Poradna duly
Jana Čurdová
Roxi teda vazne…kde jsi schovala tu pulku briska??
Mas vazne malilinkaty, ale peknoucky ![]()
I Magdi ma maly a s tema kilama…to nechapu.. ![]()
Luci, ukaz taky brisko. Nebo jsem neco propasla??
JJ Luci, uz jsem to nasla…jsem si rikala… to je jako nadorecek…ty jsi hubenoucka
Takze vidim, ze ja jsem asi nejsirsi…mela bych se vydat na cestu
co kdyz potom vazne neprojdu dverma? ![]()
Ahoj holky, tak jsem zase jednou tady.
No zato my dnes měli den hrůzy. K večeru jsme se zvedli, že pojedem na véču, ale najednou rachty rachty a auto mrtvý ( na takovým debilním místě), tak Michal volal bráchovy aby nás odtáhl dodávkou, ale mi jsme mezitím zjistili, že v autě nemáme takový to tažný oko za který se přidělá lano, tak jsme ještě volali mojemu tátovy, ať nám půjčí svoje oko. 4ekáme a čekáme a přijel švára a znovu hledali oko, ale nenašli, mezitím přijel táta a s ním policajti, kteří ho zastavili, když se řítil k nám s tím okem. Takže táta měl v sobě skoro jedno pivo, nebyl připoutanej a ještě jel docela rychle, tak když viděli tu naší situaci, tak to radši nechali být a odjeli. Nicméně se zjistilo, že oko do našeho auta nepasuje, tak jsem začali stavět Renaulty a zkoušeli různé typy ok. Bylo to dost hustý. Nakonec jsme se dovolali k nějakýmu Míšovo známýmu a jeho oko nám pasovalo, takže jsme auto mohli konečně odtáhnout. Takže jsme to odtáhli, švára nás hodil domu, tam jsme přesedli do mojeho auta, a že teda dáme tu večeři. A co myslíte? V naší oblíbený restauraci měli zabíjačkový hody a žádný jiný jídla nevařili. Tak jsme si objednali pizzu domů a já si dala svařáčka a teď už konečně jdeme hajat.
Sorry, za story, ale přišlo mi to takový nabitý absurditama. Kdepak bych si před dvaceti lety řekla, že teď budu někde těhotná u silnice atavět Renaulty ( imperionalistický západní auto) a chtít od nich půjčit oko a že si budeme telefonovat o pomoc či radu mobilem a nakonec si objednáme jídlo až do domu a pak ještě o tom napíšu z počítače na internet svým vyrtuálním kamarádkám.
Takže takhle a přeji všem dobrou noc.
Janci tak to je mazec, to je jak z filmu.. hlavne ze to netrvalo moc dlouho, ze poldove byli hodni a nic se nikomu nestalo, a nasli jste nakonec nekoho s vhodnym okem ? ![]()
Roxi kde mas jako to miminko schovane?? ![]()
Luci ukaz dvojata!
na ktere jsou strance?
Holkyyyyy…
mam paniku
Postupne zakazujou navstevy v nemocnicich kvuli chripce…tzn. ze i pritomnost tatinku u porodu se rusi. Nedokazu si to vubec predstavit, ze bych tam byla sama ![]()
Doufam, ze nas to nejak vsechny zazracne mine ![]()
Magdi, strana 163 ![]()
Loli, tak to je v haji. Ale kdybych se rozrodila ted, stejne je mi to na prd, protoze oba kluci celou noc nespali, ani tatinek. Jsou na hromade. Tatinek prave odesel s nima k doktorovi…na prdlacky. Aspon, ze pochopil, ze bude lepsi, aby zustal doma a postaral se o ne a ja byla od nich dal a neco nechytla. Malej ma i prujem…Uvidime, snad nic nedostanu. Ale taaak bych je pomuchlala, kdyz jim neni dobre ![]()
Luci, tak mate rodinou pohodicku, to je fajn ![]()
A ty Janco vylozene taky. Aspon svaracek smakoval ![]()
Janči: tak to je dobré story, jako na film
Lolinko: No, nemocnice ve které mám rodit má od včerejška přísný zákaz návštěv…doufám, že to rychle zruší ![]()
Hezký den Vám všem!
ela
Tak vidíš batat,,nechápu jak můžu mít tak veliké břicho už jsem s ním totálně neschopná
..ale už to nějak doklepu,,kdyby mě ta kyčel aspon nebolela,,a dneska mě zase šíleně palila žáha fujky,,a batat nejsi tlustá,,mě teda přijdeš štíhlejší,,a neboj za chvíli už půjdou kila dolů,,tak se aspon uklidnují já
..a puss říká že jsem krásná chichi,,pořád bříško hladí a maže,,tak snad to tvarohové břicho co mě asi čeká po porodu brzy zpevním hm…magdi jojo je to stránka 163,,teda janči tak to je teda mazec,,juj jste si užili,,ještě že tátu nechali být,,chudák by byl kdyby dostal pokutu ,,body atd,,etě že jste neměli směr porodnice,,lolinko u nás je to taky tak s těma návštěvama ale každý mě uklidnuje že tatínka u porodu nechají i na návštěvu pustí mno tak uvidíme,,ale tak budu klidnější když ten zákaz zruší,,ale kámoška mi říkala že tam má známou tak by mi to snad zařídila,,elamolendo snad to zruší jak jsem říkala kubíkovi at jde ven ted mu říkám at etě zůstane,taky krásný den,,my máme dneska miláška v práci tak mi přijde kámoška na návštěvu at mi to uteče,,na obídek budu dělat rizoto dostala jsem chut mnam,,
batat dik!
luci taky mas hezke brisko!!! vubec neni velke!
ty jo tak to ja bych s tema navstevama docela brala.. az na toho manzela teda ted tam musi byt, nedovedu si predstavit ze bych tam byla sama a nebo ze by tam z amnou nemoh prijit tatinek s julinkou
ale navstevy mi silne lezly na nervy.. byl tam furt nekdo od rana do vecera, ja vubec nemela klid nemluve o tom ze prisli kdyz jsem mela kojit, des! ztratila jsem dost krve a byla uplne vycerpana, doufam ze tentokrat budu pripravena teda i na toto..
ahoj holky…
teda roxo: to bricho to je neuveritelny…takovy sem mela v patym!! ja chcu taky takovy malinkyyyyy…
ja se nemam cim doma vyfotit ale plne se stotoznuju s magdiccinym…mam aji takovej stejne tvar…a drzim se i stejne pribirani ![]()
luci: aspon mas podporu chlapa tak si nepripadas tak hnusna a skareda…to se hodi. me to pripomina doma co chvilu at se hlavne nevyslikam apod. ja se si teda taky nelibim…vlastne ani nechapu jak se to muze nejakymu chlapovi libit…ale asi joooo ![]()
jooooo a normalne si predstavte ze mi martinek oznamil ze jako odjizdi na vikend za 14 dni s kamosama…tak na nej cucim a rikam ze si nemyslim ze by to bylo uplne vhodny..ze bych nerada zustavala doma sama…on vubec nechapal proc…jezis on snad vazne jeste nepochopil ze su tehotna a bude se rodit ![]()
magdi: a s tema navstevama mi vluvis uplne z duse…prave premyslim jak to udelat aby nikdo nedosel krom martina samozrejmne…ja nemam rada spitaly..takze me nijak netesi ani navstevy ve spitalu..pripadam si pak jak nejaka opicka v ZOO. a ted jeste s tim kojenim jak pises a tak…no proste tam nikoho nechcu!! ale vubec nevim jak to udelat…mozna by me ta chripka taky zachranila ![]()
Holky (Magdi, Mikito) s těma návštěvama to je fakt, u nás je alespoň ten plus že můžou cca od 14-16, což nikdo nestihne…horší je že ty návštěvy se vztahují i na otce u porodu, což už je horší…sice mého nemusím mít přímo u porodu, ale potom…:)
Roxo: to bříško je fakt mini, já se musím také fotnout, at to máme komplet ![]()
Jinak nechápu, kdy těch 37 týdnů uteklo, fakt nevím..začína mi to pomalu ale jistě docházet že je to fakt za pár, ale ještě se vůbec necítím připravená (jak fyzicky tak psychicky), příjde mi že mám ještě spousta práce ![]()
tak uvidíme
ela
mikit a to za mnou chodila manzelova exmanzelka kazdy den a pokazde dotahla bandu decek, svoje dva kluky, sousedovic holku a kluka no proste kdo ji prisel pod ruku, taky svoji mati a brachu no fakt parada, navic oni jsou silene hlucni a decka se sapaly do postylky k male, ja nemohla vstat z postele, v zivote jsem nebyla tak vytocena… pak jsem jim to ale radne dala najevo tak se trochu zklidnila ale moc ne..
vis jak je to tvoje prvni, ja se sama bala pomalu se ji dotknout a ty decka co ji tam pichali prstikama do hlavy no silim z toho jeste ted. a matky uplne v pohode..
a sotva jeden odesel ze sis oddechla nebo s namahou nakojila prisli druzi.. ani jsem netusilaze mam tolik znamych. prisaham ze tyden jsem nemela pul hodinky klid. fakt hruza. doslo to tak daleko ze jsem dala na dvere cedulku ze nechci vubec zadne navstevy, ale do toho prisla jedna moc mila pani, maminka moji kamosky a pak jeste jedna rodinka, no a mi to stejne nedalo. sestra se ve dverich pta jestli pani ta a ta muze jen vstoupit aby predala darek, ta ji stoji za zady, no a rekni ji ze nesmi.. fakt se psychicky prirav. jeste ze se dalo utect do kojiciho pokoje, ale i tak tam se mnou dycky nabehly ty decka..
noooo tak ted jsem te iste velice natesila ze?
jooo a mikt ten tvuj se asi zblaznil neee? co kdyz porodis a on u too nebude to mu nevadi? blazen je to a at ti laskave nerika at se oblikas
, bych ho roztrhla, uz tak se citime otresne jeste aby do me nekdo rypal.
eli tady prave muzou kdykoliv az do pul desate vecer ![]()
nooo magdi: to je presne jak si to vubec nepredstavuju…jeste bych to mohla nejak zatajit ze jako uz se to stalo a napsat smsku s oznamenim vsem az se vratim domu…tady jsou navstevy uplne neomezene…muze tam se mnou byt asi i v noci. kamoska co rodila v cervnu z toho byla nadsena (nechapu) ze se v porodnici bajecne bavila ze tam porad nekdo byl
a to jsou jeste pokoje po vice lidech…takze kdyz ne moje navstevy tak tam muzou cizi..a to me hrabne uplne pac ja pred cizim clovekem kojit proste nebudu..s tim budu mit problem aji pred martinem!! no vubec si to neumim predstavit.
no a to ze se martin zblaznil mam obcas pocit taky…ale snazim se to neresit pac by me hrablo..jsou dny kdy super..a dny kdy bych ho zabila..obcas mi vylozene prijde ze to decko nechce, ale bylo mi vysvetleno ze jsou proste chlapi co dokavad to decko nevidi tak nechapou..tak mam asi doma zarnej priklad, pac zatim neresi vubec nic..ani porod ani tehotentvi..zadny emoce na nem nejsou videt!…ale co… manzele nejsme, bydlime v mym baraku..takze ja se utesuju ze ho muzu kdykoliv vystehovat kdyby me zacal moc srat ![]()
jo a kdyby za mnou chodila exmanzelka…nebo exmilenka…tak leti vsichni ![]()