestehovala do detskyho pokoje. Jeden vecer nic, ale ten dalsi uz se manza neudrzel a sel mi dat dobrou noc a i kdyz jsme spolu nemluvili, tak mi masiroval zada a hladil me…no cucela jsem. Kdyz jsem byla vedle nej, pomalu si me ani nevsiml a ted toto. A dalsi vecer prisel a sedel tady 2 hodiny a povidal a povidal…ja uz chtela spat…No, jeste tady jsem a manza za mnou kazdej vecer chodi na pokec a i pres den, pokud se jdu natahnout, tak se chodi ptat (pokud je doma) jestli je mi fajn. Jsem fakt prekvapena. On spi s detma na manzelske a rikal, ze tak trochu pocita s tim, ze tu zustanu do porodu. Pry jestli mam vetsi klid a citimse tu lip, tak ze on to chape. :hug: Nevim, jestli to vydrzim az do porodu, ale decka jsou ted nemocny, tak aspon je ma pohromade a po ruce.
Jinak holky kazdej vecer jsem hrozna a nemuzu se ani v posteli otocit, vsechno me strasne boli…no vsechno, hlavne bricho a klouby. Rano se citim asi tak 2 hodiny dobre a pak padam…Ale byly jsme s kamoskou v Ikei a i kdyz me brzo zacaly bolet nohy, bylo mi celkem fajn. A kupodivu netehotna kamoska byla i vic unavena nez ja :dance:
Jinak mame trable se starsim synem…ma nejaky divny reci a myslenky. Tak jsem ho nechala napsat na A4 co ceka od zivota. Dopadlo to dobre, takze asi fakt jen puberta. Holky to je priserny ta puberta…z pohledu rodice. Ale s tim vas zatezovat nebudu, mate deticky maly nebo jeste v brisku, tak si to uzivejte :palec: :palec: :palec: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
17.11.09 09:17

batata: No nakonec jsem se na ten porodní plán neptala :))) Jedinou informaci, kterou jsem chtěla, řekla ta PA sama = kdo chce epidurál, říct hned na příjmu. Vezmou ti krev, prej ty testy trvají hodinu a půl..takže budu řvát, že ho chci hned u brány nemocnice :).
Takže asi cokoliv chce člověk speciálního nebo tak něco, říct hned při příjmu. Jo a u dokladů (rodný listy atd) stačí jen kopie.
Taky říkala kudy přijet, aby se autem dalo dojet až ke dveřím porodnice a člověk se nemusel drchat přes to hlavní parkoviště.
Co se týče toho co vzít s sebou..tak asi klasika. Na mimčo nic, pro nás vložky, kalhotky, toaleťák, pití… jídlo moc nedoporučovala (spíš jen hroznovej cukr, čokoládičky). Ta PA, která nám to vše říkala se jmenovala, myslím, Kružíková nebo tak nějak a byla strašně milá a hodná. Potkala jsem ji minulou středu, když jsem tam byla na monitoru, tak byla taky super. Kéž bych ji chytla :))))

Holky - se „zkušenostma“ :lol: - je pravda, že při kontrakci pomůže poskakování na míči ? Mě se to zdá brutus pro mimčo, ale co já dokážu odhadnout, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.11.09 11:59

magdi: no je to krize…na me se toho asi tak nejak vali vic…byla sem hodne akcni delal furu sportu…a ted sedim doma a vicemene aji bez lidi…pac vsechny kamarady mam krze ty sporty a co by se mnou ted delali ze..no a martin je porad v prdeli tak mam pocit ze by asi mel byt se mnou vic doma…a sere me to ze su porad sama proste…takze ti uplne rozumim ze to musi byt pekne na palicu byt v cizi zemi uplne sama s manzou vecne v praci…jeste ze mas tu julinku. a novej byt bude kde? nekde ve meste? tak to bude parada teda..drzim palec at to vyjde.

loli: mam zase a opet informace jen vyzjisteny od kamosek…kurna ja su takova bezedna studnice informaci ale zkusenosti zadny :lol: no ale vetsina holek prej pomahalo hlavne chodit a na balon silene nadavaly ze na tom neslo vydrzet.

cancerko: taky uklizime spajz…ale nam tam dycky na podzim nalezou mysi tak martin lovi a ja uklizim :lol:

batat: chlap je uzasnej…tise zavidim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
17.11.09 13:28

Mikit a Loli, ja osobne na balon ani nezvladla nasednou. Mozna jsem diva, ale proste pro me na nic. PA mi radila stat s pokrcenyma nohama a krouzit panvi…to jsem taky nedala, nemohla jsem se hnout. Nejakou dobu jsem stravila ve vane. To bylo fakt super, ale nemuzes tam byt furt, pak ses cela cvrkla. Pamatuju si, ze u Milousu rikali, ze pokud chce nekdo alternativni porod, treba do vody, ma se to nejak oznamit uz u tech monitoru jeste pred nastupem. Nevim, jak je to ted. Jinak v tech Bohunicich koukam furt stejny. Kudy se jede autem vim, mozna pojedu sanitkou, podle toho, jestli to bude nahle nebo planovane. Nechci kamosku budit v noci. Po poslednim porodu si pamatuju, ze mi donesla kamoska do porodnice hruskovej dzus od ARO a ja na nem teda radne ujizdela, tak uz honim manzu at ho nakoupi dost do zasoby :palec: Protoze citrusy a citrusovy dzusy se nemaji pit, muzou vyvolavat alergie u miminek (kojenych). Ale to uz jiste defcata vite. Jinak ja jsem dneska lenosna, ze bych si jednu strihla. Manza je doma, tak odpocivam…az moc. Mysli, ze by mi spis prospelo, kdybych vypadla ven nez totok :zed:
Magdi, ja bydlim ve meste, skoro v centru, ale kolikrat i to je mi ke kamoskam daleko…fakt hruza. Snad bude brzo lip. Dneska mam od rana pocit, ze pokud neporodim do 2 tydnu, potom uz nevstanu a ani dverma neprojdu. A pokud bych mela rodit jako Sidikiho 10 dnu po terminu, tj. 31.12. tak to je jak sci-fi :think: Tak snad budou doktori royumni, kouknou na me, reknou: baba uz je na zabiti, tak ju radeji vezmeme hned :potlesk: Zacinam byt nedockava…
Mikit, diky za pochvalu manzi…ale vsak vis, vzdycky to neni tak ruzove… :pocitac: to je vsude stejny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.11.09 14:23

mikit jooo presne vecne sedim na fejsbuku a skajpu protoze tam zbyly jeste nejake kamosky z cech , teda lepereceno jedna, ale na FB to aspon trochu zije.. ten novy yt je prave blizko mesta ono je to spis uz jako mesto, nebo proste jeho cast :-) takze to tam urcite zije, hlavne je tam to detske centrum coz je fakt bomba, pro decka treba ted v zime, neni kam zajit vis a tam si vyhrajou i mali prcci a ja navazu nove kontakty, nebo je tam kolem spousta detskych hrist, proste porad je co delat, tady je jedno u kostela, tam je jedna debilni klouzacka, na kterou vyleze tak petilete dite,mensi ne a jedna houpacka, no des.. ja mluvim o detech ale ja taky opravdu potrebuju uz lidi kolem sebe. tebe chapu kdyz jsi byla tak akcni, nenito jednoduche no.

loli ja byla na vyvoani porodu a jak se mi rozjizdely kontrakce i predtim mi rikala at si skacu na balone ze se to tim rozjede..

batat jasne vsak to ja taky ted hyrim nadsenim jak budu chodit mezi lidi ale treba to tak nebude. hlavni je kdyz je opravdu tezka nuda ze se da kam zajit. tady fakt ne. a s tim tvym synem by me to teda zajimalo, co napsal?? jo a manzel supr, to jsem zapomela, muj se spis uzavre a to me sere jeste vic, proste abychbyla porad ta co za nim leze. uz me to nekdy fakt sere!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
17.11.09 15:35

Holky, hezký sváteční den všem!!!-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
17.11.09 15:44

Magdi, ale vsak vetsinou jsem to taky ja kdo doliza a byla jsem hodne v soku, ze je to tentokrat jinak. Rony napsal, ze by chtel vystudovat nejakou dobrou skolu, aspon stredni, ale nejlepe vysokou a ozenit se, mit deti a vlastni dum a auto. Chtel by cestovat a jet do Guinei a hrat tam fotbal a treba se stat hercem. A libilo se mu v Belgii, tak pry aspon jednou tam. Tak jsem mu rikala, ze kdyz bude chtit, muze tam jezdit i vickrat do roka, ne jen jednou za zivot..ale musi makat. Celkem to melo hlavu i patu a jen 1 pravopisnou chybu :potlesk: Prekvapil me s tim hercem, protoze to jeste nikdy nerekl. Ale aspon mame za sebou ty popelare, policajty atd. To prej chteji vsichni kluci… Uvidime, jak to dopadne v reale… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.11.09 17:30

batat tak to jo ja cekala ze z toho vyctes nake trauma a nastesti ne :-D ja chtela byt jako mala taky same hezke veci, zednik, hornik, cisnik, pozarnik a ridic kamionu. jo a v belgii jsem poznala manzela tak t nosi stesti! … no stesti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.11.09 17:31

tak jsem se trosku stydela ale prdim to, hazu nahe foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.11.09 19:44

ahoji ,,dneska jsem si užívala krásný den s miláčkem,uteklo to chjoo,,magdi nemáš se opravdu za co stydět krásné bříško,,nepřijde mi teda veliké,,nechápu kde ty kila máš,,já mám nahoře 6 a vypadám jak prasnice,,,ale co už,,všechny zdravím,,jdu si dát sprchu,,a pak si dáme s puss vínko,,a koknu na ordinaci,,papa krásné sny :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
17.11.09 20:22

MAGDICKA: strašně ti to sluší !!!

Taky jsem dnes vyplňovala souhlas se jménem do porodnice (abych to měla pak nachystaný a nevyplňovala na přijmu papíry :lol: ). Takže tam máme Jakuba a Barboru (furt jsme řešili co tam napsat, když stejně víme, že by to měl být kluk..tak jsem proškrtala kalendář a bylo :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
17.11.09 20:39

Ahoj tak já zkusím hodit jednu včerejší stydlivou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.11.09 21:05

Ty jooo Roxi,,takové malinké hezké pidi bříško,,jujky,,pohladkej,,já snad mám dvojčata, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí